November 16, 20231 yr On 16. 11. 2023. at 7:51, ivy said: @ljuttko ee pa upravo sam u potrazi za gumenjacima...gde je ta radnja u Ns? ja sam ih slučajno našla na instagramu https://www.instagram.com/cvrle.outlet/ u jednoj objavi je adresa - Bajči Žilinskog 11 , vrlo su ažurni u odgovoru i komunikaciji na instagramu oko brojeva koje imaju a i u slanju , naručila sam poštom , stigle za 2 dana
November 16, 20231 yr On 16. 11. 2023. at 12:04, ivy said: @ljuttko super ..samo mi reci jesi uzela tvoj broj ili vece? ja nosim 39- ili 40 , zavisno od modela jer imam široku nogu i u stopalu i u listu. Uzela sam 40 i taman su, malo i veće , komotno sam ih obula . žena u komentarima je napisala da nosi 40 i da je kupila 40 pa sam se time vodila a i pretpostavkom da je Tigar radio obuću po nekadašnjim standardima što se i pokazalo kao tačno imamo selu krš opanaka piroćana , uvek su standardni kaplupi . odere aks služba za dostavu, naplate 700 dinara jer poštari ne rade, post ekspres je duplo jeftiniji a i Dexpres ali mi bilo lakše ovo nego da idem u Novi Sad
November 24, 20231 yr Buraz uzeo tike u bazu, pa mu ženi uvalili i onaj sprej za pranje patika uz to. Ja uzeo da probam, mogu da potvrdim - odlična stvar! Naprska se pena, obriše suvom krpom. Dosta prljavštine poskida, vrlo zadovoljan.
December 5, 20231 yr Ja sam se prvo asocirala da moraju u vishe tonova koze da naprave, to je najbitnije!
December 5, 20231 yr On 5. 12. 2023. at 9:57, Mel said: Ja sam se prvo asocirala da moraju u vishe tonova koze da naprave, to je najbitnije! ima, naravno!
December 5, 20231 yr On 5. 12. 2023. at 10:32, Djuro said: ima, naravno! Ovu boju nosiš posle dve nedelje u Paraliji. Šta sve neće smisliti