Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Može, može. Slobodno ih na po par sekundi oprlji sa svake strane na baš vrelom uljetu. Podlij supom i neka se krčka. I ja tako radim.Samo što ne bih stavljao pečurke nikako, samo će nepotrebno da izbace previše vode. Bolje stavi sargarepu, ili karfiol.

• Replies 11.5k
  • Views 865.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

hvala :)

Nije NOW, ali napravio sam sinoc marmeladu od dunja :). Probno. A sad da nabavim tegle i potrosim preostalih 10 kila...

shrimps rizoto :drool:

ubacio i kockice bundeve posute simetom, da malo zasladi

sprema se laki nedeljni rucak:ovciji but u marinadi od komoraca, slatke paprike, suvog crnog luka, nane i muskatnog orahaprvo ce se spikovati pancetom i belim lukom pa preprziti sa svih strana, i staviti u glineni sud na podlogu od crnog luka i sargarepe, nalivenu belim vinom.posle 3 sata u sud idu cetvrtine krupnih krompira i crvena paprikaovo ce se jesti preliveno sosom od ukuvanih trnjina i smedjeg secerauz to, suve paprike punjene crvenim kupusom, sircetom, belim lukom, persunom i celeromprojai urnebes.

Edited by Marko M. Dabovic

veoma laki.

bečka + pomfrit + kečap + tartar sos+ zelena salata. subotom uglavnom zbudžim nešto na brzinu. obećala sam sebi da ću od sada petkom kuvati pasulj za dva dana, da ne moram da kuvam umorna ko pas i gladna ko vuk.

Ja tad najbolje kuvam

Ja tad najbolje kuvam
ne zaboravi ruzmarin...

Snicle od svinjskog vrata, krompir i sampinjoni u pekacu u rerni.Supu cu da skuvam neku brzinsku, kad ovo bude pred kraj.

Moj kuking uspeo. Meso ko dusa meso, sve crveno od cvekle, koja je blago krckava, a socna za sve pareПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Moj kuking uspeo.
nismo ni sumnjali :)ja javim za jedno 40-ak minuta. renne, je l' toliko dovoljno peći svinjski vrat na 300?
  • Author

300 cega?

300 ćega?
...