dunja Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 e, kad si postovao vodeo iz She's All That setila sam se da sam imala poster iz tog filma, jerbo sam se bas lozila na Fredija P.J. kao mladja, a sad vidim da si ga i ovde okacio. A blast from the past :isuse:inace,
Turnbull Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 e, kad si postovao vodeo iz She's All That setila sam se da sam imala poster iz tog filma, jerbo sam se bas lozila na Fredija P.J. kao mladja, a sad vidim da si ga i ovde okacio. A blast from the past :isuse:inace,Pa nije taj film uopšte loše prošao kod gledalaca, pa ni kod kritike nije katastrofalno (Rotten - 34%). Nisam ga gledao, ali sam slušao soundtrack koji je SUPER! Recimo:http://www.youtube.com/watch?v=I46RH9E4U5o&feature=related
dunja Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 mene nekako uvek sramota da kazem ljudima... poucena iskustvom (reakcija vrste podignuta obrva & i pogled "wtf?")
Turnbull Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 mene nekako uvek sramota da kazem ljudima... poucena iskustvom (reakcija vrste podignuta obrva & i pogled "wtf?")Hipsteri.
Turnbull Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 DrivePored živog Kima i 93 posto na Rottenu, nekako se ne uklapa u ono "svi drugi ih mrze".
kim_philby Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 cekam da ih 3orge sankcionise. sto da prljam ruke.
Joe D Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pa sta cu kad su svi koje sam pitao dal su gledali Drive rekli da je neopevano sranje :(
kim_philby Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 bila je slicna tema vec ranije. ja sam tu pomenuo contes immoraux waleriana borowczyka.http://www.youtube.com/watch?v=zhhdz8tBoKMnego volim sve od camerona ukljucujuci i titanik (na kome sam pustio i tesku musku suzu). i uopste volim filmove.
kim_philby Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Pa sta cu kad su svi koje sam pitao dal su gledali Drive rekli da je neopevano sranje :(uglavnom se druzis s ljudima koji su prepoznali voljeni klub u prvim kadrovima filma. znas ono manje uspesan klub iz istog grada koji nikada nece dostici uspehe i slavu poznatijeg suseda. tzv. komsinica.
Turnbull Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) Pa sta cu kad su svi koje sam pitao dal su gledali Drive rekli da je neopevano sranje :( Da ne čuje Kim, ali ja bih taj film u suprotnu rubriku - filmovi za koe svi misle da su super a meni su - blah. Mislim, taj film ima sve što bi trebalo da me oduševi - 80's nostalgiju, muziku, omaže Volteru Hilu, s auta jurenje i s puške pucanje, a opet me ostavio poprilično hladnim. Moli se Kim da ne reaguje na ovu moju transgresiju, bar ne na ovom topiku, inače ode ceo topik u tandariju. Hvala!Edit: kasno <_< Edited May 17, 2012 by Syme
Аврам Гојић Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Kako ce ova tema otici u kurac kada proradi nerd rage, kao na That Guy! temi...
kim_philby Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 narodski receno: to je zato sto nemate pojma <_< i necu dalje reagovati :Pevo cak sam dao i doprinos temi.
Аврам Гојић Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 pa neki od nas gledaju filmove da se zabave, a ne da upisuju glumce u tefter. ali zasto sada ja trolujem temu?
Recommended Posts