kobac Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cek sad, pa je l' prsla usled forsiranja, ili je forsirana usled prsnuca?ma to je bre... zacaran krug -_- (kako stavljate onaj tm znak?) :D
Miralem Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 kenny rogers u, ja odraso na njemu- cale ga slusao kako ono bese...you got to know when to hold them, know when to fold them,know when to walk away, and know when to runyou never count your money when you are sitting at the tablethere will be time enough for counting when the dealing is done
betty Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 u, ja odraso na njemu- cale ga slusao kako ono bese...you got to know when to hold them, know when to fold them,know when to walk away, and know when to runyou never count your money when you are sitting at the tablethere will be time enough for counting when the dealing is doneod te je i pocelo bila epizoda mapetovaca, gledala pre dvadesetak godina, pa on u kupeu, pa kad 'the gambler, he broke even' dusa-lutka se odvaja od tela-lutke i svi u horu pevaju i... jbt nema sanse da bi takav sadrzaj danas prosao eticke komisije. a i s razlogom, vidis kakve su posledice :Devery hand's a winnerand every hand's a loser
morgana Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ne znam kako se nisam sjetila do sada ali znam zasto sam se sjetila bas danas, na presvetog deda mraza srbskog: nisam gadljiva na dio opusa bijelog dugmeta, i to onaj koji zvuci lijepo, tuzno i lijepo-tuzno, a uz to me podsjeca na ercegovinuruzmarin, snjegovi i sas
alberto.ascari Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Da nam ne zaspi diskusija, sad ću da priznam da su mi poslednje dve ploče (onda nije bilo CeDeJova) Gorana Bregovića / Bijelog Dugmeta pri vrhu all-time YU muzičke produkcije.Očekujem protivnapad one 2 bez bebeka i tife, samo sa alijomsad smo 3
iDemo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Korak dalje je da priznate sta ste nekad imali da priznate pa ste kasnije (u zivotu a i shire) revidirali.Ja sam bio siguran da nikad (slovima: nikad) necu slusati zabarsku muziku pa sam poceo da (i jos uvek) slusam.Mrzeo (znaci ne da nisam voleo nego sam mrzeo) sam sve sto je Vlada Jankovic Dzet pustao na 202ojci, razne hevi metale i hard rokove plus 'klasike' ukljucivo i Doors-e... Onda sam (se) uhvatio sebe da slusam Boston i AC/CD i ne secam se vishe sta - uz obrazlozenje "samo poneku pesmu, nikako citav opus"... Tako je i ostalo dok nisam - onomad (a posle knjige o "zivotu & radu" JMorisona) nabavio kompletan opus Doors-a i dobro ga razradio...Mislim da su albumi koje je producirao neki Shvedjanin plus Tini Varga (treci/cetvrti Prljavog Kazalista plus treci Filma) najbolje producirani albumi u SFRJ toga doba. Da je srece pa da su nastavili saradnju kasnije - makar bi imali pristojnu produkciju... Ne volim (al' ni pod razno) U2... I bez politickog pseudo angazmana, cisto onako - muzicki.Ne volim ni Queen... Nikad nisam preslushao kompletan opus Pink Floyd-a (a kazu da je, navodno, trebalo). Volim EP Lakih pingvina (al' imam dobro opravdanje, to smo pustali na maturi)... Plus sto mi posle ispadoshe kolege al' dobro - to tada nisam znao...Volim i EP Idola (slazem se da je to otprilike jedino sto su posteno napravili uz LP CokoladU)... Proshao sam kroz 'tretman' (ishao na nekakve voznje busom sa ekipom iz Sopota, Ritopeka i slicno) koji mi je obezbedio odlicno poznavanje svakolikih late '70 to mid '80 "klasicnih" narodnjaka (koji su kulminirali sa hitom Lepe Brene "Jugoslavijo" & co). Mis'im - znam tekstove bez da trepnem... Srecom nisam dobar na harmonikU inace bi svasta bilo...Mislim da Massimo ima fini glas a da bi njegova deca (sa Bebi Dol) zarila i palila diljem planete... Da su se kojim cudom reshili da ih prave.Slushao sam (i slusham, kad stignem) grupu Boa iz Zagreba (vinili uredno slozeni kod kuce, CDovi uredno ovde ukljucivo i par novijih izdanja). ...Slushao & slusham (kad stignem) Automobile... Patrolu. Stidljivu ljubicicu... :) I tako.
