Skyhighatrist Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 nidje sisa +1 Sve bi bilo mnooogo lakse za podneti uz par dobrih sisa.
akibono Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 +1 Sve bi bilo mnooogo lakse za podneti uz par dobrih sisa. ali onda nije urbano!
slepa živana Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Jel ova devojka hospitalizovana na kraju? zrela žena nidje sisa mladolika
Caligula Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Ona ne moze da se izrazi od seljaka, ne daju joj da iskazuje svoj raznovrsni prsonaliti, da seta svojim gradom ponosno, jede sushi i gasi zedj limunanom, da upoznaje interesantne ljude koji su kul i tako. Ja je skroz kapiram, ona je moja sestra po patnji Edited March 22, 2014 by CowBoy
ToniAdams Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 jerima sanse da se radi o nekoj zajebanciji? mada, secam se nazalost lepojke, svojevremeno je stajala ispred dolara i odradjivala ko ne moze da udje, na osnovu odece. te mislim da je ozbiljna :(
teacher Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 jerima sanse da se radi o nekoj zajebanciji? mada, secam se nazalost lepojke, svojevremeno je stajala ispred dolara i odradjivala ko ne moze da udje, na osnovu odece. te mislim da je ozbiljna :( Jel tebe puštala? Mene nije... :( Sent from my iPad using Tapatalk HD
Lord Protector Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) Moj teča je bio urbana faca, čovek boem iz stare beogradske porodice. Onda se oženio mojom tetkom koja voli selo i poljoprivredu. Kupili su plac pored Beograda i počeli da se bave sađenjem povrća, uzgojem zečeva i koza. Teča je prestao da izlazi po kafanama, prestao je da pije i da se druži sa gradskim facama. Meni je to tužno, žao mi teče, starog dorćolca. Zbog žene je prestao da bude urban. Tetka je izgleda sadista. Edited March 22, 2014 by slow
ToniAdams Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 kitu je on ikad i bio urban. to ti je u genima, to se ne gubi vremenom. bio je ljadza od pocetka.
Lord Protector Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) kitu je on ikad i bio urban. to ti je u genima, to se ne gubi vremenom. bio je ljadza od pocetka. Tetka je za sve kriva, teča je dobar kao lebac. Edited March 22, 2014 by slow
akibono Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 pa seljaci uvek pobede :( zato se Yoma, makenekna stilistica i urbana umetnica bori za sve nas nesretne urbaniste!
morgana Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 tetka je novourbana, slowe, a ti nemas pojma. ruralno je novo urbano. cevap je novi tartuf a pivo iz mikropivare novi viski.
Recommended Posts