Jump to content
IGNORED

nize lige

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

izgleda da nije :Dono sto je zrebano i on sto pise na sajtu se ne poklapa. prvi protivnici su meridiana novic sad i zeleznicar iz cacka.hajde ravnicari, dajte neke informacije.

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

81

• Moća

77

• ficfiric

42

• Djolle

35

Posted

Zgaziće vas Meridijana -_-

Posted

daj nesto detaljnijeSent from my GT-S5830 using Tapatalk

Posted

Mene ne interesuju te seljacke lige samo KLS pa navise. :fantom:

Posted

Fenseru :bee:Meni su B liga, KLS i ABA sranje - nema tu kosarke, samo se pare okrecu. Pravi basket, iz ljubavi, igra se u srpskoj ligi -_-Btw, Mikan vise nije trener OKK-a :cry:

Posted
Btw, Mikan vise nije trener OKK-a :cry:
Planira da se reaktivira?
Posted

Videcemo. Nedelja je crveno slovo, ne radi se u njivi, sta bi drugo radio :)

Posted
Fenseru :bee:
To sam do sledece sezone kad se vratimo nazad :(
Posted

A za dve godine da se opet krljamo u Srpskoj ligi, kao nekad :)

Posted

Cek vi bese ispadoste na kraju?Mislim da nasi nece ispasti ove sezone jer pola ekipa jos nema zakljucene sastave. Koliko ispada iz KLS ove godine? KK Vrsac je siguran putnik u nizi rang.

Posted

Ispali. Izjebala nas Viva u zadnjem kolu a i bez poraza pretpostavljam da bi ispali zbog manje timova u ABA ligi.Btw, OKK ce u sledecoj sezoni igrati, kako cujem, sa mladjima iz podmlatka. Visi rang nije prioritet

Posted

OKK ce kao i svake godine namaci nekoliko iskusnih igraca koji ce igrati bukvalno za dzabe da bi se prodali. Tako rade svake godine. Jednom mom drugaru su pre dve godine ponudili da ih pojaca za Super ligu ali da igra za dzabe cak ni stan i hranu nisu hteli da mu plate i on ih odbio.

Posted
daj nesto detaljnije
Dobra su ekipa, igra moj dobar drug tamo... Imaju para, sprdali su se u prvoj srpskoj prošle godine, imali nešto tipa 22-2 skor...Najzanimljiviji igrač svakako Davidovac (205, 90 god), četvorka, bio na probi u Radničkom Kg, al nije prošao, to me malo iznenadilo.