Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
spremam se da kuvam kotlic gulasa, uhuhuh
daj kad te ne bude mrzelo recepat, step by step. pliz. i prijatno.
Posted

a ok, vidim sad.ja to po inerciji gnjavim.

Posted

baš smo naprdivali oko gulaša...pokušaću da iskucam "moj", uvek me ekipa nabrči pored kotlića

Posted

evo ga iz rerne, više nego uspelo, meso premekano, raspada se i topi, milina2012-10-06131225.jpg

Posted

na sporetu supa od luka, u rerni piletina i krompir.seckam lebac za krotoncice, tura obicnih, tura s belim lukom.

Posted

pilav netradicionalne seksualne orijentacije - tzv. rizoto.sa tikvicama;unutri u kockicama a odgore grilovane u krugovima, nesoljenim.iz naivne znatizelje ubacio par zrna zelenog bibera, sto je lahko nabudzilo ljutinu i lepo poravnalo persun,koga sam turio / turam / turicu u amoralnim kolicinama.ako docekam da se stvarno oladi..

Posted

Gulag od brukovača i šiptaka.

Posted
evo ga iz rerne, više nego uspelo, meso premekano, raspada se i topi, milina[
nesto to meni malo....
Posted

Now cooking: tegleOstalo viška somborki, pa rešio da ih ispečem sa mesnatim crvenim paprikama i napravim nešto između ljutenice i ajvara. Pošto me mrzi da se bakćem sitnicama, ostao je dobar deo semenki, poluočišćene paprike propržene sa jednim paradajzom, malo morske soli i malo šećera, skinute sa vatre i ubačeno 7-8 čenova bluka, rustično nasečenog. Sad se hladi dok se prokuva teglarijum.

Posted
Now cooking: tegleOstalo viška somborki, pa rešio da ih ispečem sa mesnatim crvenim paprikama i napravim nešto između ljutenice i ajvara. Pošto me mrzi da se bakćem sitnicama, ostao je dobar deo semenki, poluočišćene paprike propržene sa jednim paradajzom, malo morske soli i malo šećera, skinute sa vatre i ubačeno 7-8 čenova bluka, rustično nasečenog. Sad se hladi dok se prokuva teglarijum.
spanija je u krizi, doci cu po tri tegle.
Posted

Dođi da se mažemo ljutenicom.

Posted

Ja danas stavio ribanac kupus da se kiseli. 30 kila za početak