maheem Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 (edited) 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @maheem salomon su vr’ neuništive i udobne, bar ove koje sam ja imao, jedne imam još uvek, cenim da će to vrlo brzo pasti na jednu razumnu cenu ako padnu uzeću ih neki cilj mi je da imam dva para tika za trčanje - jedne za tu namenu a druge za svaki dan. Edited May 12, 2021 by maheem
kud u maglu Simoviću Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 uzni onda hoka, ovo sve ostalo je sprdnja
maheem Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uzni onda hoka, ovo sve ostalo je sprdnja pa hteo sam i njih da probam ali moram se cimati do bga. nije sve ostalo sprdnja, treba probavati, istraživati. jedu govna proizvođači sa "unapređenjem" modela pa znaju tako novi da promene da ti više taj model ne odgovara.
Lezilebovich Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @maheem salomon su vr’ neuništive i udobne, bar ove koje sam ja imao, jedne imam još uvek, cenim da će to vrlo brzo pasti na jednu razumnu cenu +1 za udobnost. -1 za neunistivost. Imam dva salomon para i na ove 4 je otisao djon. Doduse, imam i 108kg i ne bas pravilan gaz :( 1
mustang Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Muz bar cetiri para.. I za posao.... Kune se u njih Ja sam NB i Asics girl
I*m with the pilots Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 (edited) 5 hours ago, nisam ja said: @slepa živana napravi kakve oćeš https://instagram.com/lilt_handmade?igshid=1mvvgvouh7te8 odlepio sam kad sam video da je neki lik napravio snooker model Super je ideja, veliki plus je sto imaju kozu i unutra, ali po meni previse izgledaju kao cipele. @Lancia Medju ovim Satorisan ima tako lepih i tako gadnih modela Vidim i neke natikace Edited May 12, 2021 by I*m with the pilots
slepa živana Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 17 hours ago, Velocipede said: Jesi gledala nešto ovde : http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopSA2/6/ShopSO/0/ShopSearch/2 Jedno od retkih mesta u BG gde imaju skate patike. palo mi je na pamet, ali nisam otišla da vidim pošto je ta skejterska roba uvek paprena, a sad vidim na ovom tvom linku da ima i prihvatljivih cena. na kraju sam kupila neke adidas za 7 hiljada.
Velocipede Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Kad ostane jedan par ili brojevi koji se ređe kupuju, onda cena ide dole, sad ima dosta modela za 4000 dinara. 1
InvisibleLight Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 zauvek zaglavljena u estetici 70ih pretprosle godine pokupovala neke ellesse hudije, sad mi iskocile patike na velikom snizenju po 5500din samo sto im size chart na oficijelnom sajtu pokazuje da je njihov br 40 ustvari 40,5 tj 255cm i ne znam dal da rizikujem 3 4
InvisibleLight Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 53 minutes ago, Fakundo Sava said: Broj 40 je skoro uvek 25,5 ili 26 ako su cipele pa i da, al ne znam sto pise eur broj 40,5 probacu neki bilo koji model njihov te velicine i zakljuciti
morgana Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 1 hour ago, InvisibleLight said: zauvek zaglavljena u estetici 70ih pretprosle godine pokupovala neke ellesse hudije, sad mi iskocile patike na velikom snizenju po 5500din samo sto im size chart na oficijelnom sajtu pokazuje da je njihov br 40 ustvari 40,5 tj 255cm i ne znam dal da rizikujem kak su super! meni trebaju majice u stilu sedamdesetih. 1
Recommended Posts