frit Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 narodski, jasta pre par nedelja sam negde oko 2 posle ponoci dolazio u bg jedva sam prosao ulicicama od brankovog ka autobuskoj gomila kola, ljudi i klubova uranisti vezbaju bg na vodi
teacher Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 narodski, jasta pre par nedelja sam negde oko 2 posle ponoci dolazio u bg jedva sam prosao ulicicama od brankovog ka autobuskoj gomila kola, ljudi i klubova uranisti vezbaju bg na vodi misliš, urinisti?
Caligula Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Borhes? Zar to nije rekao Krleža, još jedan urbani Beograđanin? Ja procitao u razgovorima Borhesa i Sabata, sad B. nije rekao da je to citat/parafraza. Nisam znao da je Krlezino :(
Đipalo Junuz Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Šta radi Luna Lu? Gde je? Ona će za mene uvek biti etalon urbanosti.
InvisibleLight Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) , gde si nashla ovo? :S:SS moram da priznam da sam kao dete zbog ovog filma i ane marije zelela da kad odrastem budem narkoman edit- izbrisah mauinu 'titulu' iako je super ^_^ Edited March 23, 2014 by InvisibleLight
Caligula Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 narodski, jasta pre par nedelja sam negde oko 2 posle ponoci dolazio u bg jedva sam prosao ulicicama od brankovog ka autobuskoj gomila kola, ljudi i klubova uranisti vezbaju bg na vodi Usao poslom pre neki dan u klub "Peron" u savamali. Raspad. Shupa pretvorena u nesto sa stolovima i sankom, nidje koncepta, estet'ke, smisla, kao da su prostor dizajnirali ovi iz PR sastava "svi na pod". Kaze mi vlasnik, trenutno je mesto No1, trazi se karta vise, nocu su guzve ispred, 'oce ljudi da udju, u ocajanju cekaju satima. Serem im se na urbanost.
MayDay Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 shiksa, gde si nashla ovo? :S:SS moram da priznam da sam kao dete zbog ovog filma i ane marije zelela da kad odrastem budem narkoman Ona je preslatka, ali Pejzazi u magli jebu kevu. Kako gde sam nasla? To mi je sa saundtreka kad idem kuci. (btw, nasla sam ti jos jednu Istanbul pesmu :D )
assück Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) ^^ ne daj se prevariti, klub uopste ne pretenduje na urbanost. pusta se ista muzika koja se pustala po svim KSTima i slicnim domacicama poslednjih 20 godina, plus svi contemporary hitovi. dobre pesme se nekako uvek preseku na pola da bi se pustilo neko sranje, cas New Order, cas Lykke Ly, cas Lady Gaga... uzasna guzva i uzasna atmosfera. studenti i oni koji se tako osecaju. Edited March 23, 2014 by assück
InvisibleLight Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ona je preslatka, ali Pejzazi u magli jebu kevu. Kako gde sam nasla? To mi je sa saundtreka kad idem kuci. (btw, nasla sam ti jos jednu Istanbul pesmu :D ) brishi, brishi ovaj vokativ u citatu, ja izeditovala aj posalji u neki inbox il sl
Аврам Гојић Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Jel i tamo nisu imali para da zamaskiraju cevi (tj "opredelili su se za sveden dizajn")? To je sada hit medju supermarketima i mikserhausima.
assück Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ona je preslatka, ali Pejzazi u magli jebu kevu. Kako gde sam nasla? To mi je sa saundtreka kad idem kuci. (btw, nasla sam ti jos jednu Istanbul pesmu :D ) mali troll: pesma koju zelim da slusam kada prvi put budem pobednicki ulazio u Stanbol http://youtu.be/0TR7AJbdIms
Caligula Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Jel i tamo nisu imali para da zamaskiraju cevi (tj "opredelili su se za sveden dizajn")? To je sada hit medju supermarketima i mikserhausima. Jashta, nista nije skriveno, industrial sto b' se reklo. Posteno, sve se vidi, nece se foliramo, ako je gde malter otpao cigla tu ponosno stoji. Ima kao i nek artwork po zidovima, ali o tome ne bih, i ovako sam danas imao tezak dan.
Recommended Posts