MiddleClass Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 одгледао, ово је најближе што се може прићи Жици. Cudlitz и Hatosy су велики. +1 Sjajna je serija - jebeno sjajna! Tako mi se uvukla pod kozu i bas mi fali ta SL "spora voznja". Likovi su totalni carevi, drzi se nivo kroz svih 5 sezona. Cak joj i repetitivnost dogadjaja daje smek.
Filipenko Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nikad neću skapirati vaše loženje na prosečnu seriju kao što je Southland.
Lrd Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 +1 Sjajna je serija - jebeno sjajna! Tako mi se uvukla pod kozu i bas mi fali ta SL "spora voznja". Likovi su totalni carevi, drzi se nivo kroz svih 5 sezona. Cak joj i repetitivnost dogadjaja daje smek. Ja ću da sačekam još jedno godinu dana pa ću đuture sve. Nikad neću skapirati vaše loženje na prosečnu seriju kao što je Southland. Ništa čudno.
mustang Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 lrd ti nisi gledao? kako volim kad se ljudi zaljube u isto sto i ja i delimo to :D najs
MiddleClass Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ti si, bre, lud čovek. Zaboravila je da je diskutovala sa tobom na ovom topiku o seriji i o Zeljku Joksimovicu. :)
Lrd Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Zeljku Joksimovicu. :) Alo! Al nema šta, zaboravila Mustang međusobna ispovedanja o Southlandu.
Ajant23 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nikad neću skapirati vaše loženje na prosečnu seriju kao što je Southland. +1
mustang Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Alo! Al nema šta, zaboravila Mustang međusobna ispovedanja o Southlandu. oprosti :)
MiddleClass Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Pogledah prije neku noc "End of watch" i sjetih se ove serije.
kipo Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Odlična serija. Savršeno realne scene, solidna gluma, likovi.. Uhvatim je na hrvatskom RTL vikendom.
ducca Posted July 31, 2016 Author Posted July 31, 2016 Sjebaste me, vidim sveze pisanije ovde pa reko neki vaskrs se desio :(
Recommended Posts