gospa buba Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 [mention=135]gospa buba[/mention]U smislu malo i veliko, i procene rizika. Mada znam da će im ćaća staviti veto na idenje, jer nacoši kamenje itd. Ali ćera mi je već aktivistkinja po školi, pa sam htela da je nagradim [emoji3]nemoj da vodish maloletnu decu. chini mi se shtagajaznam sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Link to comment
Svemir Zeka Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 4 minutes ago, gospa buba said: nemoj da vodish maloletnu decu. chini mi se shtagajaznam sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ma neću. Ali mi žao, to se vode okršaji kotkuće među njima dvoma, na temu Ima i ovaj mali stav Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Ima i ovaj mali stav laba ti a koji mu je stav? Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Sent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment
Svemir Zeka Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: laba ti a koji mu je stav? Pa, gej nije okej. Zašto, pa eto. Pa nije eto, onda ova mala kreće u argumentaciju prihvatanja da smo svi isti, onda je on, koji je tek stigao na konkretni stadijum razmišljanja, gleda bledo, dok ona deklamuje epopeje različitosti i tolerancije, koje završava tako što kaže "kako to ne kapiraš, glup si, šta tebi neko smeta što voli nekoga istog pola" a ona se obraća svojoj generaciji, a priča s njim (koji je ono doope, zna spontano šta je pol ali tu je kraj. On se i ne nastavlja, nezanimljivo mu je). A ona se u školi podžapa tu i tamo, na času ili odmoru kaže kako je sve normalno i svi treba da imamo ista prava, onda jedva čeka da mi ispriča šta je bilo u školi, a šta je ona zastupala 5 3 Link to comment
milfisland Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 9 hours ago, pt 2.0 said: https://rs.n1info.com/vesti/rse-samo-41-poslanik-skupstine-srbije-protiv-zabrane-setnje-tokom-evroprajda/ "Protiv otkazivanja šetnje tokom Evroprajda je 41 poslanik iz Koalicije MORAMO, Demokratske stranke, Zajedno za Vojvodinu i Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Sloga i Preokret). Nisu se izjasnila 32 poslanika iz Narodne stranke, Socijaldemokratske partije Srbije, Koalicije Albanaca Doline, Saveza vojvođanskih Mađara i Samostalni poslanici (Stranka pravde i pomirenja i deo Dveri). Za zabranu šetnje je 177 poslanika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Koalicije NADA, Dveri, Zavetnika, Jedinstvene Srbije, Paritje ujedinjenih penzionera Srbije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, navodi RSE." Obući ću se slojevito. Izbori su bili nedavno i ovo vam je drugari negdje i procentualno mišljenje građana o gejevima i šetnji. Ma bojim se i o dosta drugih stvari u Srbiji. E, da, i biće još konzervativnije u budućnosti. Pravoslavni Gilead, Kandahar, kako oćete... Ili pođite do Trebinja ili Herceg Novog ako vas zanima kako će izgledati svjetonazor pod "mekšim i liberalnijim" vladikama. 1 Link to comment
InvisibleLight Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 bs koja se ponasa kao da ima tapiju na borbu za lgbt prava se popickala s bliskim drugom i dosadasnjim istomisljenikom bobanom s. zbog njene gospodarice o vucicu i ani ni 1 lose reci,nikad stavise polivanje vlasti zbog zabrane prajda zandjih dana kompenzuje stalnim napadima na sve koji su protiv vlasti. al da stanem, nije ona tema, na njen donji topik ne zalazim.. 1 1 Link to comment
Amos Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Rekoh ja da će njoj septembar biti najteži identitetski. Baš nema sreće da je došlo do ovog zaokreta posle mirnih 10 godina. 2 Link to comment
copkillah Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 24 minutes ago, InvisibleLight said: bs koja se ponasa kao da ima tapiju na borbu za lgbt prava se popickala s bliskim drugom i dosadasnjim istomisljenikom bobanom s. zbog njene gospodarice o vucicu i ani ni 1 lose reci,nikad stavise polivanje vlasti zbog zabrane prajda zandjih dana kompenzuje stalnim napadima na sve koji su protiv vlasti. al da stanem, nije ona tema, na njen donji topik ne zalazim.. ovde je ni najverniji leteći majmuni nisu podršali lol 2 Link to comment
morgana Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 kod parobroda masa policije Link to comment
slepa živana Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 13 hours ago, InvisibleLight said: a koji su ovde razlozi u pitanju? ovo je ok. korisno je bar za naredna 3 dana. sledeće godine će da se slika sa šapićem i šljivančaninom i to će biti korisno litijašima. inače, ne mislim da su ove cirkuzantkinje homofobične... to su uglavnom ljudi hedonisti, lovatori, malo su i videli sveta, nemaju zašto da mrze pedera... kao uostalom i moćni političari. razlozi si u parama i moći, a kad je to u pitanju nisu ludi da govore šta zaista misle. Link to comment
Amos Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 23 minutes ago, slepa živana said: ovo je ok. korisno je bar za naredna 3 dana. sledeće godine će da se slika sa šapićem i šljivančaninom i to će biti korisno litijašima. inače, ne mislim da su ove cirkuzantkinje homofobične... to su uglavnom ljudi hedonisti, lovatori, malo su i videli sveta, nemaju zašto da mrze pedera... kao uostalom i moćni političari. razlozi si u parama i moći, a kad je to u pitanju nisu ludi da govore šta zaista misle. Stoji, lova je veliki egalizator, samo što Seka i Karleuša verovatno imaju i dosta gej prijatelja medju frizerima, manekenima, stilistima, kolegama, itd. za razliku od običnog puka pa verujem da ne priželjkuju baš privatno da ih neko prebije ili nešto gore. edit: nepismen 1 Link to comment
munze Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Quote Tužilaštvo preti: Kaznićemo sve koji šetaju u subotu kako li ce da kazne ove visoke strane duznosnike koji dolaze? 2 Link to comment
Recommended Posts