Zen Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 pa ne ali se svaki stav moze braniti. necemo ovde svakako komisijski utvrditi da je drive dobar film. samo ljude vredja kada se film naziva buckurisom posto to znaci da oni kojima se dopada mogu svasta da progutaju.Eh, nemojmo ići do toga da se "svaki stav može braniti" Seti se Ivana Karamazova:) Drive, zasigurno nije bućkuriš, ali, nije, oprosti mi, ni najbolji film prošle godine. Mogao je biti bolji, eto...
MocaVukotic Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) @ SF pa možda, ali najverovatnije ne :D Edited March 7, 2012 by MocaVukotic
kim_philby Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Eh, nemojmo ići do toga da se "svaki stav može braniti" Seti se Ivana Karamazova:) Drive, zasigurno nije bućkuriš, ali, nije, oprosti mi, ni najbolji film prošle godine. Mogao je biti bolji, eto... godisnje top liste ne volim a drive mi se dojmio. haug.btw stav o umetnosti se moze braniti. tu mozda postoji kraj misli ali ne i kraj misljenja.
Zen Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 godisnje top liste ne volim a drive mi se dojmio. haug.btw stav o umetnosti se moze braniti. tu mozda postoji kraj misli ali ne i kraj misljenja.ali si ga proglasio najboljim? haugmože se, na žalost, svako mišljenje braniti...ne samo o umetnosti. Ali, ako se zaustavimo na umetnosti, biće da si u pravu (donekle ;) )
kobni zelaya Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja volim top liste i mogu da kažem da mi Drive sigurno nije u jedno tries' najboljih filmova prošle godine.
fonTelefon Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja volim top liste i mogu da kažem da mi Drive sigurno nije u jedno tries' najboljih filmova prošle godine.Ja bih te zamolio da ih izlistas.
mustang Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) i ja... (ne mogu 5 filmova da valjaju da nabrojim na prste)evo jedan interesantan tekstic od nicolasa drajv Edited March 7, 2012 by mustang
kobni zelaya Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 @ fon Telefon, mustang i Ultra plasticniSad sam u guzvi, pa cu ovih dana kad budem imao vremena napraviti tu listu.
kim_philby Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) off: gosling i ja imamo gotovo pa isti ram za naocare. i tu slicnosti zacelo ne prestaju @zelaya:zelayina lista :P Edited March 8, 2012 by kim_philby
3opge Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 eto, Gosling je hteo da poljubi Keri i tako je uz priguseno svetlo nastala antologijska scena u liftu.
3opge Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 ogadicete mi Goslinga sa drajvovanjem.gledaj ga ponovo i ponovo da bi ga jos vise zavoleo.
Recommended Posts