Mercuzzio Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Mene danas lik ubija do spajalica. U spajalicama likovi iz serija. Tu se izvučem i izjednačim, on ništa nije znao. Asocijacije, prvu ja pogodim posle 2 pogođene kolone, drugu on ispogadjao 2 kolone a niko ne pogodi konačno i dobijem ga 2 razlike. :D
*edited by mod Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Mene isto jedna lik ubijao do spajalica. A onda je dobio slog ili nesto slicno jer je na svojoj spajalici spojio Napoleon Bonaparta i Stari Rim.No to mi se posle vratilo u drugoj partiji protiv lika sa rejtinogom 2100+Sio me je do spajalica i to ga je jos usralo da pogodi kombinaciju iz treceg pokusaja (Srce-Tref-Tref-Tref) i uzme 20 poena pa sam na kraju posle asocijacija izgubio 119-117 :(
Shan Jan Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Meni danas dosla riba 1300+ (ja 800). Razbila me. Brza, pametnija... 50 razlike. Znala je sve fabrike po gradovima Srbije (za pola njih nisam ni cuo). Drugu sam pobedio. Asocijacije su cini mi se malo postale teze mada moze to i jos bolje.
Mr.Mxyzptlk Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 server opasno ledi danas.na spojnicama mi dvaput uopste ne obelezava ono sto sam povezao i lik naravno redja (mada je tu bilo 18-18), a na recima dok dobijes potvrdu da l' rec postoji icuri svo vreme. nego, trsi me stariji neki lik 83-37 pred asocijacije :) asocijacije... otvaram prvo polje pravougaoni - pogadjam trougao, lupam konacno ljubav i pogadjam. druga asocijacija... vaga - beograd pogadjam terazije, probam konacno cesma - jok... druga kolona marioneta - konac pogadjam lutka i konacno pozoriste :Di dobijem ga 100 - 83, osecam da je izgoreo :)
pixy Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 da li je još nekome od vas nestalo dugme za prijavljivanje problema? igrao sam dve partije i u obe mi je sistem lagovao, krao vreme, nije priznavao da sam kliknuo na vreme... obe partije su se završile katastrofalno po mene, uglavnom zato sto vreme teče, a server se ne odaziva. Poslaću im nekako ja sugestiju - koja je to ideja da se server ne odaziva, a vreme teče? Gde su to yebeno videli da postoji? svirači zakrivljenom kurcu.
Lrd Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Ja sam se bogami izmalerisao kada sam rekao da nisam izgubio. Kada sam prešao hiljadu rejtinga (ništa ne kupujem od tokena), počeo sam da gubim. zasto asocijacije donose onoliko bodova? danas mi cirka 50 poena razlike pred zadnju igru nije bilo dovoljno da pobedim. lik je ubo obe iz prve. Isto me ubijaju te asocijacije. Stalno se ponavljaju i čista su lutrija. Preživim slova, puknem brojeve, onda napravim razliku na opštim pitanjima i spojnicama i dođu asocijacije i to je skoro pa čista sreća.Danas mi uleti neki lik sa 1900 rejtinga i do asocijacija vodi sa dva poena razlike. Prvu pogodi posle prvog polja, drugu posle svog prvog i odvali me odmah. Nije fer. mislim da su mi fobije ušle tri puta do sada, nema jebene šanse to izpovezivatiMeni fobije najlakše, uz košarkaše i timove i imena fudbalera. Sve lepo piše. :)
General Ripper Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 server otišao dodjavola,već satima mi blokira igranje.
Shan Jan Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ubise me danas dve po 50, kaznjavaju i najmanju gresku a i brzi pristi. Nije ovo za mene :( Neg da ishejtujem dve asocijacije, jedna je imala jednu kolonu lubenica, konacno skola , druga slican fazon, jedna kolona voda, konacno mleko
Quizmaster Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 Ova je ipak najgluplja svih vremena: flaša, metal, kesa, jugo - PLASTIKA
Ros Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ova je ipak najgluplja svih vremena: flaša, metal, kesa, jugo - PLASTIKA imadoh ja jednom polje u koloni "organizacija" a resenje kolone bilo "obraz"
nbg4ever Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Da, da! Đon, Rumenilo, Organizacija... palo mi par puta već. Juče sam imao nekog cara koji je na spojnicama Pelea svrstao u Portugalce. Danas neka riba u asocijacijama u koloni ima Tasman i Ostrvo, a kuca rešenje TANZANIJA E, i kakve veze imaju Ostrvo i Fruška gora (kolona i konačno)?
nbg4ever Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Mnjah <_< Inace...Jel to onaj nesretnik sto ste ga pominjali?
Mr.Mxyzptlk Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) Ova je ipak najgluplja svih vremena: flaša, metal, kesa, jugo - PLASTIKA sto be, ne znaju svi za metalo/jugoplastikukako me dobi neka baba malopre pas mater... kolona A plach, gadjam konacno jerusalim - jok, ona gadja konacno zid i pobedi.@NBG ahahahah Edited April 9, 2012 by exTRaGluv
Recommended Posts