duda Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Ovo je izvukla Tijana Koliko je devojka brza, svaka čast. 1
Valk Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Tijana je građena 1/1 za ove poligone, oniža a snažna i sa niskim težištem. S druge strane Vesna od 2 metra i Varja od 130 kg su u startu hendikep. Katarina se dobro bori. Voja se popravlja, vidno se trudi i to je za pohvalu. Nekako mi Afrikaner najviše poverenja uliva kad ide jer je stvarno jako ekplozivan i startan, energija max.
duda Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Tijana, naravno ima tu građu, a izgleda ima i mentalitet. Međutim, mene baš iznenađuje Varja. Ja sam mislila da ona neće moći da prođe kroz one neke tunele, a ona gura neverovatno dobro. 1
duda Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 (edited) Što ova Martina deluje fino. Kao neka jako prijatna osoba. Ed. A kad vidim Megi, nabila bi je nogom u dupe, jer odmah mi pred oči dolazi beba od 7 meseci, bez majke. Edited March 6, 2024 by dùda
Halvard Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 Ova Hristina Solovij je stvarno krš takmičarka, bilo bi skandalozno da su glasali za nekog drugog. Ne znam šta crveni kenjaju o ljubomori. Šteta što Tijana nije Zagrepčanka.
Valk Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Mislim da su se crveni zbunili otkud sad odjednom Katia kad na prvom glasanju (tipa juče) nije dobila glasove pa su nešto počeli da “povezuju”. A povezuje barmen od 21 godine kome se mala sviđa pa kao, ljubomorni su na nju Sutra opet plemenski i onda u petak duel i izbacivanje jednog. Beše četvrtkom kraće traje Survivor zbog Vesti?
msv Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 6 hours ago, Valkyrie said: Sutra opet plemenski i onda u petak duel i izbacivanje jednog. Beše četvrtkom kraće traje Survivor zbog Vesti? 4 epizode razvlače na 5 dana, pa su četvrtkom i petkom kraće I nema Survivor plusa ove godine 2
Sara Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 (edited) 11 hours ago, dùda said: Ed. A kad vidim Megi, nabila bi je nogom u dupe, jer odmah mi pred oči dolazi beba od 7 meseci, bez majke. I meni je to prva al onda pomislim mozda je zenu neka muka naterala 🙁 Edited March 7, 2024 by Sara
Halvard Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Šteta za Survivor Plus, nije to bilo loše Nadam se da večeras makar saznajemo ko je drugi duelista.
Valk Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Nema koga više Danijela da zove, svi su bili po pet puta a na poslednjem, grupnom gostovanju je bilo i dosta neprijatno.
duda Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 6 hours ago, Sara said: I meni je to prva al onda pomislim mozda je zenu neka muka naterala 🙁 joooooj, jeste, i meni štošta pada na pamet
Milošica Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 (edited) Okačite nešto o astrologiji ako nađete na tviteru. Edited March 7, 2024 by Milošica
duda Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 (edited) Idioti opet spojlovali . Pa da li su stvarno toliki debili? Edited March 7, 2024 by dùda
Recommended Posts