Jump to content
IGNORED

Da li je religija stetna ili korisna za ljudsko drustvo?

jolanda.kirschner

Prevazidjenost religije  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
Bez smrti zivot ne bi imao smisla i to je jedan od mojih odgovora Radagastu kako se nosim sa mislju da nema nista vise posle smrti.
nije lepo da ložiš čoveka. nema dokaza da nam život nebi bio drag što duže živimo. nit da nam nebi bio zanimljiv.mrskost življenja može biti od ljudskog zatvaranja. greha nad sobom i drugima. nasilja nad životom.ako izabereš druge ljude da daju smisao tvome životu. onda on može biti smislen dokle je njih. Edited by billadni
  • Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bakemono

71

• billadni

53

• bergasa19

45

• braca

40

Posted (edited)

Osecam kod tebe ironiju koja prelazi u sarkazam i sprecava te da das pravi doprinos ovoj diskusiji.Izadji iz rova.

Edited by bergasa19
Posted
ili ako hoces prizemniju primedbu: kako se tretiraju zene, homoseksualci, vernici drugih religija
ja sam rekao da nemam primedbi na hrišćanstvo. na onakvo kavog ga poznajem. a ti nebi trebao ukrug izigravati bracu. no reći što je to loše u tretmanu žena, sodomije i vernika drugih religija. pa će kroz diskusiju da vidimo jesil ili nisi.
Posted (edited)
Ateisti nisu monolitna skupina i ne treba verovati nekom na rec da je ateista. Kad umires znas da li si ateista ili nisi.
o jbt, samo mrtav ateista je pravi ateista. :Da sto ti ova logika ne vazi za vernike?! nesto ne vidim da hrle da umiru, a sledeci zivot je tako super. Edited by cmrlj
Posted
o jbt, samo mrtav ateista je pravi ateista. :Da sto ti ova logika ne vazi za vernike?! nesto ne vidim da hrle da umiru, a sledeci zivot je tako super.
Ne mrtav nego na samrti. Tad se pokazuje i vera i nevera.
Posted

ako je tako, onda ovde da postuju samo oni s jednom nogom u grobu.

Posted
ja sam rekao da nemam primedbi na hrišćanstvo. na onakvo kavog ga poznajem.
1. nisi to rekao.2. ocigledno ga ne poznajes. za pocetak procitaj pricu o lotu i njegovim cerkama pa se javi.
Posted (edited)
ja sam rekao da nemam primedbi na hrišćanstvo. na onakvo kavog ga poznajem.
1. nisi to rekao.2. ocigledno ga ne poznajes. za pocetak procitaj pricu o lotu i njegovim cerkama pa se javi.
trebalo je da piše kakvog. u kucanju progutano slovo. očigledno svakome. zar te nije stid što to ističeš?) što se tiče drugog. sigurno poznajem. ali je pitanje kako. razlog više da prosvetliš. reci. šta zameraš hrišćanstvu. barem u vezi lota i njegovih ćerki. Edited by billadni
Posted
Podloga je racionalna.
Znas li ti sta uopste znaci pojam racionalnost?
Posted
...
...
...
Ne mirite se sada, taman sam spremio kokice i poceo da uzivam u raspravi :jerry: No bergasa, zasto mislis da zivot bez smrti nema smisla?
Posted

svetlost je leva ruka tame ^_^

Posted

<sarkazam>Nemam nista protiv religije, ali zasto morate svima da je nabijate na nos? Radite to u svoja cetiri zida, niko vam ne brani. A i te cifre od x% verujucih su preterane, to sve naduvava taj religiozni lobi. Na kraju, zamisli da izadje moje dete na ulicu i vidi kako se neko krsti.</sarkazam>