Кристофер Лумумбо Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 izgleda da nije :Dono sto je zrebano i on sto pise na sajtu se ne poklapa. prvi protivnici su meridiana novic sad i zeleznicar iz cacka.hajde ravnicari, dajte neke informacije.
Кристофер Лумумбо Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 daj nesto detaljnijeSent from my GT-S5830 using Tapatalk
Moća Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Mene ne interesuju te seljacke lige samo KLS pa navise.
ficfiric Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Fenseru :bee:Meni su B liga, KLS i ABA sranje - nema tu kosarke, samo se pare okrecu. Pravi basket, iz ljubavi, igra se u srpskoj ligi -_-Btw, Mikan vise nije trener OKK-a
pacey defender Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Btw, Mikan vise nije trener OKK-a Planira da se reaktivira?
ficfiric Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Videcemo. Nedelja je crveno slovo, ne radi se u njivi, sta bi drugo radio :)
Moća Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Fenseru To sam do sledece sezone kad se vratimo nazad :(
ficfiric Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 A za dve godine da se opet krljamo u Srpskoj ligi, kao nekad :)
Moća Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Cek vi bese ispadoste na kraju?Mislim da nasi nece ispasti ove sezone jer pola ekipa jos nema zakljucene sastave. Koliko ispada iz KLS ove godine? KK Vrsac je siguran putnik u nizi rang.
ficfiric Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Ispali. Izjebala nas Viva u zadnjem kolu a i bez poraza pretpostavljam da bi ispali zbog manje timova u ABA ligi.Btw, OKK ce u sledecoj sezoni igrati, kako cujem, sa mladjima iz podmlatka. Visi rang nije prioritet
Moća Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 OKK ce kao i svake godine namaci nekoliko iskusnih igraca koji ce igrati bukvalno za dzabe da bi se prodali. Tako rade svake godine. Jednom mom drugaru su pre dve godine ponudili da ih pojaca za Super ligu ali da igra za dzabe cak ni stan i hranu nisu hteli da mu plate i on ih odbio.
Jose Raul Capablanca Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 daj nesto detaljnijeDobra su ekipa, igra moj dobar drug tamo... Imaju para, sprdali su se u prvoj srpskoj prošle godine, imali nešto tipa 22-2 skor...Najzanimljiviji igrač svakako Davidovac (205, 90 god), četvorka, bio na probi u Radničkom Kg, al nije prošao, to me malo iznenadilo.
Recommended Posts