assück Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 ja converse one star obozavam, ali u onoj osnovnoj, plitkoj varijanti. nekada davno su bile kod nas, samo sto ih je usrao los djon. odlepile su mi se, a gornji deo je bio skoro netaknut ovake sam imao
pbg12345 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 meni od tih superstar varijacija, ili kako se vec sire zove ta grupa stripe st najbolje odgovaraju. sad bas gledam sta bih ponovo uzeo od patika koje sam nosio proteklih godina i one su definitivno favorit a za starke potvrdjujem da su najneudobnije od svih. mada malo ih je i glupo porediti sa patikama koje ste pominjali na prethodnim stranama. jos ajde sto su neudobne, nego meni u njima i hladno vecim delom godine (odnosno mogu ih nositi samo kad gori asfalt) a krajem proslog leta sam imao najgoru kupovinu poslednjih par godina. ne znam koji je tacno model, adidas je u pitanju. lice malo na stripe, ali su uze. dosta se nose kod nas, posebno model teget boje sa svetlo plavim "znakom", a pozadi zlatan adidas "grb". boja im se isprala posle prvog mokrog ciscenja, a raspale su se brze nego bilo koje druge.
pbg12345 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) ne, ne ove su sire nisu skejterke, nego "obicne", ali definitivno sire od tog modela ove: u startu su mi delovale nekvalitetno, al se ipak zajebah Edited June 30, 2015 by pbg12345
ToniAdams Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 ne, ne ove su sire nisu skejterke, nego "obicne", ali definitivno sire od tog modela ove: u startu su mi delovale nekvalitetno, al se ipak zajebah ja jos imam takve sigurno 3 godine kodnas ima bas mnogo laznjaka pogotovo adidasa. valja pripaziti. na bulevaru u visini one poslasticarnice bolonja samo prekoputa kupio sam jedne dojajne, i mislim da su posle par meseci vec bile za otpad.
assück Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 ja ne znam da li sam toliko osiromasio, ali meni sada sve deluje skupo brate ne daje mi se 9 soma pa makar bile najlepse adidas
pbg12345 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) prilicno sam siguran da je to u pitanju. jer su se bas brzo vidno ostetile. boju su pocele gubiti bukvalno posle nekoliko dana a kupio sam ih u delta sitiju, secam se da je prodavnica bila pored adidas shopa i platio 8, 9 hiljada, zaboravio sam ja ne znam da li sam toliko osiromasio, ali meni sada sve deluje skupo brate ne daje mi se 9 soma pa makar bile najlepse adidas pa uvek su dobre (a za nas naivne i lose :) ) patike bile od 100 marki navise meni je veci problem dati za one letnje varijante 5,6 hiljada, jer daleko krace traju, a i (bar ja) nose se dva, tri meseca u godini Edited June 30, 2015 by pbg12345
Dr Arslanagić Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 ma nema, samo je ostala firma. ne znam stvarno gde bi mogla da nađeš gumene sandale, mislim da ih Tigar nema a oni mi jedini padaju na pamet
vladavsnarod Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Adidas Makes Sneakers From Ocean Trash And Illegal Fishing Nets Taken From Poachers http://www.boredpanda.com/recycled-fish-net-ocean-trash-sneakers-adidas/
boshoku Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) ogavno, ko neki gerijatrijski fazon s floride Edited July 3, 2015 by boshoku
batticuore Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 'vake, samo su pumice crvene. nikad nisam posedovala puma patike, jako su udobne.
maheem Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 nijesam nešto lud za Kendrick Lamarom i pričom o pomirenju bandi preko patika al su ove ventilatorke keva
Recommended Posts