Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

[mention=135]gospa buba[/mention]U smislu malo i veliko, i procene rizika. 

Mada znam da će im ćaća staviti veto na idenje, jer nacoši kamenje itd.

Ali ćera mi je već aktivistkinja po školi, pa sam htela da je nagradim [emoji3]
nemoj da vodish maloletnu decu. chini mi se shtagajaznam unsure.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

4 minutes ago, gospa buba said:

nemoj da vodish maloletnu decu. chini mi se shtagajaznam unsure.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Ma neću. 

Ali mi žao, to se vode okršaji kotkuće među njima dvoma, na temu :lolol:

Ima i ovaj mali stav :unsure: :D

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

laba ti

a koji mu je stav?

:lol:

Pa, gej nije okej. Zašto, pa eto. Pa nije eto, onda ova mala kreće u argumentaciju prihvatanja da smo svi isti, onda je on, koji je tek stigao na konkretni stadijum razmišljanja, gleda bledo, dok ona deklamuje epopeje različitosti i tolerancije, koje završava  tako što kaže "kako to ne kapiraš, glup si, šta tebi neko smeta što voli nekoga istog pola" :lolol: a ona se obraća svojoj generaciji, a priča s njim (koji je ono doope, zna spontano šta je pol ali tu je kraj. On se i ne nastavlja, nezanimljivo mu je).

A ona se u školi podžapa tu i tamo, na času ili odmoru kaže kako je sve normalno i svi treba da imamo ista prava, onda jedva čeka da mi ispriča šta je bilo u školi, a šta je ona zastupala :heart:

• +1 5
  • Haha 3
9 hours ago, pt 2.0 said:

https://rs.n1info.com/vesti/rse-samo-41-poslanik-skupstine-srbije-protiv-zabrane-setnje-tokom-evroprajda/

"Protiv otkazivanja šetnje tokom Evroprajda je 41 poslanik iz Koalicije MORAMO, Demokratske stranke, Zajedno za Vojvodinu i Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Sloga i Preokret).

Nisu se izjasnila 32 poslanika iz Narodne stranke, Socijaldemokratske partije Srbije, Koalicije Albanaca Doline, Saveza vojvođanskih Mađara i Samostalni poslanici (Stranka pravde i pomirenja i deo Dveri).

Za zabranu šetnje je 177 poslanika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Koalicije NADA, Dveri, Zavetnika, Jedinstvene Srbije, Paritje ujedinjenih penzionera Srbije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, navodi RSE."

Obući ću se slojevito.

Izbori su bili nedavno i ovo vam je drugari negdje i procentualno mišljenje građana o gejevima i šetnji.

Ma bojim se i o dosta drugih stvari u Srbiji. 

E, da, i biće još konzervativnije u budućnosti. Pravoslavni Gilead, Kandahar, kako oćete... Ili pođite do Trebinja ili Herceg Novog ako vas zanima kako će izgledati svjetonazor pod "mekšim i liberalnijim" vladikama.

• Tužno 1

bs koja se ponasa kao da ima tapiju na borbu za lgbt prava se popickala s bliskim drugom i dosadasnjim istomisljenikom bobanom s. zbog njene gospodarice

o vucicu i ani ni 1 lose reci,nikad

stavise polivanje vlasti zbog zabrane prajda zandjih dana kompenzuje stalnim napadima na sve koji su protiv vlasti. al da stanem, nije ona tema, na njen donji topik ne zalazim..

Untitled.jpg.fef2136388e3fe06217515bff8695e6d.jpg

• +1 1
  • Haha 1
24 minutes ago, InvisibleLight said:

bs koja se ponasa kao da ima tapiju na borbu za lgbt prava se popickala s bliskim drugom i dosadasnjim istomisljenikom bobanom s. zbog njene gospodarice

o vucicu i ani ni 1 lose reci,nikad

stavise polivanje vlasti zbog zabrane prajda zandjih dana kompenzuje stalnim napadima na sve koji su protiv vlasti. al da stanem, nije ona tema, na njen donji topik ne zalazim..

Untitled.jpg.fef2136388e3fe06217515bff8695e6d.jpg

ovde je ni najverniji leteći majmuni nisu podršali lol

• +1 2
13 hours ago, InvisibleLight said:

a koji su ovde razlozi u pitanju?

Seka_Aleksic_Printscreen_1018x940.thumb.jpg.3b205f9c6cc4062d73be1fa2a8ec4720.jpg

ovo je ok. korisno je bar za naredna 3 dana. sledeće godine će da se slika sa šapićem i šljivančaninom i to će biti korisno litijašima.

inače, ne mislim da su ove cirkuzantkinje homofobične... to su uglavnom ljudi hedonisti, lovatori, malo su i videli sveta, nemaju zašto da mrze pedera... kao uostalom i moćni političari. razlozi si u parama i moći, a kad je to u pitanju nisu ludi da govore šta zaista misle.

23 minutes ago, slepa živana said:

ovo je ok. korisno je bar za naredna 3 dana. sledeće godine će da se slika sa šapićem i šljivančaninom i to će biti korisno litijašima.

inače, ne mislim da su ove cirkuzantkinje homofobične... to su uglavnom ljudi hedonisti, lovatori, malo su i videli sveta, nemaju zašto da mrze pedera... kao uostalom i moćni političari. razlozi si u parama i moći, a kad je to u pitanju nisu ludi da govore šta zaista misle.

Stoji, lova je veliki egalizator, samo što Seka i Karleuša verovatno imaju i dosta gej prijatelja medju frizerima, manekenima, stilistima, kolegama, itd. za razliku od običnog puka pa verujem da ne priželjkuju baš privatno da ih neko prebije ili nešto gore. 

edit: nepismen

• +1 1