Jump to content

Survivor za sva vremena

Featured Replies

Ma Roko je ovo zakuvao, lik nije normalan očigledno, i to ne u pozitivnom smislu.

Koji q se ove dve pravdaju, mislim OK, hoće u finale, jasno, zavise od njihovih glasova, ali treba sve to poslati u 3 PM i aj zdravo

Sad mi žao što Tena i Nevena ne mogu obe u finale posle ove epizode jadnosti. 

• Replies 7k
  • Views 297.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Narode moj survivorski, pozdrav. Nisam vas zaboravila, ali se desilo da sam u ponedeljak preživela jedsn životni survivor i zaključila sam da sam još uvek u stanju možda čak da pobedim metiljave

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

A realno i Nika nije za bolje ako se priklonila ovim kreaturicama, srećno joj bilo. 

Ovako izgleda kao da čitaju scenario za 50 evra, ali oni i van šoua pričaju iste priče...

Ali jbt, šta se sad zamera Neveni što je glasala za Gorana kad je POLA PLEMENA uradilo to isto, uključujući i Tenu i Sumeju i Roka? I ovaj Roko drami što je Nevena rekla da joj je potreban? WTF ali ono zaista?

I još uvlače Niku u priču. Ali opet kažem, ponavljam™, ako se dala uvući u to, za bolje i nije. 

On 4. 6. 2022. at 20:13, Halvard said:

Gorane, ne seri.

Na kraj pameti mi nije bilo da ću ovo ikada reći, ali... Go Sumeja :evil:

Šta je srao Goran ?

On 4. 6. 2022. at 20:58, Halvard said:

Ali jbt, šta se sad zamera Neveni što je glasala za Gorana kad je POLA PLEMENA uradilo to isto, uključujući i Tenu i Sumeju i Roka? I ovaj Roko drami što je Nevena rekla da joj je potreban? WTF ali ono zaista?

I još uvlače Niku u priču. Ali opet kažem, ponavljam™, ako se dala uvući u to, za bolje i nije. 

Meni je to totalna glupost, mislim to zamera je za glasanje, pa za nekog moraju glasati, kakva glupost. 

A Sumeja jeste zlo.

Čuj Branka, e svašta.

On 4. 6. 2022. at 21:02, dùda said:

Šta je srao Goran ?

Da je Tena za finale

On 4. 6. 2022. at 21:07, msv said:

Da je Tena za finale

Ahaaaaa, zato je halvard poludeo,zbog Neve :D

Jel to Mina šuknula malo Ženi majci kraljici?

A maša tek.. :fantom:.

Vlada uvređena mlada :isuse:

Sent from Tapatalk

Na šta je Vlada aludirao, kako ih je Nađa "iskoristila"?

Jbt, pleme je glasalo Nađu 5 puta a bilo bi to i više da nije izborila imunitet i sad Vlajko sere da je ona nekoga zloupotrebila. Jbt, oni su stvarno na drogama nekim.

A što puštaju Milicu ovoliko da kenja. 

Ed.

Ovo na kraju je u pravu potpuno.

Edited by dùda

Jebote više, imaš dete, svaka čast, kao da ona jedina ima dete na ovom svetu... :frust:

O jbt, Maša :frust:

Ovo večeras je više za Pink...