James Marshall Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Mening, Foksboro, plejof i šnjeg, gledali smo taj film nekoliko puta već
freakns Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 polako sa tim prognozama jer vama dolazi San Fran sledece kolo, tako da se nemoj kladiti da cete biti ispred Denvera(doduse i oni idu u Baltimore)
James Marshall Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Naravski, mislim da je trenutno Mile High najnepoželjnije mjesto za gostovanje u PO. Ova moja konstatacija prethodna pada u vodu ako se ne dobije sve do kraja.
Jean-Luc Picard Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 AFC uzima pobednik duela Devner vs. NEP a rekao bih da će domaćin istog biti i pobednik.
ducca Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Jbt kako si to rekao ispade da se sastaju do kraja regularnog dela i pojurih na schedule da overim kad. U svakom slucaju sve vuce ka tome, ali avaj...Inace u nedelju 4 pakao tekme u 7h, ne znam sta gledati...
freakns Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Jbt kako si to rekao ispade da se sastaju do kraja regularnog dela i pojurih na schedule da overim kad. U svakom slucaju sve vuce ka tome, ali avaj...Inace u nedelju 4 pakao tekme u 7h, ne znam sta gledati...u 10 su potpuna govna zato... u 7 preporucujem Chicago-Green Bay iako bi sirasi trebali da ih operu ipak je to najstariji derbi... ja cu gledati Tampa-New Orleans doduse, cripple fight ftw!
Frank Pembleton Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Maršal isprozivao GB odbranu da ne smeju na megdan sa njim i da se kriju iza Capersovih šema ...Tramone na tebe je mislio nemoj da se praviš lud ;-) Послато са U8815 користећи Тапаток 2
teacher Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Jbt kako si to rekao ispade da se sastaju do kraja regularnog dela i pojurih na schedule da overim kad. U svakom slucaju sve vuce ka tome, ali avaj...Inace u nedelju 4 pakao tekme u 7h, ne znam sta gledati...pa gledaj redzone, kao sav normalan svet. jeste da ti adrenalin poraste na 1000 i ne pušta 4 sata, ali vredi.naravno, fokus na 2 najgore ol u fudbalu (gb i chi) koje će njihove kvoterbekove učiniti bogaljima ako ne u nedelju, onda do kraja sezone.
freakns Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 bice i kod vas interesantno, Atlanta ima sasvim dobar pash rush pritiskace Elija sigurno... ali ni oni nemaju dominantnu OL, pogotovo kroz sredinu, znaci ima Joseph da se izivljava :D
Zverilla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) sad videh ko je u featured article na vikipediji Edited December 13, 2012 by Zverilla
Teixeira Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 mislim da bih ga cak i ja stavio ispred bradya trenutno (mada, ako ovaj naguzi i SF bez gronka, ko zna...), em nije u sistemu™ kao tommy boy, em stvarno ima neuporedivo losije WR-ove.
teacher Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 realno, meningomrzitelji će morati da sačekaju neki drugi momenat za mržnju prema njemu.
stoutspectacledbold-head Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Glede nedoumice sta gledati od 19ha.Uprkos nekoliko jakih parova i uprkos sto je TR na ledu kod svojih ( a, Ardzi bez uniforme), hocu i gledacu Klivlend Skinsi ( i Rodjo je lep).Glasalo se za Probola?Moguce do ponoci, valjda.Gradjansku duznost sinoc ispunio.Naravno, ne secam se 99% igraca za koje sam zaokruzio.Znam da mi jesu suteri Janikovski i Ejkers, a ovamo mi je specijalac Konstanco iz CHI.Za FS onamo Rid, a znam i oba SS.Majk Adams i Stivi Braun.
Recommended Posts