September 1, 201410 yr одгледао, ово је најближе што се може прићи Жици. Cudlitz и Hatosy су велики. +1 Sjajna je serija - jebeno sjajna! Tako mi se uvukla pod kozu i bas mi fali ta SL "spora voznja". Likovi su totalni carevi, drzi se nivo kroz svih 5 sezona. Cak joj i repetitivnost dogadjaja daje smek.
September 1, 201410 yr +1 Sjajna je serija - jebeno sjajna! Tako mi se uvukla pod kozu i bas mi fali ta SL "spora voznja". Likovi su totalni carevi, drzi se nivo kroz svih 5 sezona. Cak joj i repetitivnost dogadjaja daje smek. Ja ću da sačekam još jedno godinu dana pa ću đuture sve. Nikad neću skapirati vaše loženje na prosečnu seriju kao što je Southland. Ništa čudno.
September 1, 201410 yr lrd ti nisi gledao? kako volim kad se ljudi zaljube u isto sto i ja i delimo to :D najs
September 1, 201410 yr Ti si, bre, lud čovek. Zaboravila je da je diskutovala sa tobom na ovom topiku o seriji i o Zeljku Joksimovicu. :)
September 1, 201410 yr Zeljku Joksimovicu. :) Alo! Al nema šta, zaboravila Mustang međusobna ispovedanja o Southlandu.
September 2, 201410 yr Alo! Al nema šta, zaboravila Mustang međusobna ispovedanja o Southlandu. oprosti :)
July 26, 20168 yr Odlična serija. Savršeno realne scene, solidna gluma, likovi.. Uhvatim je na hrvatskom RTL vikendom.