September 16, 20222 yr Just now, Frank Pembleton said: Ovo "naš" Uki? ....shiit has hit the fan. Aha.
September 16, 20222 yr Koji inace podrzava Vuka Jeremica i Narodnu stranku, a mozda je i clan, taj deo nisam ispratio.
September 16, 20222 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ovo "naš" Uki? moj nije. ni pod navodnicima.
September 16, 20222 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Koji inace podrzava Vuka Jeremica i Narodnu stranku, a mozda je i clan, taj deo nisam ispratio. Ne pričaj? Pa koji mu je ovo U-turn?
September 16, 20222 yr uki budaletina, as usual. nego, samo još da razjasnimo hoće li i tange na mrežaste čarape da obuče ili neće
September 16, 20222 yr 12 minutes ago, aram said: nego, samo još da razjasnimo hoće li i tange na mrežaste čarape da obuče ili neće Ja sam vizuelni tip i sad pokušavam da zamislim ovo. Ti si kriv Edited September 16, 20222 yr by Ptica trkacica
September 16, 20222 yr 9 hours ago, Bogotac said: Eh,kad i za Kosovo moglo tako Zamisli da kaže ne mogu više ja to oko Kosova, evo to će sad dalje preuzeti Ana i Selaković
September 16, 20222 yr Ja sam vizuelni tip i sad pokušavam da zamislim ovo. Ti si kriv [emoji3]zamishljeno ne moze postati odzamishljeno krivim oboje [emoji38]ol:edip. a shta ako ja necu na stadion tashmajdan? mislim zbilja necu. i da li samo meni deluje ekstremno neprivlachno neshto kao "zatvaranje ulaznih punktova". iskreno se ne osecam dobro da me zatvaraju u bilo shta sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 17, 20222 yr 8 hours ago, Ptica trkacica said: Ne pričaj? Pa koji mu je ovo U-turn? Pravo da ti kazem nemam pojma, ali je vrlo zanimljivo pratiti njegove politicke promene... veze nemaju sa mozgom niti realnoscu. Kako je zavrsio pravni i pravosudni, to bog sveti ne zna.
September 17, 20222 yr Quote upravni sud odbio je tužbu koju su podneli organizatori Evroprajda povodom zabrane šetnje u okviru ove manifestacije, objavljeno je na sajtu ove institucije. https://nova.rs/vesti/drustvo/upravni-sud-odbio-zalbu-organizatora-prajda/ Edited September 17, 20222 yr by munze