mustang Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Evo kod mene prva kisa posle ko zna kad ....i nemam sta da obujem.
ivy Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 @ljuttko ee pa upravo sam u potrazi za gumenjacima...gde je ta radnja u Ns?
ljuttko Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 2 hours ago, ivy said: @ljuttko ee pa upravo sam u potrazi za gumenjacima...gde je ta radnja u Ns? ja sam ih slučajno našla na instagramu https://www.instagram.com/cvrle.outlet/ u jednoj objavi je adresa - Bajči Žilinskog 11 , vrlo su ažurni u odgovoru i komunikaciji na instagramu oko brojeva koje imaju a i u slanju , naručila sam poštom , stigle za 2 dana
ivy Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 @ljuttko super ..samo mi reci jesi uzela tvoj broj ili vece?
ljuttko Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 3 hours ago, ivy said: @ljuttko super ..samo mi reci jesi uzela tvoj broj ili vece? ja nosim 39- ili 40 , zavisno od modela jer imam široku nogu i u stopalu i u listu. Uzela sam 40 i taman su, malo i veće , komotno sam ih obula . žena u komentarima je napisala da nosi 40 i da je kupila 40 pa sam se time vodila a i pretpostavkom da je Tigar radio obuću po nekadašnjim standardima što se i pokazalo kao tačno imamo selu krš opanaka piroćana , uvek su standardni kaplupi . odere aks služba za dostavu, naplate 700 dinara jer poštari ne rade, post ekspres je duplo jeftiniji a i Dexpres ali mi bilo lakše ovo nego da idem u Novi Sad
Mil@n Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Buraz uzeo tike u bazu, pa mu ženi uvalili i onaj sprej za pranje patika uz to. Ja uzeo da probam, mogu da potvrdim - odlična stvar! Naprska se pena, obriše suvom krpom. Dosta prljavštine poskida, vrlo zadovoljan. 1
Ras Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Prva asocijacija: ortopedska pomagala/proteze. Druga: Debora Unger.
Mel Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Ja sam se prvo asocirala da moraju u vishe tonova koze da naprave, to je najbitnije! 2
Djuro Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 34 minutes ago, Mel said: Ja sam se prvo asocirala da moraju u vishe tonova koze da naprave, to je najbitnije! ima, naravno! 2
I*m with the pilots Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 5 hours ago, Djuro said: ima, naravno! Ovu boju nosiš posle dve nedelje u Paraliji. Šta sve neće smisliti
Recommended Posts