Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, maheem said:

Aj kad ste svi tako dobri je l neko video kod nas adidas pureboost go?

Želim ih

0A790206-5446-45BB-A3C5-8C627077F4C9.jpeg

jesu to ove? jesam dobro razumela da si sad u sveckoj? ako skines app, imas i 25 posto popusta na njih :)

usla sam u nekoliko sportskih radnji i imam za javnost da izjavim da zelim da budem stonoga, koliko divnih i udobnih patika sam videla cak i u nasim bijednim prodavnicama u kojima skoro da nema izbora, a tek ga nema za zene. uopste mi ne trebaju za ove dve noge. 

@katikon adidas u knezu se pretvara u adidas originals. adidasi u uscu i delti su druga firma. 

Edited by darling
Posted

Maheeme, po gradu nema nigde tvojih. 

Dok su sad stigle svuda nite jogger i buzz ima moj broj nb... i tako 😰 

• 2 weeks later...
Posted
On 14.4.2019. at 16:26, Katikon said:

Maheeme, po gradu nema nigde tvojih. 

Dok su sad stigle svuda nite jogger i buzz ima moj broj nb... i tako 😰 

Jesi kupila?

Ja namerila

Jesu sire od iniki? Bojim se jedino toga da su presiroke.videcemo.

Posted
8 hours ago, InvisibleLight said:

Jesi kupila?

Ja namerila

Jesu sire od iniki? Bojim se jedino toga da su presiroke.videcemo.

Nisam kupila, cekam honorar pasmater, a jesu presiroke, sire su od inikija. Imam iniki i one dodju ko baletanke u odnosu na ove, jos to meni bas ne ide, imam usku dugacku nogu, al su leeepe hooocu 😍

Posted
On 25.4.2019. at 20:27, Katikon said:

Nisam kupila, cekam honorar pasmater, a jesu presiroke, sire su od inikija. Imam iniki i one dodju ko baletanke u odnosu na ove, jos to meni bas ne ide, imam usku dugacku nogu, al su leeepe hooocu 😍

E jbg. Jos bolje, ustedecu 15hiljada, stvarno ne mogu da nosim patike sire od inikija

Posted

ZX_500_RM_Shoes_Grey_B42217_010_hover_standard.jpg.516282a60f4e69d938605fe258f3f2ab.jpg

Dobre su mi I ove zx500rm

Posted

jao ja prosle nedelje naletela na neki popust na popust i narucila nmd, stvarno ima mnogo dobrih novih modela ali ja se zakucala za njih :/

Posted

Meni se svidjaju Nite Jogger i Pure Boost, mada koliko viidm ovih drugih nema kod nas. Ne žurim, ne daju mi se sad tolike pare na patike, možda bude kakvog dobrog popusta. Ni NMD mi ne deluju loše. Inače nisam do sad imao Adidas u toj varijanti za pešačenje/trčanje pa rešio da moram da probam.

Posted

Jab se otvorio za neku obuću. 

Al čini se da je vreme za to pogrešno. 

Imaju samo neke adidas za trčanje. 

Da se otvorim lepo za paćotija I da znam da sam sa stilom. 

Posted

pacoti, otkad je to sa stilom? timbe su sa stilom. pod uslovom da su lepe, ofkors. :D

pogresno je vreme. sad se nosi od prosle godine i cekaju se rasprodaje. 

Posted

Te Pacoti i Armani patike su veoma popularne medj srbadijom. Deo uniforme modernog shabana

Posted (edited)

cek dok stignu do balenciaga, majko mila.....svaki seljak ovde koji hoce da pokaze....uzas uzas

btw kupila adidas sa continetal djonom za hajking....za....$10 !!!

Edited by mustang