Popular Post pt 2.0 Posted September 17, 2022 Popular Post Posted September 17, 2022 (edited) Ja sam prilično sigurna da 95% ljudi ne mrzi pedere. Za prajd već ne znam, tu je dosta toga naopako postavljeno. Edited September 17, 2022 by pt 2.0 12
đorđe geprat Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 hour ago, Braća Strugacki said: ljudi su jednostavno idioti, šta je tu problem da se skapira? a da, ljudi su jednostavno idioti mogu na prste da prebrojim porodicu, rodbinu, prijatelje, komšije ....... koji nemaju ništa protiv "pedera i lezbača". neki mogu da progutaju finansijske i pravne ali zapne kod usvajanja i druženja. tužno, necivilizacijski, rigidno. ja spadam u onaj jednocifren procenat. crkva je jedno licemerno zlo. 4 1
InvisibleLight Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) ni za vreme ds nismo imali tu propgandu il sta vec, djilas je s prezirom govorio o prajdu daleko je sve to, politicka scena je takva da isto 5-10% protagonista podržava zakone o unapredjenju položajalgbt ljudi, načekaćemo se da dodje normalna vlast da to sprovede , tj necemo doživeti @m Edited September 17, 2022 by InvisibleLight
Sestre Bronte Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) ma jok, samo je problem što pare nalaze način da mrzimo jedni druge iz bilo kog razloga edit - nekom sam drugom odgovarao, jabobavio sam u međuvremenu kome Edited September 17, 2022 by Braća Strugacki 4
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 3 hours ago, Lancia said: Umesto ti nas da obavestavas sa terena, mi tebe iz studija. Nikad peder od tebe zasrce si me ujo lutko 1 hour ago, msv said: "Ti lutaš, Bubo" pa carski :hail: 1
msv Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 28 minutes ago, Ptica trkacica said: Nego, gde je danas sajber junak kurajber Boško Obradović? Ne videh ga nešto na ovim snimcima da brani srpstvo u prvim redovima. Tzv. medjunarodna zajednica je danas definitivno bila saučesnik u ovoj Vučićevoj šaradi. Nema nama pomoći. Vladaće doveka. Sakrio se Boško, Newsmaxu se ne javlja na telefon... Malo tviter, fotke sa neta i toeto.
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 1 minute ago, msv said: Sakrio se Boško, Newsmaxu se ne javlja na telefon... Malo tviter, fotke sa neta i toeto. Gnjida. 2
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 6 minutes ago, gospa buba said: zasrce si me ujo lutko pa carski :hail: Svaka ti čast na angažovanju. Nego, da si znala da ćeš Čedu da sretneš, mogla si bedž Čedo, oženi me da poneseš.
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) 3 minutes ago, Ptica trkacica said: Svaka ti čast na angažovanju. Nego, da si znala da ćeš Čedu da sretneš, mogla si bedž Čedo, oženi me da poneseš. ih nisam ja ni tad bila bash mnogo za udaju za chedomira, on je bio bash mrljavko, nije ni chudo shto je ovoliko zalego za kintu dete mi je naravno zamalo uletelo u neki fajt izgleda da je bilo nekih koshkanja po obodima, pre nego shto su zatvorili sve. shto se tiche pandura, dobrli su bili panduri, nemam primjedbe na rad narodne milicije. Edited September 17, 2022 by gospa buba 2
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Just now, gospa buba said: ih nisam ja ni tad bila bash mnogo za udaju za chedomira, on je bio bash mrljavko, nije ni chudo shto je ovoliko zalego za kintu Ni ja, zezam se malo. Bio mi je ljiga i folirant i tada, a ostao i sada. Moj omiljeni bedž koji čuvam i dan danas za proteste je Fire walk with me. 2
Milosh76 Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) Pripadnik Interventne jedinice 92 nalazi se na reanimaciji Urgentnog centra i život mu je u opasnosti nakon što je povređen u tuči demonstranata i policije kod Autokomande. Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni policajac ima prelom lobanje i lekari mu se bore za život. Edited September 17, 2022 by Milosh76 9
Ptica trkacica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 5 minutes ago, gospa buba said: dete mi je naravno zamalo uletelo u neki fajt Dobro je da nije. Ti si lepo prenela duh pobune na sledeću generaciju
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) 2 minutes ago, Ptica trkacica said: Dobro je da nije. Ti si lepo prenela duh pobune na sledeću generaciju nisam sigurna. mislim da su dashko i mladja vishe sranja napravili nego ja istina, moja deca skrecu ulevo i na tiktoku, bice onda da je neka genetika u pitanju Edited September 17, 2022 by gospa buba 1
Popular Post nautilus Posted September 17, 2022 Popular Post Posted September 17, 2022 Aj ovako, familija sa ćaćine strane četnička iz četničkog sela. Đed bio kod vojvode Momčila, ćaća bio kod Mile Martića, nisam ni ja neki ljevičar. Pop uvijek dolazio u kuću, slava se uvijek slavila, znalo se ko smo i šta smo i za vreme komunizma. U crkvu idem sigurno češće od većine ovih navijača. Da šmrcnem za materom, promrmljam koji očenaš, zapalim svijeću i raspravim koju sa onim gore. Ono, nije samo tradicija, stvarno vjerujem. Volim Rusiju, ne volim Putina. Volim i Ukrajinu. Nemam neke homoseksualce u familiji a nemam ni neke liberale. Više su ekipa iz Busija, Bataje, Kaluđerice. Zašto bi meni smetalo to što će homoseksualci šetati? Kako to pod milim Bogom mene ugrožava? Sve i da šetaju gole guzice manji je to nemoral nego ih tući i ložiti ljude da ih tuku. Sva ti stavovi po kolima se ovo gleda crno belo mi ozbiljno idu na kurac, da prostite što psujem. Ili si levi liberal, jugonostalgičar, zeleni ljubitelj LGBTa ili fašista homofob. Potpuno isključen mozak. Samo prva reakcija, samo zatvorenost i predrasude. I na kraju, posebno mi se kenja od onog Vlade Todorovića i izjave da smo demokratska i slobodna zemlja jer su se eto, prošetali. Mrš. Ako te ja podržavam i ako tvrdim da ovde nema demokratije i slobode dok god, između ostalog, i ti kao pripadnik LGBT populacije tu demokratiju i slobodu ne osećaš onda bar budi pošten i reci da to isto važi i za mene i za bilo kog drugog građanina. Ne samo za tebe. Morao si na kraju sve zasrati. 6 4
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) ma, mislim, shetnja je realno bila bulshit, da se ne zezamo. pochela je kao disko zurka, zavrshila se kao ulazak u osnovnu shkolu dvoje po dvoje. ja sam naravno usred telefoniranja uletela u gomilu pandura sa shtitovima, shto idu u redovima po 4, iju uletela sam u policiju, izvinite izvinite, jel mogu da prodjem, pa prodjite. ono, ko ker u vicu o perici, nije besan al nije ni odushevljen Edited September 17, 2022 by gospa buba
Recommended Posts