Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 moze ovde da se splituje ono sa kkcz topikamoco, odrao vas konstantin, a nas su jedva dobili 5 razlike. :P
pacey defender Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Imamo li topik o prvoj saveznoj lizi?Ove sezone navijaću za Slogu zbog mega cara Milića van Blagojevića
ficfiric Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Gledao sam ga proletos kada je Radnicki gostovao u Sapcu. Cela hala mu je aplaudirala. Samo sto nema dugu kosu :)
ficfiric Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Startovala je i 1MLR-Zapad. Sabac je ugostio Svilajnac i ispratio ga sa 32 poena razlike. Vec na pocetku je razlika postala dvocifrena. Oko petnaeste minute je bilo 50:25, a onda je naslednik Mikana Grusanovica na klupi, ubacio klince. U trecoj cetvrtini razlika je bila i preko 40 poena ali klince je pocela snaga napustati na kraju pa je Svilajnac ispracen sa konacnih 93:61.Veci deo tekme igrala je postava koja je u proseku deceniju-dve mladja od one koja je igrala pre dve godine u istom ovom rangu. Klinci seju trojke. Sabac je ovu utakmicu igrao u Hali sportova, mestu gde su se nekad osvajale titule evropskog sampiona u rukometu. Bilo bi dobro ako bi i nadalje tu igrali a ne u hali gimnazije.Poseban stimung dobroj igri Sapcana dao je i orkestar koji je svirao na svadbi u holu dvorane. Primetno je bilo da u trenucima kad violina sitno kolo svira, domacin igra presing i sipa trojke iz brzih akcija, a kad se pevacica dohvati mikrofona, slede dugi, pozicioni napadi.
Кристофер Лумумбо Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 morava izgubila prvo kolo u plani 3 razlike :cry:mogli smo da dobijemo ovo, pobeda bi bila mnogo vazna. u sredu igramo protiv partizana.
Zli Gli Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Srem dobio 82:85 u Veterniku u prvom kolu ko zna koje lige. Prosle sezone smo izvisili za plasman u visi rang zbog jednog kiksa (ako se ne varam, u Staroj Pazovi) i ovi iz KK Meridiana su otisli kao prvoplasirani. Nemam pojma kako ce biti ove sezone ali cu gledati svaki mec koji budem mogao kad budu igrali u Mitrovici.
ficfiric Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) u prvom kolu ko zna koje lige.1. MRL-Sever. Igrate protiv dve Vojvodine. One prave i jos neke. Mislim da je mladi tim one sto igra KSL Edited October 13, 2012 by ficfiric
sabahudin Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 u sredu igramo protiv partizana.gde se igra to i u koliko sati?
Кристофер Лумумбо Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 u hanu, mogu da ti dam koordinate :Dovde mozes da gledas utakmicehttp://www.takmicenje.kss.rsinace, morava ima odlicnog centra, bas me zanima kako ce se milutinov pokazati pored njega.
sabahudin Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) e jbg, ja mislio u begeu.mogu da se skidaju tekme? Edited October 13, 2012 by monstrum
Кристофер Лумумбо Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 pa vidis da mogu, dao sam ti link, ali ne moras, mozes da ih gledas online.
sabahudin Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 ma skapirao sam, nego nisam video gde se skidaju, sad sam se snasao. thx.
Zli Gli Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 1. MRL-Sever. Igrate protiv dve Vojvodine. One prave i jos neke. Mislim da je mladi tim one sto igra KSLSigurno su mladi, igrali su i prosle sezone. Izgubili nesto malo od nas, tipa 95:91, i to samo zato sto nisu imali nikoga preko ~90kila. Osim toga su me odusevili, sabijaju.
Кристофер Лумумбо Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 morava dobila partizan 2, milutinov nije igrao.
Кристофер Лумумбо Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 veceras u 20:00 protiv mise lakica, bice zajebano.
Recommended Posts