Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Survivor za sva vremena

Featured Replies

42 minutes ago, Halvard said:

Provukao je on negde šta je zapravo u pitanju, rekao je da dosadašnjim učešćem već ispunio sve želje koje je imao u takmičenju, ostalo mu je samo da pobedi. Onda je shvatio da će po svemu sudeći morati da ide Denisovim putem i nije mu se dalo.

Nisam pratio tu sezonu,o čemu se radi? Ako možeš ukratko, pls...

• Replies 7.1k
  • Views 328.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

@Medusa_trip To je sezona od prošle godine, bila je odlična

Plavi su briljirali, Crveni se u odnosu na njih videli nisu.

Halvard se zaljubio u Tonku koja je i pobedila. Jest bila slatka.

Imali su opičenu Sanju koja je bila u totalnom survivot tripu, oblačila se u palme i cedila pirinač kroz kapu.

Denis i David (koji su lomili poligone) tu aljkavost nisu mogli da podnesu pa su se otcepili i napravili sopstveni kamp.

Zauzvrat pleme, koje im je zapravo zavidelo, pokušalo je da ih eliminiše i non stop ih glasalo za out.

to je ukratko, možda sam nešto i pobrkala.

35 minutes ago, Halvard said:

Meni se čini da se nije toliko fokusirala na to da li je Varja najslabija karika i koliko je fer njeno izbacivanje, već da joj je poanta™ bila da crvenima nije toliko bila problem Varja sama po sebi, već to što su sami sebe ubedili da ne mogu nikako da pobede zbog nje.

To manje-više i ja mislim.

Ma i ona vergla Mateinu priču kako je VarjaBod samo jedan a gde su ostali iako je već dovoljno jasno svima da Varja (i Ivana) remeti celu rotaciju i izbacuje konkurentnije igračice. To možda ne bi bilo toliko upadljivo da se plavi nisu rešili svoje dve takmičarke i ostali sa manje žena.

Uopšte, cela ta priča sa šlepanjem nikakve igračice kako bi ona ojačala, smršala i postala zadovoljna sobom mi je sumanuta i potpuno suprotna konceptu Survivora kao šoua. Niko nije prstom mrdnuo da se Katia ne izbaci, valjda jer nije debela pa onda ne izaziva dovoljno voajerske radoznalosti i lažne empatije. Nisu plavi tad bili širokogrudi i rekli "aj neka je, imamo mi tu i Damu™ i Dokija™ mogli bi oni malo van.."

Kaća je dobro rekla - lako je tuđim k gloginje mlatiti, i to je tačno. Crveni ima da budu inkluzivni, nesrećni i gladni a mi ćemo jednu po jednu smetnju izbacivati i osvajati bodove bez blama preko te iste inkluzivne pojave.

Aj što to seru aktivni Plavi, ipak su interesna strana, ali da slušam to od pasivnih koji su imali i sami svoje agende - ne moram baš. Tj moram ako gledam S+ ali mi idu na onu stvar.

12 minutes ago, Sara said:

@Medusa_trip To je sezona od prošle godine, bila je odlična

Plavi su briljirali, Crveni se u odnosu na njih videli nisu.

Halvard se zaljubio u Tonku koja je i pobedila. Jest bila slatka.

Imali su opičenu Sanju koja je bila u totalnom survivot tripu, oblačila se u palme i cedila pirinač kroz kapu.

Denis i David (koji su lomili poligone) tu aljkavost nisu mogli da podnesu pa su se otcepili i napravili sopstveni kamp.

Zauzvrat pleme, koje im je zapravo zavidelo, pokušalo je da ih eliminiše i non stop ih glasalo za out.

to je ukratko, možda sam nešto i pobrkala.

Inicijalna svađa je bila kad su pokušavali da izbace Marinu u startu iako je u tom trenutku bila ubedljivo najjača ženska takmičarka.

Kad nju nisu uspeli, onda su se rešili kapetana Amera i tu je Marininoj grupici postalo jasno da će Fićo i 3 Suđaje da ih izbacuju redom jedno po jedno, bez obzira na to što su Denis i David apsolutni bread-winneri za pleme. 

Sanjin dolazak i njene nehigijenske navike nisu bitno uticali na do tad uveliko poremećene odnose u plavom plemenu.

@Sara @Medusa_trip To je otprilike to. Samo bih dodao da je Denis dosta težak karakter koji i kad voli i kad ne voli nekog ide do kraja, a uporan je i tvrdoglav kao mazga. Iz nekog razloga ga je Tonka od samog početka jako nervirala i to uopšte nije krio.

