Zli Gli Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Al je sranje kad nikad nisi gledao pa ne znas o cemu se radi, tajni imuniteti i igre i sto nelogicnosti. Kasno mi sad da se ukljucujem i kapiram, kad nisam gledao druga Dincica onomad necu ni ove.Dabovicka opasno glupa kurava, bar po nastupima u medijima. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
jorma shparga Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 jeste rano da se bilo sta zakljucuje ali po rejtinzima deluje da je Nova S koncno ubola nesto! sad da li ce uspeti da odrze iste uprkos kolicini time-slotova koje hoce da popune Survivorom videcemo...
msv Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 21,89% šera u SBB mreži, a u istom terminu RTS 1 na 15,3%. https://nova.rs/survivor/survivor-neprikosnoven-po-gledanosti/
Popular Post nisam ja Posted March 15, 2022 Popular Post Posted March 15, 2022 jel neko gledo na hrvatima? tamo garant oni pobeđuju. 2 8
fusion_ Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Ček, šta je fora, u Srbiji i Hrvatskoj nije ista verzija već montiraju za svaku državu posebno?Vidim tamo priča samo hrvatski voditelj, a kod nas Perić. Ne vidim potrebu za tim. Štaviše, glupo je. 2
msv Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Pa da, kao prilagođavaju tržištu. Prva i RTL pre 10 godina to nisu radili.
Valk Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 (edited) On 27.4.2012. at 18:04, Zli Gli said: Ne gledam ovo i slicne gluposti (osim sto pratim na forumu) ali mi je fascinantno da gledaju neki ljudi koje sam do skoro... Meni je ovo zesce sve foliranje a osim toga, ove dve su zesce drolje i zvuce mi toliko glupo da mi cak nisu ni jebozovne.1 uzas. Jedino je dobar pokusaj kamermana da slika ovoj dupe, ali ni to nije ispalo dobro jer nema kvalitetne guzove. 10 hours ago, Zli Gli said: Al je sranje kad nikad nisi gledao pa ne znas o cemu se radi, tajni imuniteti i igre i sto nelogicnosti. Kasno mi sad da se ukljucujem i kapiram, kad nisam gledao druga Dincica onomad necu ni ove. Dabovicka opasno glupa kurava, bar po nastupima u medijima. Krenula da čitam od početka topik i vidim poznato mi nešto, kad ono isti autor i pre 10 godina ne gleda gluposti i slut-shaminguje Nevezano za Zlog, ovo me ubilo u pojam koliko je vreme relativna stvar kad ga ubijaš na forumu. Edited March 15, 2022 by Valkyrie 1
fusion_ Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Pa da, kao prilagođavaju tržištu. Prva i RTL pre 10 godina to nisu radili.Bolje da nisu ni ovi sa Nove.Ako su već hteli prilagođavanje mogli su da naprave dva različita rijalitija. Ovako svako daje više prostora "svojima".
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 preskupo je to za jednu tv stanicu, neisplativo, to ne bi mogao ni nacionalni emiter da si dozvoli, a kamo li kablovski
msv Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Nabildovanost u današnjoj igri ne znači puno, traži se koncentracija.
Recommended Posts