Milosh76 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) STB saznaje da je Zandarmerija pretukla Andreja Vucica i njegovo obezbedjenje EDIT: Spor sam Edited September 28, 2014 by Milosh76
kapetanm Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Сигурно је леп догађај шетати предвођен Синишом Малим, Чедом, Кирбијем, итд, пустим улицама града окружен борним колима. Мени је то карикатура, ал добро Ал ево биће фајта у три парада ће експресно бити заборављена Edited September 28, 2014 by kapetanm
palchica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 @Palchica: koji prajd? Ja vidim sto hiljada policajaca i grupu gradjana koja ce da prodje od tacke A do tacke B uz blagoslov istog coveka koji je par godina ranije svoje pse pujdao bas na te gradjane. Ako ce se posle ovog danas nesto promeniti, evo me gde se smejem srecan i rasterecen, uz priznanje da sam u krivu. ovaj i ovakakv prajd, beogradski, srpski, jadan i nikakav, u policijskom balonu, nazalost. ti vidis grupu gradjana (da ne budem maliciozna, pa kazem sacicu) koja ce da proseta, ja vidim povorku podrske lgbt osobama. sto rece frau, malo po malo.
Caligula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Kada bi ovi Botini botovi znali koliko je lepo gledati ih kako pate, trudili bi se da tu patnju bar malo sakriju, a ne da masu njome iznad glave :) Sta si ti onda, Vucicev bot? Problem PPP-ovskih Vucicevih botova je sto Tadica shvataju preozbiljno a Vucica neozbiljno. E ovo je za minijature ^_^ Edited September 28, 2014 by Caligula
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Сигурно је леп догађај шетати предвођен Синишом Малим, Чедом, Кирбијем, итд, пустим улицама града окружен борним колима. Мени је то карикатура, ал добро I sta sad, treba da ne rade nista dok ne ode Vucic i dok zemlja sama od sebe ne prestane da bude homofobna? Razumem tvoju primedbu, ali mi nije jasno sta nudis kao alternativu.
halloween Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Na šta su sve spremni da bi ublažili autogol prema svojim zbunjenim pristalicama. Edited September 28, 2014 by halloween
Milogled Bluff Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sta si ti onda, Vucicev bot? Problem PPP-ovskih Vucicevih botova je sto Tadica shvataju preozbiljno a Vucica neozbiljno. E ovo je za minijature ^_^ Pati.
kapetanm Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 I sta sad, treba da ne rade nista dok ne ode Vucic i dok zemlja sama od sebe ne prestane da bude homofobna? Razumem tvoju primedbu, ali mi nije jasno sta nudis kao alternativu. Организатори би требало све да их избаце из колоне, ето алтернативе
Milogled Bluff Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 I sta sad, treba da ne rade nista dok ne ode Vucic i dok zemlja sama od sebe ne prestane da bude homofobna? Pa da, da dodje Tadic i zastiti prava seksualnih manjina, kao sto je to vec radio. Oh, wait...
Joe D Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 siguran sam da su srecni zato sto gradonacelnik beograda seta sa njima, kako god se zvao.
Lyckety Splyt Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Сигурно је леп догађај шетати предвођен Синишом Малим, Чедом, Кирбијем, итд, пустим улицама града окружен борним колима. Мени је то карикатура, ал добро A šta bi bilo lepo, da uopšte ne žele da šetaju, da nema policijskog obezbeđenja, da sačekaju sa šetnjom dok ne nestane homofobije u društvu i svi se uhvatimo za ruke i pevamo sa osmehom na licima? Kome i šta konkretno zameraš u ovoj situaciji?
Krampa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) problem u svim banana drzavama je, da je nemoguce napraviti 1 standard. znaci, ako sve danas prodje kako treba, a ja se iskreno nadam da hoce, nema garancije da ce isto biti sljedece godine ili za 2 godine. Edited September 28, 2014 by Krampa
Caligula Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Pati. To je jedino sto si uboo Miloglede. Patim ( kao i svake godine do sada) zbog ovoga danas i to jeste tacno. Edited September 28, 2014 by Caligula
Milosh76 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Neko sranje na Slaviji, Blic kaze da su tamo ona dva idiota sa Severa
Ryan Franco Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) daniel bukumirović je u beogradskoj. tu je kordon zaustavio anti prajd šetnju. pokušaj proboja kordona nije uspeo. ima ih 50ak. Edited September 28, 2014 by McCabe
Recommended Posts