October 6, 201212 yr spremam se da kuvam kotlic gulasa, uhuhuhdaj kad te ne bude mrzelo recepat, step by step. pliz. i prijatno.
October 6, 201212 yr baš smo naprdivali oko gulaša...pokušaću da iskucam "moj", uvek me ekipa nabrči pored kotlića
October 6, 201212 yr na sporetu supa od luka, u rerni piletina i krompir.seckam lebac za krotoncice, tura obicnih, tura s belim lukom.
October 6, 201212 yr pilav netradicionalne seksualne orijentacije - tzv. rizoto.sa tikvicama;unutri u kockicama a odgore grilovane u krugovima, nesoljenim.iz naivne znatizelje ubacio par zrna zelenog bibera, sto je lahko nabudzilo ljutinu i lepo poravnalo persun,koga sam turio / turam / turicu u amoralnim kolicinama.ako docekam da se stvarno oladi..
October 7, 201212 yr evo ga iz rerne, više nego uspelo, meso premekano, raspada se i topi, milina[nesto to meni malo....
October 7, 201212 yr Now cooking: tegleOstalo viška somborki, pa rešio da ih ispečem sa mesnatim crvenim paprikama i napravim nešto između ljutenice i ajvara. Pošto me mrzi da se bakćem sitnicama, ostao je dobar deo semenki, poluočišćene paprike propržene sa jednim paradajzom, malo morske soli i malo šećera, skinute sa vatre i ubačeno 7-8 čenova bluka, rustično nasečenog. Sad se hladi dok se prokuva teglarijum.
October 7, 201212 yr Now cooking: tegleOstalo viška somborki, pa rešio da ih ispečem sa mesnatim crvenim paprikama i napravim nešto između ljutenice i ajvara. Pošto me mrzi da se bakćem sitnicama, ostao je dobar deo semenki, poluočišćene paprike propržene sa jednim paradajzom, malo morske soli i malo šećera, skinute sa vatre i ubačeno 7-8 čenova bluka, rustično nasečenog. Sad se hladi dok se prokuva teglarijum.spanija je u krizi, doci cu po tri tegle.