September 11, 201212 yr Author izgleda da nije :Dono sto je zrebano i on sto pise na sajtu se ne poklapa. prvi protivnici su meridiana novic sad i zeleznicar iz cacka.hajde ravnicari, dajte neke informacije.
September 12, 201212 yr Fenseru :bee:Meni su B liga, KLS i ABA sranje - nema tu kosarke, samo se pare okrecu. Pravi basket, iz ljubavi, igra se u srpskoj ligi -_-Btw, Mikan vise nije trener OKK-a
September 12, 201212 yr Cek vi bese ispadoste na kraju?Mislim da nasi nece ispasti ove sezone jer pola ekipa jos nema zakljucene sastave. Koliko ispada iz KLS ove godine? KK Vrsac je siguran putnik u nizi rang.
September 12, 201212 yr Ispali. Izjebala nas Viva u zadnjem kolu a i bez poraza pretpostavljam da bi ispali zbog manje timova u ABA ligi.Btw, OKK ce u sledecoj sezoni igrati, kako cujem, sa mladjima iz podmlatka. Visi rang nije prioritet
September 12, 201212 yr OKK ce kao i svake godine namaci nekoliko iskusnih igraca koji ce igrati bukvalno za dzabe da bi se prodali. Tako rade svake godine. Jednom mom drugaru su pre dve godine ponudili da ih pojaca za Super ligu ali da igra za dzabe cak ni stan i hranu nisu hteli da mu plate i on ih odbio.
September 12, 201212 yr daj nesto detaljnijeDobra su ekipa, igra moj dobar drug tamo... Imaju para, sprdali su se u prvoj srpskoj prošle godine, imali nešto tipa 22-2 skor...Najzanimljiviji igrač svakako Davidovac (205, 90 god), četvorka, bio na probi u Radničkom Kg, al nije prošao, to me malo iznenadilo.