Ratamahatta Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 https://www.njuz.net/konzervativni-gradjani-traze-zabranu-svega-sto-ima-veze-sa-prajdom-sem-fotki-sare-jo-i-natase-bekvalac/?fbclid=IwAR02PuHTJUuOiYzwflJsr9_9OXnDc4tsKHJ4SChdw-7qKDXSb8J3fOI2I3U 2
InvisibleLight Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 8 hours ago, Roger Sanchez said: U suštini to je vini, kojeg se radisa koju stranicu kasnije slučajno sjetio Sad sam tek proguglala autora ako je nekom i bitno Posto je javna licnost..a nije mi bio poznat nego imamo 1 zajedn.drugaricu iz njihovog grada pa mu vidim i postove (tako je podesio) https://www.danas.rs/vesti/drustvo/rano-je-za-sporazum/ 1
Frank Pembleton Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Tu smo svi.......shiit has hit the fan. 4
napadaj Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Je l' bio neko iz Tendera Sever u boju sa žandarmerijom? 2
Milosh76 Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Je l' bio neko iz Tendera Sever u boju sa žandarmerijom?Nije, samo ovi iz cevabdzinice "Narkodileri Jug" 1
Malkmus Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Boško Obradović. To je onaj iz forumske arhive od pre 5-6 godina koji je smatran korisnim. Ponekada nazivan i "Boškić". 2
Ratamahatta Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 2 minutes ago, pt 2.0 said: @Frank Pembleton ko je ova proseda žena? Kurt Rasel? 2
napadaj Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 4 minutes ago, Milosh76 said: 17 minutes ago, napadaj said: Je l' bio neko iz Tendera Sever u boju sa žandarmerijom? Nije, samo ovi iz cevabdzinice "Narkodileri Jug" To su isti ti, samo poslati od preko na JNA. Svake godine ista priča, parole i pokliči, prozivke za Brnabu, nikad za drugara koji je njen šef, a kad dođe do sranja pošalju decu, dok glavate seljačine sede u kafićima po Senjaku. 1 2
Frank Pembleton Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 [mention=295]Frank Pembleton[/mention] ko je ova proseda žena?Nemam pojma....shiit has hit the fan. 1
InvisibleLight Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 (edited) Ne ostavljam postove drugih kretena, sori ,ishitreno Edited September 18, 2022 by InvisibleLight
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 44 minutes ago, napadaj said: Je l' bio neko iz Tendera Sever u boju sa žandarmerijom? kao što sam rekao ovo juče su bilo slobodni strelci, kako u jsd vlada bezvlašće kakao u upravi tako i na tribinitm ove nije imao ko da organizovano uposli o ovim drugim ne bih, jer se preliva sportska patkometrija i ovde , al imam jedno zanimljivo zapažanje od sinoć. listam fb i jedan “poznanik” šipkaštm sa severa, nekada pri vrhu organizacije kada je ka istom stremio i sadašnji predsednik objavio status “готов си” 1
pt 2.0 Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 (edited) je li ovo Albanac koji je dobio batine? mislim da je ta osoba na Sputnjiku, zajedno sa još jednim likom, objavljena u kratkom videu gde uzvikuje na albanskom Kosovo nešto. iskopala link na vest i video. ono što mene pre svega zanima je: 1) ko su gorile koje ga čuvaju? 2) šta je čovek zapravo rekao? https://sputnikportal.rs/20220917/i-kosovski-albanci-medju-ucesnicima-evroprajda-uzvikivali-parole-republici-kosovo-video-foto-1142921817.html Edited September 18, 2022 by pt 2.0
Svemir Zeka Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 1 hour ago, Plajvi said: Kurt Rasel? Ovaj pored pobegao s tvog pređašnjeg avatara 1
napadaj Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kao što sam rekao ovo juče su bilo slobodni strelci, kako u jsd vlada bezvlašće kakao u upravi tako i na tribinitm ove nije imao ko da organizovano uposli o ovim drugim ne bih, jer se preliva sportska patkometrija i ovde , al imam jedno zanimljivo zapažanje od sinoć. listam fb i jedan “poznanik” šipkaštm sa severa, nekada pri vrhu organizacije kada je ka istom stremio i sadašnji predsednik objavio status “готов си” Ja sam kod nekih pročitao da je Peđa Panić viđen u kolima u blizini svih događaja, pa da pitam da li su stvarno bili prisutni ili ne.
Recommended Posts