Jump to content
IGNORED

Drive (2011)

3opge

Recommended Posts

Posted
pa ne ali se svaki stav moze braniti. necemo ovde svakako komisijski utvrditi da je drive dobar film. samo ljude vredja kada se film naziva buckurisom posto to znaci da oni kojima se dopada mogu svasta da progutaju.
Eh, nemojmo ići do toga da se "svaki stav može braniti" Seti se Ivana Karamazova:) Drive, zasigurno nije bućkuriš, ali, nije, oprosti mi, ni najbolji film prošle godine. Mogao je biti bolji, eto...
Posted (edited)

@ SF pa možda, ali najverovatnije ne :D

Edited by MocaVukotic
Posted
Eh, nemojmo ići do toga da se "svaki stav može braniti" Seti se Ivana Karamazova:) Drive, zasigurno nije bućkuriš, ali, nije, oprosti mi, ni najbolji film prošle godine. Mogao je biti bolji, eto...
godisnje top liste ne volim a drive mi se dojmio. haug.btw stav o umetnosti se moze braniti. tu mozda postoji kraj misli ali ne i kraj misljenja.
Posted
godisnje top liste ne volim a drive mi se dojmio. haug.btw stav o umetnosti se moze braniti. tu mozda postoji kraj misli ali ne i kraj misljenja.
ali si ga proglasio najboljim? haugmože se, na žalost, svako mišljenje braniti...ne samo o umetnosti. Ali, ako se zaustavimo na umetnosti, biće da si u pravu (donekle ;) )
Posted

Ja volim top liste i mogu da kažem da mi Drive sigurno nije u jedno tries' najboljih filmova prošle godine.

Posted
Ja volim top liste i mogu da kažem da mi Drive sigurno nije u jedno tries' najboljih filmova prošle godine.
Ja bih te zamolio da ih izlistas.
Posted (edited)

i ja... (ne mogu 5 filmova da valjaju da nabrojim na prste)evo jedan interesantan tekstic od nicolasa drajv

Edited by mustang
Posted
Ja bih te zamolio da ih izlistas.
Posted

Fotografija upeglana do bezumlja.

Posted

@ fon Telefon, mustang i Ultra plasticniSad sam u guzvi, pa cu ovih dana kad budem imao vremena napraviti tu listu.

Posted (edited)
off:
gosling i ja imamo gotovo pa isti ram za naocare. i tu slicnosti zacelo ne prestaju :wub:@zelaya:zelayina lista :P Edited by kim_philby
Posted

eto, Gosling je hteo da poljubi Keri i tako je uz priguseno svetlo nastala antologijska scena u liftu.

Posted

ogadicete mi Goslinga sa drajvovanjem.

Posted
ogadicete mi Goslinga sa drajvovanjem.
gledaj ga ponovo i ponovo da bi ga jos vise zavoleo.