Halvard Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Ma Roko je ovo zakuvao, lik nije normalan očigledno, i to ne u pozitivnom smislu. Koji q se ove dve pravdaju, mislim OK, hoće u finale, jasno, zavise od njihovih glasova, ali treba sve to poslati u 3 PM i aj zdravo Sad mi žao što Tena i Nevena ne mogu obe u finale posle ove epizode jadnosti. 2
Halvard Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 A realno i Nika nije za bolje ako se priklonila ovim kreaturicama, srećno joj bilo. 1
msv Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Ovako izgleda kao da čitaju scenario za 50 evra, ali oni i van šoua pričaju iste priče...
Halvard Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Ali jbt, šta se sad zamera Neveni što je glasala za Gorana kad je POLA PLEMENA uradilo to isto, uključujući i Tenu i Sumeju i Roka? I ovaj Roko drami što je Nevena rekla da joj je potreban? WTF ali ono zaista? I još uvlače Niku u priču. Ali opet kažem, ponavljam™, ako se dala uvući u to, za bolje i nije.
duda Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 48 minutes ago, Halvard said: Gorane, ne seri. Na kraj pameti mi nije bilo da ću ovo ikada reći, ali... Go Sumeja Šta je srao Goran ?
duda Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 4 minutes ago, Halvard said: Ali jbt, šta se sad zamera Neveni što je glasala za Gorana kad je POLA PLEMENA uradilo to isto, uključujući i Tenu i Sumeju i Roka? I ovaj Roko drami što je Nevena rekla da joj je potreban? WTF ali ono zaista? I još uvlače Niku u priču. Ali opet kažem, ponavljam™, ako se dala uvući u to, za bolje i nije. Meni je to totalna glupost, mislim to zamera je za glasanje, pa za nekog moraju glasati, kakva glupost. A Sumeja jeste zlo. Čuj Branka, e svašta.
msv Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 4 minutes ago, dùda said: Šta je srao Goran ? Da je Tena za finale 1
duda Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Just now, msv said: Da je Tena za finale Ahaaaaa, zato je halvard poludeo,zbog Neve 2
zoki Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Jel to Mina šuknula malo Ženi majci kraljici?A maša tek.. .Vlada uvređena mlada Sent from Tapatalk 1
duda Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Jbt, pleme je glasalo Nađu 5 puta a bilo bi to i više da nije izborila imunitet i sad Vlajko sere da je ona nekoga zloupotrebila. Jbt, oni su stvarno na drogama nekim. 4
duda Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 (edited) A što puštaju Milicu ovoliko da kenja. Ed. Ovo na kraju je u pravu potpuno. Edited June 4, 2022 by dùda
zoki Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Jebote više, imaš dete, svaka čast, kao da ona jedina ima dete na ovom svetu...
Recommended Posts