mammy two shoes Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nbg4ever bi trebao da spojleruje zadnji post definitivno... :unsure:Mada je sad gotovo, posto seriju ionako prati nas 4-5.pratim, al ne gledam šta je napisano pre nego što odgledam epizodu, jer mi đavo ne da mira da ne zavirim u spojler.
mustang Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 kako sam glupa, sad znam zasto se zove i onaj film 'end of watch'mislim, ako ne obnove sezonu pisem im peticiju ! auuuuhp.s. muz me fotkao dok gledam seriju....ne disem :)
mandingo Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Zasto jebeni TNT zamislja da je HBO ili Showtime i ide sa 10 epizoda u sezoni?
ducca Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Htedoh da napisem da ne znam kako cu sacekati sledecu sezonu kad videh na imdb da TNT nije narucio sledecu, i da je ovo bila mozda i poslednja epizoda. Ima materijala da se nastavi ali ovo moze biti i tacka na celu pricu
mustang Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 kazu danas (http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/southland-wraps-fifth-season-ratings-442276#comments) da se nista ne zna, regina, ben i shawn su vec na listi za pilote novih serija, ali tnt ima obicaj da obnovi sezonu mesec ipo dana pre pocetka emitovanja. za jednu standardnu seriju na tv-u, potrebno je 16-18 dana (8 pripreme, 8 snimanja, dva montaze) ...ako se obnovi, southland je primarniji za ove glumce nego te nove serije sto su potpisali
Lrd Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ovo je neverovatno. Ja sam potpuno šokiran, kako krajem tako i mogućnošću da je ovo kraj. Nemam reči. Nema reči.
nbg4ever Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 kako sam glupa, sad znam zasto se zove i onaj film 'end of watch'mislim, ako ne obnove sezonu pisem im peticiju !auuuuhp.s. muz me fotkao dok gledam seriju....ne disem :)Da, jbte. Ja mislio da je to, ono, kraj smeneLament za Henka :( Kraj me podsetio na Final destination. Izbegnes smrt jednom, ali te saceka na sledecoj krivini
mustang Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ovo je neverovatno. Ja sam potpuno šokiran, kako krajem tako i mogućnošću da je ovo kraj. Nemam reči. Nema reči.cuti jos tugujem... :) I feel you man :DNBG i ja sam isto mislila za end of watch...i jeste, ko final destination 1,2,3 itd... :)
ducca Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 We are enormously proud of Southland, which stands as one of the best police dramas ever made. We wish everyone associated with Southland the very best.– TNT Spokesperson :cry:Fergie, pa Southland, u 3 dana. Sta je sledece? :(
nbg4ever Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) Tacno mi se slosilo kad sam video da si postovao na temi :( cetvrta stolica je za Kupera...http://youtu.be/CzVPCSao5wY?t=1h23m35s Edited May 10, 2013 by nbg4ever
luba Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 koji sam moron, tek sam danas u motanju kanala provalila odakle se secam sermana - iz jebenog o.c-ja.isto, tek pre neki dan dok sam citala neki od ed mekbejnovih krimica o 87. policijskoj stanici, shvatim da je to to. nijedan video uradak o kareli i mejeru mejeru nije preneo mekbejnovo majstorstvo, sautlend jeste.
Recommended Posts