Čutura Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 da. i to vrlo brzo. problematičan je samo jedan sastojak, cherry vinegar. improvizovaću nešto. hm, Sherry Vinegar
renne Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 ala si ga zalio kečapom, jebo si mu kevu :D Si vido, a :D
Vapad Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) gulaš, svinjski, bez nane i tikvica A breskve si stavio? naravno :D Pre neku nedelju sam pekao eksperimentalno kajsije u kesi uz povrće i piletinu, nije se pomešao ukus uopšte, ispao odličan slatkiš za kraj bez po muke. BTW, crna čokolada se stavlja u pasulj? Valja li to išta? Ja bih iduće nedelje ponovo pravio onaj pasulj, pa sam mislio da bih mogao malo da eksperimentišem. Edited July 17, 2014 by Vapad
renne Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 BTW, crna čokolada se stavlja u pasulj? Valja li to išta? Ja bih iduće nedelje ponovo pravio onaj pasulj, pa sam mislio da bih mogao malo da eksperimentišem. stavlja se kada se pravi chili con carne
ivy Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 pohovane tikvice,klot...brasno,jaja,peceno na masti.. vis da znam i old skul kad hocu :p
hoffnung Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 i ja old school: pecene babure sa jajima. prvo ih malo omeksam za zatvorenim poklopcem u tiganju [isekao sam ih onako na kockice] i onda ih pred kraj proprzim da se uhvati braon korica. ubacim jaja i promesam. nije nista zahtevno, ali kada dodju babure, ovo bas volim.
ordi Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 men to stoput bolje s crnim lukcem i siljama, crvenim na radost :D
hoffnung Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 probao sam to nekoliko puta, ali meni je to jako. ovaj "moj" fazon je light za to "tvoje"
Recommended Posts