Jump to content

southland

Featured Replies

Nbg4ever bi trebao da spojleruje zadnji post definitivno... :unsure:Mada je sad gotovo, posto seriju ionako prati nas 4-5.
pratim, al ne gledam šta je napisano pre nego što odgledam epizodu, jer mi đavo ne da mira da ne zavirim u spojler.

kako sam glupa, sad znam zasto se zove i onaj film 'end of watch'mislim, ako ne obnove sezonu pisem im peticiju ! auuuuhp.s. muz me fotkao dok gledam seriju....ne disem :)

• Author
:huh::blink:

Zasto jebeni TNT zamislja da je HBO ili Showtime i ide sa 10 epizoda u sezoni? :frust:

:huh::blink:
:unsure::blink:
  • Author

Htedoh da napisem da ne znam kako cu sacekati sledecu sezonu kad videh na imdb da TNT nije narucio sledecu, i da je ovo bila mozda i poslednja epizoda. Ima materijala da se nastavi ali ovo moze biti i tacka na celu pricu :cry:

kazu danas (http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/southland-wraps-fifth-season-ratings-442276#comments) da se nista ne zna, regina, ben i shawn su vec na listi za pilote novih serija, ali tnt ima obicaj da obnovi sezonu mesec ipo dana pre pocetka emitovanja. za jednu standardnu seriju na tv-u, potrebno je 16-18 dana (8 pripreme, 8 snimanja, dva montaze) ...ako se obnovi, southland je primarniji za ove glumce nego te nove serije sto su potpisali

Ovo je neverovatno. Ja sam potpuno šokiran, kako krajem tako i mogućnošću da je ovo kraj. Nemam reči. Nema reči.

kako sam glupa, sad znam zasto se zove i onaj film 'end of watch'mislim, ako ne obnove sezonu pisem im peticiju !auuuuhp.s. muz me fotkao dok gledam seriju....ne disem :)
Da, jbte. Ja mislio da je to, ono, kraj smeneLament za Henka :(

Kraj me podsetio na Final destination. Izbegnes smrt jednom, ali te saceka na sledecoj krivini

Ovo je neverovatno. Ja sam potpuno šokiran, kako krajem tako i mogućnošću da je ovo kraj. Nemam reči. Nema reči.
cuti jos tugujem... :) I feel you man :DNBG i ja sam isto mislila za end of watch...i jeste, ko final destination 1,2,3 itd... :)
  • 3 weeks later...
  • Author
We are enormously proud of Southland, which stands as one of the best police dramas ever made. We wish everyone associated with Southland the very best.– TNT Spokesperson
:cry:Fergie, pa Southland, u 3 dana. Sta je sledece? :(

Tacno mi se slosilo kad sam video da si postovao na temi :(

cetvrta stolica je za Kupera...http://youtu.be/CzVPCSao5wY?t=1h23m35s

Edited by nbg4ever

A ne.

• 3 weeks later...

jebena serija.

• 1 month later...

koji sam moron, tek sam danas u motanju kanala provalila odakle se secam sermana - iz jebenog o.c-ja.isto, tek pre neki dan dok sam citala neki od ed mekbejnovih krimica o 87. policijskoj stanici, shvatim da je to to. nijedan video uradak o kareli i mejeru mejeru nije preneo mekbejnovo majstorstvo, sautlend jeste.