Lancia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 spremam se da kuvam kotlic gulasa, uhuhuhdaj kad te ne bude mrzelo recepat, step by step. pliz. i prijatno.
mire Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 baš smo naprdivali oko gulaša...pokušaću da iskucam "moj", uvek me ekipa nabrči pored kotlića
renne Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 evo ga iz rerne, više nego uspelo, meso premekano, raspada se i topi, milina
aram Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 na sporetu supa od luka, u rerni piletina i krompir.seckam lebac za krotoncice, tura obicnih, tura s belim lukom.
makaronee Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 pilav netradicionalne seksualne orijentacije - tzv. rizoto.sa tikvicama;unutri u kockicama a odgore grilovane u krugovima, nesoljenim.iz naivne znatizelje ubacio par zrna zelenog bibera, sto je lahko nabudzilo ljutinu i lepo poravnalo persun,koga sam turio / turam / turicu u amoralnim kolicinama.ako docekam da se stvarno oladi..
Frank Pembleton Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 evo ga iz rerne, više nego uspelo, meso premekano, raspada se i topi, milina[nesto to meni malo....
henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Now cooking: tegleOstalo viška somborki, pa rešio da ih ispečem sa mesnatim crvenim paprikama i napravim nešto između ljutenice i ajvara. Pošto me mrzi da se bakćem sitnicama, ostao je dobar deo semenki, poluočišćene paprike propržene sa jednim paradajzom, malo morske soli i malo šećera, skinute sa vatre i ubačeno 7-8 čenova bluka, rustično nasečenog. Sad se hladi dok se prokuva teglarijum.
Lancia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Now cooking: tegleOstalo viška somborki, pa rešio da ih ispečem sa mesnatim crvenim paprikama i napravim nešto između ljutenice i ajvara. Pošto me mrzi da se bakćem sitnicama, ostao je dobar deo semenki, poluočišćene paprike propržene sa jednim paradajzom, malo morske soli i malo šećera, skinute sa vatre i ubačeno 7-8 čenova bluka, rustično nasečenog. Sad se hladi dok se prokuva teglarijum.spanija je u krizi, doci cu po tri tegle.
renne Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja danas stavio ribanac kupus da se kiseli. 30 kila za početak
Recommended Posts