Sukob u plemenu je počeo dosta brzo, glavna figura je bila Marina (ona što se pre neki dan uključila u S+), glavna kuvarica plemena i dosta jaka igračica. Ona se nešto zamerila Tonki i Filipu (koji je bio igrač iz senke, nešto kao sad Mitar i Vesna), Denis je stao na njenu stranu i tu je krenuo raspad plemena. Onda je ušla pomenuta luda Sanja koja je isto nasrnula na Marinu da bi postala kuvarica, Marina se posle par nominacija smorila i ispala.

Stvorile su se dve struje, Tonkin klan protiv Denisovog i klali su se nemilosrdno bez prestanka. Posle Marininog izlaska Denis se zainatio da će ići do kraja, a pošto je bio svestan da mu je klan brojčano slabiji i da će sigurno biti izglasan, morao je da osvaja ogrlice ličnog imuniteta, što je i radio 17329 puta zaredom.

Inače je bio brutalno fizički dominantan, daleko nadmoćniji od svih, na poligonu je lagano obezbedio mesto sebi u finalu. Svi su ga već videli kao pobednika, pogotovo kad se ispostavilo da će mu protivnik biti Tonka, koja je na poligonu bila u najboljem slučaju negde na 5. mestu u plemenu, a do finala se provukla jer je igrala odličnu društvenu igru. Ali onda je Denis prvi put poklekao pod pritiskom, Tonka nastupila kao nikad pre, i eto.

Vau, pa to vredi gledati. Ovo je pišaćka od sezone, šta mi napričaste. :agreed:

Hvala. :thumbup:

Edited by Medusa_trip

Plavi su prošle godine imali tri muška takmičara koji su baš bili extra klasa, Denis, David i Leo, mislim da bi od ovih sad eventualno samo Stefan mogao da im parira. Crveni muškarci su bili velika nula, žene su vukle da bi bilo koliko-toliko neizvesno.

Plus je tu bila lujka Sanja koja je u eliminacionim borbama bila rame uz rame sa pomenutim gladijatorima, čak ih je više puta i pobeđivala, ali na kraju više niko nije mogao da je podnese i iskoristili su prvu šansu da je izbace, bio je to prvi i poslednji put da su dva klana sklopila primirje. :D

Stvarno je ironija da je na kraju pobedio neko ko im fizički nije bio ni blizu, ali eto, i to je Survivor.

3 minutes ago, Halvard said:

samo Stefan mogao da im parira.

I zdrav Uroš. Potcenjuju ga jer je blesav i smešan, ali dečko je ozbiljan takmičar, verovatno najbrži muškarac u oba plemena.

51 minutes ago, Medusa_trip said:

Vau, pa to vredi gledati. Ovo je pišaćka od sezone, šta mi napričaste. :agreed:

Hvala. :thumbup:

Ali moraš paralelno da čitaš topik :lolol:

Just now, Valkyrie said:

I zdrav Uroš. Potcenjuju ga jer je blesav i smešan, ali dečko je ozbiljan takmičar, verovatno najbrži muškarac u oba plemena.

Jedina je šteta što ne mogu obojica da pobede na kraju.

Just now, copkillah said:

Jedina je šteta što ne mogu obojica da pobede na kraju.

Nema veze, samo da pošteno uđu njih dvojica u finale. Ovo ostalo ne košta ništa ili su prosek.

E, setih se, jesi snimio kad Kalu reče da se nada možda pozivu za "taj neki Survivor All Star" :lolol:

Pala sam u nesvest!

Just now, Valkyrie said:

E, setih se, jesi snimio kad Kalu reče da se nada možda pozivu za "taj neki Survivor All Star" :lolol:

Pala sam u nesvest!

kadar nevera :lol:

dobar je dečko i sve, ali druže...

3 minutes ago, Valkyrie said:

Ali moraš paralelno da čitaš topik :lolol:

Samo lud čovek bi to propustio. :violina: 

A dobra je i Dabovićkina™ postava za VIP Survivor :D

Just now, Halvard said:

A dobra je i Dabovićkina™ postava za VIP Survivor :D

Čekam ko će da kaže prvi koja je Comi legenda :lolol:

Još kao "haha, zezam se, ju jel sme ovde da se zeza"

Brnabićka™ u Survivoru, pa taman da i mi okoreli fanovi batalimo šou!