Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

marketinške, kao i kod onih koji ne podržavaju pride

nek se priča šta bilo, bitno je da se priča

al je lepo što je na našoj strani

ne treba njoj takav marketing

• +1 4
4 minutes ago, Lezilebovich said:

I odakle uopsta sumnja ? Zbog nekih ranijih izjava ili zato sto peva crnu i zlatnu ?

sad moram i ovo da ucim a tek sam savladala maju berovic :D

Edited by morgana
  • Haha 2
28 minutes ago, pt 2.0 said:

https://rs.n1info.com/vesti/rse-samo-41-poslanik-skupstine-srbije-protiv-zabrane-setnje-tokom-evroprajda/

"Protiv otkazivanja šetnje tokom Evroprajda je 41 poslanik iz Koalicije MORAMO, Demokratske stranke, Zajedno za Vojvodinu i Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Sloga i Preokret).

Nisu se izjasnila 32 poslanika iz Narodne stranke, Socijaldemokratske partije Srbije, Koalicije Albanaca Doline, Saveza vojvođanskih Mađara i Samostalni poslanici (Stranka pravde i pomirenja i deo Dveri).

Za zabranu šetnje je 177 poslanika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Koalicije NADA, Dveri, Zavetnika, Jedinstvene Srbije, Paritje ujedinjenih penzionera Srbije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, navodi RSE."

Obući ću se slojevito.

cek to znaci da je komplet marinikina stranka glasala ZA paradu, onda je tak glasao i ovaj poslanik iz njihove stranke, tupsoncina, cetnik, putinovac, veliki postovalac popova , srbenda i protivnik prajda? :laugh:

srbljanovic bi ubila ya ovaj podatak, kakav yicer ya kolumnu :D

Spoiler

Untitled.jpg.a8a16e190a87867c983c3f6b236dc3e8.jpg

Edited by InvisibleLight
4 minutes ago, Lezilebovich said:

I odakle uopsta sumnja ? Zbog nekih ranijih izjava ili zato sto peva crnu i zlatnu ?

pre samo koju godinu je promovisala zilotski stajling i zahvaljivala bogu pred kućnim ikonostasom što je zatrudnela i rodila dete, danas promoviše različitost, sutra će naći već nešto. jednom rečju estrada

msm lepo od nje, al tome pridavati neki značaj je bulšit

2 minutes ago, copkillah said:

ne treba njoj takav marketing

treba joj svakakav, rapidno pada u lancu estradne ishrane

• +1 2
  • Hvala 1
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

pre samo koju godinu je promovisala zilotski stajling i zahvaljivala bogu pred kućnim ikonostasom što je zatrudnela i rodila dete, danas promoviše različitost, sutra će naći već nešto. jednom rečju estrada

mislim da jedno ne isključuje obavezno drugo, možda je ona hrišćanstvo shvatila onako kako treba - ljubav blabla :D

za lanac ishrane ne znam, kontam da bi napunila Ušće (ne tržni centar!) bez mnogo truda

• +1 5
  • Haha 1
Just now, kud u maglu Simoviću said:

jest pohodi manastir kuveždin, jos otkad je živela u mom gradu, i bratimi se s nekim mojim rodjakom u tom fruskogorskom selu :D

istina je da ne deluje kao neko sa svetonazorima koje iznosi javno al šta ja znam, i nije ni bitno više..

Dakle: koliko dece da povedem
u kom smislu? ja sam pitala odraslo dete da idemo.zajedno, otkachilo me, ima on svoje, dobro, naci cu ja druge pedere da idem, nije problem :dry: [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Haha 2
3 hours ago, slepa živana said:

jedino što ove bogate žene iz estrade podržavaju zbog poslovnih razloga... korisne su ko ana brnabić. nisam načisto da li od toga ima makar malo vajde

Kakvu poslovnu korist ce Seka da ima zato sto podrzava Prajd? Nije retoricko pitanje.

@gospa bubaU smislu malo i veliko, i procene rizika. 

Mada znam da će im ćaća staviti veto na idenje, jer nacoši kamenje itd.

Ali ćera mi je već aktivistkinja po školi, pa sam htela da je nagradim :D

Edited by Svemir Zeka
  • Wub 1
55 minutes ago, copkillah said:

mislim da jedno ne isključuje obavezno drugo, možda je ona hrišćanstvo shvatila onako kako treba - ljubav blabla :D

Pa da, time (prilično razložno i lepo) i objašnjava svoj stav, a uzimajući u obzir publiku koja je prati, a to su najšire mase, ova istupanja mogu da budu samo rizična i ne mora to da radi. 

• +1 6