duda Posted April 4 Posted April 4 (edited) 8 minutes ago, Medusa_trip said: Ovu Vesnu ako su pametni da šutnu, nula totalna. Nema šanse. Pa rekla je Ivana da ona (Vesna), uz Mitra vodi glavnu reč u plemenu. Ed Koje budale ovi crveni . Treba im otežati da ništa ubuduće ne osvoje. Edited April 4 by dùda
Meduzalem Posted April 4 Posted April 4 (edited) 12 minutes ago, dùda said: Nema šanse. Pa rekla je Ivana da ona (Vesna), uz Mitra vodi glavnu reč u plemenu. Ed Koje budale ovi crveni . Treba im otežati da ništa ubuduće ne osvoje. Ma znam, zato se i nerviram. Likinja nesposobna da se popiša a mastermindtm. Onaj Damjan makar lovi ribu. Videlo se da Crveni tankuju borbu, ali će biti fora kad ako se Varja vrati iz duela. Ne znam šta bih dao za taj scenario... A Perić Boki je doslovno nepodnošljiv s onim kretenskim dahtanjem. Sirovina oznojena. Još ga hvali onaj sinoć. Edited April 4 by Medusa_trip
Valk Posted April 4 Posted April 4 59 minutes ago, Medusa_trip said: Ovu Vesnu ako su pametni da šutnu, nula totalna. Ja sad gledala nju protiv Nensi, izgubila je za dlaku i to jer je ovu usralo da obori tri odjednom. Što ne menja stvar da je uglavnom propast na poligonima, bukvalno igra psihološke igrice sa ostalima i to je drži. A i često se taj brižni materinski tip starije takmičarke održi duže u plemenu.
Valk Posted April 4 Posted April 4 Damjan šou, dobio tipa prvi poen ikad i odmah pametuje kako nema šanse da su ih pustili nego eto, ugazili ih realno. Uroš Nadam se da će se brzo oporaviti i biti šampion ovog Survivora. 2
Sara Posted April 4 Posted April 4 Mene je iznenadilo kad su proslu igru Crveni dobili, pomislila sam da su odustali od dogovora da kidaju za nagrade, a otaljavaju plemenske dok ne izbace Varju i Ognjena. Strategija im je bas elasticna.
Sara Posted April 4 Posted April 4 11 minutes ago, Halvard said: Navijam da stalno šalju Varju i da im se stalno vraća Koju li ce produkcija igru da namesti da njoj lezi, a Aleksu ne. Tezak zadatak. Ali, kad se setimo Nadje znamo da nije nemoguce. Spoiler Da budem iskrena, kopka me koliko li bi smrsala ako ostane do kraja
Valk Posted April 4 Posted April 4 12 minutes ago, Halvard said: Navijam da stalno šalju Varju i da im se stalno vraća Čemu? Koji će im đavo? I koji đavo to njoj treba? I dokle više s tim žrtva-narativom, opet jebeni Nađa show gde su svi ostali i njihove priče nebitne a fokus na siroma' devojčicu koju svi mrze a ona kida. Vesna je izgleda napravila pometnju jer je ložila Varju da će pleme da se bori za totem iako je bila "javna tajna" da neće.
Halvard Posted April 4 Posted April 4 Jao, da je Veličanstvena Petorka ovako bezočno pokušavala da se reši Nađe, tačno bi se išlo u Dominikanu ih se linčuje
Sara Posted April 4 Posted April 4 (edited) Meni odnos plemena prema Varji uopste ne deluje pokvareno, naprotiv. Nadja je u igrama bila dobra, Varja je katastrofa. Nisu mi njih dve poredive. Edited April 4 by Sara
Halvard Posted April 4 Posted April 4 5 minutes ago, Valkyrie said: Čemu? A i plavi su je već prežalili, pa bi bila fora da i njih zezne. Slažem se Sarom, sa Nađom je bila potpuno druga priča i kontekst.
Recommended Posts