March 15, 201312 yr Najcitatljivija epizoda do sada, mada iz humorističkog ugla.I'm gonna relapse tonight, motherfuckers!!!For such a big genius you're awfully handcuffed. :lolol:Ali, sa realne strane, baš mi žao Kupa, mnogo je usamljen i fali mu ljubavi. Prosto mi dođe da sam homos. :( Sreda ujutru - Justified i Southland. I meni jedna od omiljenijih.Ovaj, zaostaješ epizodu Southlanda il' ja loše zbrajam?
March 15, 201312 yr Ovaj, zaostaješ epizodu Southlanda il' ja loše zbrajam?Jesam bio zaostajao epizodu, ali sam sada stigao i pogledao pet. Zblajz je bio jer mi u prošlu sredu nije izašao torent za četvrtu, nego se na mom trekeru pojavio u subotu (verovatno sam ja nešto zbrljao), pa onda novi u sredu. Pet.
March 28, 201312 yr pustih suzu na kraju danasnje .... u komsiluku mi cekaju hot dog.I love LA. kud se ne preselih ovde pre 15-20 godina nego u onaj frizider se nabih .... kakva greska.
March 29, 201312 yr Author SL izuva koliko je dobar, zavrsnica 5. sezone je a ni malo se nije razvodnio.Inace Coop je
April 4, 201311 yr ne mogu da verujem...kuka vec godinu dana kako bi hteo i za dzabe samo da bude u makar na sekund u bar jednoj epizodi...i dobi ! ova serija je cista ljubav :))
April 11, 201311 yr Author Uf uf, sad pogledah, bogme nema spavanja... Pustam famoznog Hanibala da izbijem iz glave SL Edited April 11, 201311 yr by ducca
April 11, 201311 yr auuu al mi pravite zazubice a tek cu moci ili veceras kasno ili tek sutra uvece ako ne izlazim.
April 11, 201311 yr Mustange, bas je mucno. I to meni, koga retko sta od filmskog nasilja moze da potrese. Pri tome ne mislim na gore, vec na bizarnost jebene situacije u kojoj su se nasli. Bukvalno, osetis njihovu nemoc. I sve ocekujem zavrsice se happy end-om, uz neku anegdotu koja ce se kasnije prepricavati u squad room-u (naravno, u potpunosti sam smetnuo sa uma da se priblizava kraj sezone). Kad ono...
April 11, 201311 yr juce neki idiot west covina (zapadni deo los andjelesa) usao u home depot radnju (prodaju sve za kucu od alata do masina za ves)...i ladno sebi na testerama namerno isece ruke.a sinoc idem na koncert, pitam muza obzirom da imam los vid, jel to nesto viri iz kante (na sred holivud bulevara) ...a on kaze da covek sedi u kanti za smece...uvalio se i uziva. policija prolazi....nista ne reaguje.ijaooo ko ce da umre?!?!? nadam se da nije shawn hatosy inace ova serija i film end of watch imaju skoro identicnu atmosferu.
April 11, 201311 yr Ljudi, bre, stavljajte spojlere u prvih 48 sati. :(Kakvo skenjavanje, jebote. Idem da se šetam.
April 12, 201311 yr Author Nbg4ever bi trebao da spojleruje zadnji post definitivno... :unsure:Mada je sad gotovo, posto seriju ionako prati nas 4-5. Edited April 12, 201311 yr by ducca
April 12, 201311 yr Da, jbga, sorry. Delovalo je kao da samo nas par prati topik... al bar sam Mustang doveo u predinfarktno stanje :P
April 12, 201311 yr ma nek ide u tri lepe ! :)taman sam pocela da pustam nokte, i sinoc posle serije, pogledam na stolu uredno poradjane otpatke od mog grickanja. celu desnu ruku sam izgrickala :) ... muz kaze "samo te gledam, kako se tako ne nerviras za ozbiljne stvari..."primetila sam da vecinu scena snimaju bas u mom kraju, blizu gower studija i paramount-a. i onda mi dok se setam sve lepo :)) moj southland na dlanu :) Edited April 12, 201311 yr by mustang