Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Roger Sanchez said:

U suštini to je vini, kojeg se radisa koju stranicu kasnije slučajno sjetio

Sad sam tek proguglala autora ako je nekom i bitno

Posto je javna licnost..a nije mi bio poznat nego imamo 1 zajedn.drugaricu iz njihovog grada pa mu vidim i postove (tako je podesio)

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/rano-je-za-sporazum/

• +1 1
Posted

Tu smo svi...
8602701b3b51485d448f89b90a75c7d0.jpg

....shiit has hit the fan.

• Haha 4
Posted

Je l' bio neko iz Tendera Sever u boju sa žandarmerijom?

• Haha 2
Posted
Nije, samo ovi iz cevabdzinice "Narkodileri Jug"
  • Haha 1
Posted

Boško Obradović. To je onaj iz forumske arhive od pre 5-6 godina koji je smatran korisnim. Ponekada nazivan i "Boškić".

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Milosh76 said:
17 minutes ago, napadaj said:

Nije, samo ovi iz cevabdzinice "Narkodileri Jug"

To su isti ti, samo poslati od preko na JNA.

Svake godine ista priča, parole i pokliči, prozivke za Brnabu, nikad za drugara koji je njen šef, a kad dođe do sranja pošalju decu, dok glavate seljačine sede u kafićima po Senjaku.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
[mention=295]Frank Pembleton[/mention] ko je ova proseda žena?

Nemam pojma

....shiit has hit the fan.
  • +1 1
Posted (edited)

Ne ostavljam postove drugih kretena, sori ,ishitreno

Edited by InvisibleLight
Posted
44 minutes ago, napadaj said:

kao što sam rekao ovo juče su bilo slobodni strelci, kako u jsd vlada bezvlašće kakao u upravi tako i na tribinitm ove nije imao ko da organizovano uposli

o ovim drugim ne bih, jer se preliva sportska patkometrija i ovde :isuse:, al imam jedno zanimljivo zapažanje od sinoć. listam fb i jedan “poznanik” šipkaštm sa severa, nekada pri vrhu organizacije kada je ka istom stremio i sadašnji predsednik objavio status “готов си”

:ph34r:

• +1 1
Posted (edited)

je li ovo Albanac koji je dobio batine?

mislim da je ta osoba na Sputnjiku, zajedno sa još jednim likom, objavljena u kratkom videu gde uzvikuje na albanskom Kosovo nešto. 

iskopala link na vest i video.

ono što mene pre svega zanima je: 1) ko su gorile koje ga čuvaju? 2) šta je čovek zapravo rekao?

https://sputnikportal.rs/20220917/i-kosovski-albanci-medju-ucesnicima-evroprajda-uzvikivali-parole-republici-kosovo-video-foto-1142921817.html

Edited by pt 2.0
Posted
1 hour ago, Plajvi said:

Kurt Rasel?

Ovaj pored pobegao s tvog pređašnjeg avatara :rolleyes:

• Haha 1
Posted
26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kao što sam rekao ovo juče su bilo slobodni strelci, kako u jsd vlada bezvlašće kakao u upravi tako i na tribinitm ove nije imao ko da organizovano uposli

o ovim drugim ne bih, jer se preliva sportska patkometrija i ovde :isuse:, al imam jedno zanimljivo zapažanje od sinoć. listam fb i jedan “poznanik” šipkaštm sa severa, nekada pri vrhu organizacije kada je ka istom stremio i sadašnji predsednik objavio status “готов си”

:ph34r:

Ja sam kod nekih pročitao da je Peđa Panić viđen u kolima u blizini svih događaja, pa da pitam da li su stvarno bili prisutni ili ne.