Halvard Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) Luka je jak muškarac koji ide u lov da nahrani svoje devojke Edited March 14, 2023 by Halvard 1
duda Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Ova Nora je simpatična skroz. I slatka je. Kuka kako je šeprtljava i ne idu joj poligoni. Enea je bodri.
Halvard Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) Nora je ubedljivo najlepša takmičarka, ali brate, nije za ovaj show nikako. Mučena Nađa je za nju mentalni gigant. Edited March 14, 2023 by Halvard
Valk Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 50 minutes ago, Halvard said: Ovakav preokret nije u tradiciji crvenih Valkirče koje ide sutra popodne u školu se prišljamčilo da gleda poligon, na -4 nije izgubilo veru da dobijaju crveni. Ja ga gledam sažaljivo, e sine, sine, mislim se.. kad ono 14 minutes ago, Halvard said: Nora je ubedljivo najlepša takmičarka, ali brate, nije za ovaj show nikako. Pa nije, ne takmiče se u lepoti. btw, Anja naša ima prelepo lice ali je totalno tomboy koji ne ume niti pokazuje.
Halvard Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Ne znam o čemu se sad ovde radilo ali sam svejedno #TeamAntonia
Valk Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Protiv Luke ili Marine? Antonia je gadna, poprilična otrovnica. Ja sam #teamLuka&Laza, ona dva morona htela kao da budu džekovi i da poklone ribu plavim jajarama. Ne verovah šta slušam, imbecilno. 2
Halvard Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Mislim na onaj fajt sa Marinom na kraju. Presmešno je bilo kad se ova besno i demonstrativno pokupila i otišla na spavanje kao dete kad se naljuti. Antonia jeste otrov, ali mi deluje kao najinteligentnija i najsposobnija tamo. Ruku na srce, u onakvoj konkurenciji nije ni teško. Anđela i Marina su beskrajno iritantne, Nora je luzerka, Mihaela je Viktor. Sve u svemu, ženski deo plavog tima ni bleda senka onoga od prošle godine. Ali ajde, tek je početak, može svašta da se promeni. I Tena mi je bila užasno antipatična većim delom prošle sezone da bi mi na kraju bila skroz cool.
Valk Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Nisu nam te pikanterije prikazivali, verovatno je bilo na NovaCro/BiH. Nešto je Tonka™ uvredila Marinu i ova nije tila™ da to iskomuniciraju nego je otišla da plače. Nema šta, plavi pucaju po šavovima with a blast!
duda Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Wow, Marija izgubila od Nore, nisam verovala da ću to videti, doduše, uticale su na to i ove koje brane.
Halvard Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Ova igra je bila zanimljivija prošle godine kad su mogli samo glasom da navode partnere kuda da idu. 1
Michael Krueger Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Da, ovde plavi bukvalno nose svoje devojke... Ako ništa, bar je smešno... 1
Sara Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Antonija meni nije nesimpaticna, ima divan osmeh i rupice na obrazima. Ne znam kakva je ovako, ali u igrama kida. To sto je provocirala Luku nije mi neki minus. 1
Halvard Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 5 minutes ago, Sara said: Antonija meni nije nesimpaticna, ima divan osmeh i rupice na obrazima. Ne znam kakva je ovako, ali u igrama kida. To sto je provocirala Luku nije mi neki minus. Potpisujem sve Potencijalni favorit (meni) zasad. 1
Recommended Posts