palfoot Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 (edited) topicjstarter me je sade izinspirisao - naime, nikad nisam preslushao 69 love songs od magnetic fields do kraja - a bilo je u par pokushaja iakon je i thought you were my boyfriend bila himna prolecja dveiljadeineketkdj coner oberst me je sa svojim neselektivnim skribomanijama par puta dobrano nasekiraoe sad sam tolko indi da idem da se zabrinem Edited January 14, 2008 by palfoot
bios Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mrzeo (znaci ne da nisam voleo nego sam mrzeo) sam sve sto je Vlada Jankovic Dzet pustao na 202ojci, razne hevi metale i hard rokove plus 'klasike' ukljucivo i Doors-e... Onda sam (se) uhvatio sebe da slusam Boston i AC/CD i ne secam se vishe sta - uz obrazlozenje "samo poneku pesmu, nikako citav opus"... Tako je i ostalo dok nisam - onomad (a posle knjige o "zivotu & radu" JMorisona) nabavio kompletan opus Doors-a i dobro ga razradio... :D (Ovaj deo koje se ne odnosi na Doorse)
Chivo D'Arbo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Slushao sam (i slusham, kad stignem) grupu Boa iz Zagreba (vinili uredno slozeni kod kuce, CDovi uredno ovde ukljucivo i par novijih izdanja).Joj, ovo je hevi. 'Ajd' za prvi album, i da razumem :guram ga nogom ispog fotelje: ali sve ono posle... Usudjujem se reci da mi, naspram te bruke, Djuletov mjuzeraj zvuci kao mitski opus Adriana Leverkina. A i onaj Puljiz falsira k'o stoka. :)
iDemo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Joj, ovo je hevi. 'Ajd' za prvi album, i da razumem :guram ga nogom ispog fotelje: ali sve ono posle... Usudjujem se reci da mi, naspram te bruke, Djuletov mjuzeraj zvuci kao mitski opus Adriana Leverkina. A i onaj Puljiz falsira k'o stoka. :)Otkud znam, deshavaju se takve stvar i ozbiljnim ljudima pa kako nece meni... Drugi album sam dobio od devojke na poklon (pa budi junak da ne slushash) a treci kupio onako (da nismo na "priznanjima" rekao bih po inerciji)... :) Inace, FTR - demo snimak pjesme Stol je na Diskomeru bio (mahom na prvom mestu) jedno mali milion nedelja. Istina, studijski snimak prakticno nije imao veze sa ovim snimkom al' dobro... Nije los Puljiz, narocito za nagluve & muzicki neobrazovane.
Indy Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Slushao sam (i slusham, kad stignem) grupu Boa iz Zagreba (vinili uredno slozeni kod kuce, CDovi uredno ovde ukljucivo i par novijih izdanja).Ih, pa to se podrazumeva. Posebno I album. Bio ja i na koncertu u SKCu.
Chivo D'Arbo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 (edited) Drugi album sam dobio od devojke na poklon (pa budi junak da ne slushash)WOW. Cura ti poklonila "Ritam strasti"! Pa, je l' imA ta braću?! Edited January 15, 2008 by Chivo D'Arbo
iDemo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 WOW. Cura ti poklonila "Ritam strasti"! Pa, je l' imA ta braću?! Fina devojka a ima i brata, mladjeg. Vodio sam i njega (i nju) plus neku ekipu iz skole plus goste iz Zagreba na jedan od tih koncerata (mislim na onaj na kome su KKK bili predgrupa). KKK (za neupucene) je Kazimirov kazneni korpus... To mu dodje kao "teshka industrija" demo scene Beograda u to vreme. Nikakve veze sa Teskom industrijom Seida Memica Vajte (ako nije nekog drugog slicnog lika)... I sta kazes, vinogradar, i ti bio, a??? Imam, bre, jos uvek i kartu negde medju memorabilijom. I tu i onu sa Azre (ono kad je svirao jedno 7 veceri zaredom)... Pa me posle gleda covek preko 7og piva i kaze "blago tebi, ti si njih gledao uzivo" (ne mislim na Bou nego na Azru i jos kojekoga)... Sta da vam kazem, ne bi menjao sve te likove cak ni za Bajagu iz (prve i) druge fazu plus Cuturu plus Van Goga... Ove nove/novije da ne spominjem.
Recommended Posts