Kuglager Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 ne znam da li ces naci bas dzukelin broj Hm, ja ovih dana treba da se otvorim za 30 evra a ti sabotiraš
darling Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ovi ljudi su dosta uspesni: https://www.sols.com ovo zelim.
Frank Pembleton Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ima li ko iskustva sa fejk Salomon tenama sa subotičke pijace? Treba mi za šetanje džukele ne za sport Uzimao neko mislim razumni...
Mil@n Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ima li ko iskustva sa fejk Salomon tenama sa subotičke pijace? Treba mi za šetanje džukele ne za sport Kupio ja na Aliju, korektno za cenu, jedino mi se sjebao mehanizam za pertlanje, ostatak se odlično drži. :)
Kuglager Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Kupio ja na Aliju, korektno za cenu, jedino mi se sjebao mehanizam za pertlanje, ostatak se odlično drži. :) Svaka čast kako si ubo broj Ja više ne kupujem dok ne probam, a ni onda nisam siguran oće li valjati
garcia Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 moćo, gledaš li ti išta na aliju osim kineskih telefona :D
Mil@n Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Gde ima tih fejk Solomonki? Nisu to fake već prave Kineske... Na aliju gde i sve... MAda vidim ima ih po kp koliko oš.
Moća Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Na Aliju nikako da nadjem radnju koja ima ocene vezane za njih. Daj neki link ako moze.
3opge Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 ako lice na prave onda bi trebalo da budu odlicne, imo par i mucio ih
ToniAdams Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nisu to fake već prave Kineske... pa zar ima drugih?
Kuglager Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 ako lice na prave onda bi trebalo da budu odlicne, imo par i mucio ih Ja sam ih držao i u rukama i malo je falilo da ih uzmemem ali skeptičan sam prema fejk obući. Uglavnom osećaj u rukama i na opip je da je zaista korektan proizvod a i džon i one šare su na opip baš od kvalitetne gume a ne od jeftine tvrde plastike. Ajde Moćo ti znaš kineze tamo i vamo pa da malo ispitaš pre nego pazarim
El Guapo Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Pa kad ošure na carini ko da si uzo original. Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
Recommended Posts