Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 649.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

8 hours ago, Roger Sanchez said:

U suštini to je vini, kojeg se radisa koju stranicu kasnije slučajno sjetio

Sad sam tek proguglala autora ako je nekom i bitno

Posto je javna licnost..a nije mi bio poznat nego imamo 1 zajedn.drugaricu iz njihovog grada pa mu vidim i postove (tako je podesio)

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/rano-je-za-sporazum/

Tu smo svi...
8602701b3b51485d448f89b90a75c7d0.jpg

....shiit has hit the fan.

Je l' bio neko iz Tendera Sever u boju sa žandarmerijom?

@Frank Pembleton ko je ova proseda žena?

Nije, samo ovi iz cevabdzinice "Narkodileri Jug"

Boško Obradović. To je onaj iz forumske arhive od pre 5-6 godina koji je smatran korisnim. Ponekada nazivan i "Boškić".

2 minutes ago, pt 2.0 said:

@Frank Pembleton ko je ova proseda žena?

Kurt Rasel?

4 minutes ago, Milosh76 said:
17 minutes ago, napadaj said:

Nije, samo ovi iz cevabdzinice "Narkodileri Jug"

To su isti ti, samo poslati od preko na JNA.

Svake godine ista priča, parole i pokliči, prozivke za Brnabu, nikad za drugara koji je njen šef, a kad dođe do sranja pošalju decu, dok glavate seljačine sede u kafićima po Senjaku.

[mention=295]Frank Pembleton[/mention] ko je ova proseda žena?

Nemam pojma

....shiit has hit the fan.

Ne ostavljam postove drugih kretena, sori ,ishitreno

Edited by InvisibleLight

44 minutes ago, napadaj said:

kao što sam rekao ovo juče su bilo slobodni strelci, kako u jsd vlada bezvlašće kakao u upravi tako i na tribinitm ove nije imao ko da organizovano uposli

o ovim drugim ne bih, jer se preliva sportska patkometrija i ovde :isuse:, al imam jedno zanimljivo zapažanje od sinoć. listam fb i jedan “poznanik” šipkaštm sa severa, nekada pri vrhu organizacije kada je ka istom stremio i sadašnji predsednik objavio status “готов си”

:ph34r:

je li ovo Albanac koji je dobio batine?

mislim da je ta osoba na Sputnjiku, zajedno sa još jednim likom, objavljena u kratkom videu gde uzvikuje na albanskom Kosovo nešto. 

iskopala link na vest i video.

ono što mene pre svega zanima je: 1) ko su gorile koje ga čuvaju? 2) šta je čovek zapravo rekao?

https://sputnikportal.rs/20220917/i-kosovski-albanci-medju-ucesnicima-evroprajda-uzvikivali-parole-republici-kosovo-video-foto-1142921817.html

Edited by pt 2.0

1 hour ago, Plajvi said:

Kurt Rasel?

Ovaj pored pobegao s tvog pređašnjeg avatara :rolleyes:

26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kao što sam rekao ovo juče su bilo slobodni strelci, kako u jsd vlada bezvlašće kakao u upravi tako i na tribinitm ove nije imao ko da organizovano uposli

o ovim drugim ne bih, jer se preliva sportska patkometrija i ovde :isuse:, al imam jedno zanimljivo zapažanje od sinoć. listam fb i jedan “poznanik” šipkaštm sa severa, nekada pri vrhu organizacije kada je ka istom stremio i sadašnji predsednik objavio status “готов си”

:ph34r:

Ja sam kod nekih pročitao da je Peđa Panić viđen u kolima u blizini svih događaja, pa da pitam da li su stvarno bili prisutni ili ne.