3opge Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 https://www.drmartens.com/us/en/1460-the-clash-arcadia-leather-lace-up-boots/p/28000342 2 1
zorglub Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 Niste mi jasni, zreli ste ljudi a i dalje se fascinirate martinkama. Da su Nicks ili stari Red Wing, obuća koja će uz povremeno pendžetiranje da traje ne godinama, već dekadama - pa i 'ajde. Martinke su pak oduvek bile nekvalitetno i precenjeno parče obuće. Dobro, možda ne oduvek, ali od samog početka 90ih sigurno. 5
Bogotac Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Lakost je postao nevidjeno djubre,moracu da ih menjam,mada i Nike i Adidas ne zaostaju mnogo,odeca takodje.
napadaj Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Nike trenutno u Srbiji nema lep duks, plus nijedan nema cibzar na džepovima i to me veoma nervira. Jebeš džepove na duksu bez cibzara.
Heaviside Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 1 hour ago, Bogotac said: Lakost je postao nevidjeno djubre,moracu da ih menjam,mada i Nike i Adidas ne zaostaju mnogo,odeca takodje. Ja kupio pre koju godinu lacoste t-clip patike, em su udobne em su u odličnom stanju i dalje. Imam i dve polo pajice, pique ofkors, fantazija. Peključe uzeo i vuneni kaput, videćemo kako će da se pokaže.
Bogotac Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Zadnja tri para koja sam uzeo tamo su se raspala u godinu,dve dana.
maheem Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 7 hours ago, Bogotac said: Lakost je postao nevidjeno djubre,moracu da ih menjam,mada i Nike i Adidas ne zaostaju mnogo,odeca takodje. Kupi Jordanke 1
Mil@n Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 6 hours ago, napadaj said: Nike trenutno u Srbiji nema lep duks, plus nijedan nema cibzar na džepovima i to me veoma nervira. Jebeš džepove na duksu bez cibzara. Ima lepih dukseva u Inđiji u outletu, cena sitnica, 9, 10 soma (ponavljam: U OULETU). Koliko ih mrzim, užasni su.
napadaj Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Ima li ovakav? 6 godina nosim ovaj duks, ovo na ramenima i na kapuljači su ojačanja kao na jaknama, sad bih kupio 3 takva da naletim negde, pa bih nosio do kraja života. Počeo da se krza na kraju rukava, dušu sam mu izvadio.
mustang Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 (edited) Ovo tvoje deluje komotno Ja ne nosim nista sto se vidi marka ovako. Mnogo sam komplikovana za odecu: mora bez marke vidljive, da je komotno, da ne grebe, da nije preko kukova...i onda mi orman ispunjen sa po nekoliko pari istih stvari koje nosam dok ne unistim flekama ili rupama. Plus isecem sve unutra majice npr od gore do dole one dodatke. Moja sestricina isto radi bez da je videla to od mene. Edited October 15, 2022 by mustang 1 1
napadaj Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Taj duks je fantastičan. Topao, odlična kapuljača, džepovi sa cibzarima, glavni cibzar tako drečav, nije se isteglio, niti izgubio oblik tokom tih 6 godina nemilosrdnog nošenja, ojačanja na ramenima i na kapuljači su sjajna, a ne znojim se ispod njih... I nikako da nađem isti takav duks, a tražim već nekoliko godina. Evo gledam nike.de sad i video sam samo jedan duks koji bih kupio da nema logo Brooklyn Netsa, sve ostalo je za plakanje. Nijedan nema cibzare na džepovima, naravno, kapiram da je to neki moron procenio kao ogroman trošak u proizvodnji.
zorglub Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 Ima sličnih u Decathlonu, onih skupljih, koji verovatno koštaju kao 3/8 tog Nike.
Recommended Posts