duda Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) O jbt. Dokle više tužnih priča. Kalu neki paćenik izgleda ed. Ijaiooo, bolest respect za momka Edited April 3, 2023 by dùda
Valk Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) Jbt, uslov da te izaberu u Survivor je izgleda da imaš u šteku neki materijal za kamere, suze i tužnu muzikicu. Stvarno mi je žao svakog od njih što su imali tragedije, samo stvarno ne gledam šou zbog toga. treba da se osećam ko govno ako prokomentarišem luzeraj nekog od takmičara a on/a jadan šta je proživeo... Edited April 3, 2023 by Valkyrie 2 1
Milošica Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) Danas sam imao brdo slobodnog vremena i odgledah konačno epizode iz petka, subote i večerašnju. Zainteresovao me je ipak i ovaj Survivor, kad malo razmislim. Iz plavog plemena za sada favoriti Leo, Jelena i Marina, svako iz nekog različitog razloga. Iz crvenog ne znam. Manje me ljudi "nervira" nego kod plavih, ali manje njih i gotivim. I da, ova tema na forumu poslednjih 5 do 10 stranica kida. Amer mi deluje kao lik na koga će u nastavku emitovanja nabasati u sred šume kako se stopio sa prirodom. Kao neki fantom iz šume. Edited April 3, 2023 by Milošica
msv Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) @Valk Pa gleda se i to, ovo je rijaliti... Bukvalno to pitaju u formularu za prijavu. Preterali su večeras sa igranjem u 10 dobijenih (umesto u 6 ili 8) kad se sve svodi na ono nabacivanje "sendbegova". Edited April 3, 2023 by msv 1
Sara Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 22 hours ago, dùda said: Evo ipak nešto Jel moguce da je Lazar toliko bolji od ostalih?!😳 I Nina, od 7 igara dobila jednu.
nisam ja Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 jbt. kolko je krakata nataša a ne zna da zamahne nego cima sa ramena. jel moguće da je toliko ograničena?
Halvard Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Tonka Nikolina je jednostavno preslaba u bukvalnom značenju te reči. 1
banksport Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Jebem ti sportiste koji nikad loptu nisu bacili. Današnja omladina za sport samo teretanu broji. Bitno da imaju pločice i bicepse, a to što su smotani nema veze.
nisam ja Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 8 hours ago, Milošica said: Marina? vage kidaju statistiku.
duda Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 23 hours ago, Valkyrie said: Ma nisi preterala, nimalo Hm. Videćemo Ja kad sam rekla za Nikolinu da je kao pile, zamereno mi je. A ona je bukvalno za dečju ligu, uopšte ne spada ovde. Neverovatno mi je kako je David onoliki a onako brz.
Recommended Posts