Lezilebovich Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) I odakle uopsta sumnja ? Zbog nekih ranijih izjava ili zato sto peva crnu i zlatnu ? Edited September 14, 2022 by Lezilebovich Link to comment
copkillah Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: marketinške, kao i kod onih koji ne podržavaju pride nek se priča šta bilo, bitno je da se priča al je lepo što je na našoj strani ne treba njoj takav marketing 4 Link to comment
morgana Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) 4 minutes ago, Lezilebovich said: I odakle uopsta sumnja ? Zbog nekih ranijih izjava ili zato sto peva crnu i zlatnu ? sad moram i ovo da ucim a tek sam savladala maju berovic Edited September 14, 2022 by morgana 2 Link to comment
InvisibleLight Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) 28 minutes ago, pt 2.0 said: https://rs.n1info.com/vesti/rse-samo-41-poslanik-skupstine-srbije-protiv-zabrane-setnje-tokom-evroprajda/ "Protiv otkazivanja šetnje tokom Evroprajda je 41 poslanik iz Koalicije MORAMO, Demokratske stranke, Zajedno za Vojvodinu i Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Sloga i Preokret). Nisu se izjasnila 32 poslanika iz Narodne stranke, Socijaldemokratske partije Srbije, Koalicije Albanaca Doline, Saveza vojvođanskih Mađara i Samostalni poslanici (Stranka pravde i pomirenja i deo Dveri). Za zabranu šetnje je 177 poslanika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Koalicije NADA, Dveri, Zavetnika, Jedinstvene Srbije, Paritje ujedinjenih penzionera Srbije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, navodi RSE." Obući ću se slojevito. cek to znaci da je komplet marinikina stranka glasala ZA paradu, onda je tak glasao i ovaj poslanik iz njihove stranke, tupsoncina, cetnik, putinovac, veliki postovalac popova , srbenda i protivnik prajda? srbljanovic bi ubila ya ovaj podatak, kakav yicer ya kolumnu Spoiler Edited September 14, 2022 by InvisibleLight Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 4 minutes ago, Lezilebovich said: I odakle uopsta sumnja ? Zbog nekih ranijih izjava ili zato sto peva crnu i zlatnu ? pre samo koju godinu je promovisala zilotski stajling i zahvaljivala bogu pred kućnim ikonostasom što je zatrudnela i rodila dete, danas promoviše različitost, sutra će naći već nešto. jednom rečju estrada msm lepo od nje, al tome pridavati neki značaj je bulšit 2 minutes ago, copkillah said: ne treba njoj takav marketing treba joj svakakav, rapidno pada u lancu estradne ishrane 2 1 Link to comment
gospa buba Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 šta ćete da obučete za subotu?neshto talibansko. ako prigusti sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 Link to comment
copkillah Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: pre samo koju godinu je promovisala zilotski stajling i zahvaljivala bogu pred kućnim ikonostasom što je zatrudnela i rodila dete, danas promoviše različitost, sutra će naći već nešto. jednom rečju estrada msm lepo od nje, al tome pridavati neki značaj je bulšit treba joj svakakav, rapidno pada u lancu estradne ishrane mislim da jedno ne isključuje obavezno drugo, možda je ona hrišćanstvo shvatila onako kako treba - ljubav blabla za lanac ishrane ne znam, kontam da bi napunila Ušće (ne tržni centar!) bez mnogo truda 5 1 Link to comment
InvisibleLight Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: pre samo koju godinu je promovisala zilotski stajling i zahvaljivala bogu pred kućnim ikonostasom što je zatrudnela i rodila dete, danas promoviše različitost, sutra će naći već nešto. jednom rečju estrada msm lepo od nje, al tome pridavati neki značaj je bulšit treba joj svakakav, rapidno pada u lancu estradne ishrane jest pohodi manastir kuveždin, jos otkad je živela u mom gradu, i bratimi se s nekim mojim rodjakom u tom fruskogorskom selu istina je da ne deluje kao neko sa svetonazorima koje iznosi javno al šta ja znam, i nije ni bitno više.. Link to comment
Lancia Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 48 minutes ago, morgana said: obuci ci se u patike, zlu ne trebalo, mada ne ocekujem komplikacije Otkopcana dugmad?¿ 2 Link to comment
morgana Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Otkopcana dugmad?¿ mislim da cu otici u ocd pravcu sto se zakopcavanja tice ali daleko je subota 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Dakle: koliko dece da povedem Link to comment
gospa buba Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Dakle: koliko dece da povedemu kom smislu? ja sam pitala odraslo dete da idemo.zajedno, otkachilo me, ima on svoje, dobro, naci cu ja druge pedere da idem, nije problem [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 Link to comment
Heaviside Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 3 hours ago, slepa živana said: jedino što ove bogate žene iz estrade podržavaju zbog poslovnih razloga... korisne su ko ana brnabić. nisam načisto da li od toga ima makar malo vajde Kakvu poslovnu korist ce Seka da ima zato sto podrzava Prajd? Nije retoricko pitanje. Link to comment
Svemir Zeka Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 (edited) @gospa bubaU smislu malo i veliko, i procene rizika. Mada znam da će im ćaća staviti veto na idenje, jer nacoši kamenje itd. Ali ćera mi je već aktivistkinja po školi, pa sam htela da je nagradim Edited September 14, 2022 by Svemir Zeka 1 Link to comment
Taihoskopija Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 55 minutes ago, copkillah said: mislim da jedno ne isključuje obavezno drugo, možda je ona hrišćanstvo shvatila onako kako treba - ljubav blabla Pa da, time (prilično razložno i lepo) i objašnjava svoj stav, a uzimajući u obzir publiku koja je prati, a to su najšire mase, ova istupanja mogu da budu samo rizična i ne mora to da radi. 6 Link to comment
Recommended Posts