duda Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 odgledah i ja rekla bih da su crveni gluplji ovaj Marko prednjači
Valk Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Ja sam tek sad vratila, evo predstavljanje. Sad su ih odmah u boje stare podelili, nije bilo izvlačenja?
Valk Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Ima jedna za tebe baš, visoka dva metra a crvenu kosu do guzice. ima i sise i sve. 1 1
Dali_man Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Na prvu loptu... Muzjaci u crvenom timu mi deluju bas nabedjeno. Vrtece ih ribe oko malog prsta. Plavi kompaktniji.
Valk Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Crveni poneli neku Mariju za čitanje... ubiše plavi za sad, ali ne mora da znači za dalje.
nisam ja Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 šta je sa ovim generacijama? bacanje/gađanje nemaju u sinapsama. gledam prvi put. marija jeziva. nema baš nekih riba osim Drage.
Valk Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Gledam odloženo, na 2:0 sam za crvene, ovaj pevač umire. Mislim da će njega kući ako izgube.
gone fishing Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 ma da svi ovi fitnes treneri nemaju veze sa gađanjem, bolje da su išle po 2 rukometašice i 2 vaterpolista bez vrhunske definicije ali sa osećajem za gađanje i lako bi dobijali skoro sve igre
Niveamen Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Haha,bas gledam i pitam se ko je ovaj lik sa skembetom koji je na pola igre ostao bez vazduha.Kakav mlakonja sunce ti ...
Valk Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Lik kaže da ima ozbiljan problem s plućima i da se guši od kako su sleteli u Dominikanu. A prijavio se za Survivor... al razveo se pa poludeo izgleda.
Valk Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Ne mogu da verujem šta su crveni danas izgubili.. gde mi je @Halvard?! Dolazi, bre, imaju plavi opet jednu za tebe.
duda Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 ovi crveni su neverovatni onako od gotovog napraviti veresiju nema milice ovaj put, koja je baš pokazivala kako se bori, bez obzira na sve njene mane nemaju u timu čini mi se, izrazitog borca, onaj luka jeste borac, ali mi deluje da pregori, nije stabilan, reklo bi se, ali je kul, osim što liči na stefana nenormalno uhvatim se da mi ide na živce, onda shvatim da nije stefan i već je bolje, haha sa marijom (jel' marija ona istetovirana) ne bih smela da zanoćim, majke mi
nisam ja Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 ali najmetiljaviji i najdežmekastiji lik je i dalje voditelj. jbt. mogli su kalinića zvati. on je bar spreman. ovaj ne bi preživeo ni jedno popodne bez kapućina. milica kad progovori tek nastupa pakao 😀.
Recommended Posts