darling Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) airmax 2016 su najzad jedne najk koje su mi lepe (uzivo), al ima samo za djecu. ne da bih ih nosila, nego se cudim kako mi se ista dopalo iz najka. i jos jedne lepotice iz adidasa. pure boost x ne vidi se dobro na fotkama, al ovaj deo gde je stopalo najuze je odignut od belog djona, pa patika izgleda ko gipsana carapa na platformi. ni pure boost x za trcanje nisu lose. jedino ove plave pertle... Edited February 4, 2016 by darling
MayDay Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Darling, imaš ovde cipele sa velikim belim djonom. http://www.atelje71.com/2015/
darling Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) fala, al mislim da sam u ovoj sezoni preterala s obucom s belim djonom. kad vidis beli djon na ulici, znaces da sam ja ali ove su mi divne :) koji je ovo red velicine cene? Edited February 6, 2016 by darling
Ryan Franco Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ima li neko iskustva sa clarks obućom? vidim da imaju neke gotivne goretex modele pa bi me zanimali utisci o kvalitetu plus da li je puno vruće u onom gorateksu.
ToniAdams Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 sto bi bilo vruce? nema nikake razlike sem kad si po kisi.
Ryan Franco Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 imam neke ecco za koje sam dao brdo para pre tri godine i stvarno su efikasne ali u onome ne može se boravi čim uđeš u zatvoreni prostor. doduše, to nije goretex nego nešto drugo što je kao alternativni goretex slabije izdrživosti. ako je tako kako kažeš onda super.
ToniAdams Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ma jeste, imas i prolecnih modela od gortexa
MayDay Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 fala, al mislim da sam u ovoj sezoni preterala s obucom s belim djonom. kad vidis beli djon na ulici, znaces da sam ja ali ove su mi divne :) koji je ovo red velicine cene? Ima ovde na sniženju. https://www.theoutnet.com/en-FR/Shop/Designers/ATELJE_71 Sa €273 na €164.
ToniAdams Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 fala, al mislim da sam u ovoj sezoni preterala s obucom s belim djonom. kad vidis beli djon na ulici, znaces da sam ja ali ove su mi divne :) koji je ovo red velicine cene? lepe, al previse klasicne za darling
Aion Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ima li neko iskustva sa clarks obućom? vidim da imaju neke gotivne goretex modele pa bi me zanimali utisci o kvalitetu plus da li je puno vruće u onom gorateksu. Ja prosle godine kupio ove: Prezadovoljan sam. Posle jedne ipo sezone izgledaju kao nove, veoma su udobne i naravno ne propustaju vodu. Medjutim, nisam bas siguran da li bih zeleo da provedem 8 sati u klancelariji u njima.
darling Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Sa €273 na €164. nisu skupe, ocekivala sam da su 500+. u ovakvim trenucima mi je drago sto ne mozemo da kupujemo na netu :)
Recommended Posts