ToniAdams Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 za tebe i žarkovčanku sam stilska figura da, onomatopeja
maheem Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 @adidas superstar neudobniju patiku nisam nosio. otkidala me leđa svaki put kad sam ih nosio duže od 7-8 sati posle ih ostavio kod kontejnera. neka hvala, nikad više. nikad imao, sto puta ih probao i odustajao zbog neudobnosti. ono ko da je od drveta napravljeno. al čuo sam da se razgaze za par dana. bolja opcija je bio neki drugi shelltoe model koji je bio širi i mekši od superstara al mu ne znam ime. samba: every white guy's favorite shoe
darling Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 image.jpg adidas bust je najudobnija obuca na svetu. ko da gazis oblake koji ti sve vreme milke stopala i najezen si u predelu usiju.
maheem Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 at Fernoux: idi bro pazari ove asics u super boji u N sportu, bjež od crnih patika:
assück Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 superstar su najlepše u svijet, a te sambe, mekejbac, nako su mi ženeće. zna se da muškarčeva patika mora biti pri vrhu obla i ne tako tankog đona ko ta, pih. izvini superstar se brzo raspadnu a za sambu nemas pojma. jedan od naj tika koje sam imao at Fernoux: idi bro pazari ove asics u super boji u N sportu, bjež od crnih patika: kolko pare?
ordi Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 superstar se brzo raspadnu a za sambu nemas pojma. jedan od naj tika koje sam imao dobro de, nisu tolko grdne, al crne su dvajes puta okougodnije od mekejbejcovljevih belih
assück Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 dobro de, nisu tolko grdne, al crne su dvajes puta okougodnije od mekejbejcovljevih belih ja i posedujem crne, i da, lepse su ubedljivo at assuck: 6300, 5400 u sivoj boji: ja video neke crvene, malo drugacije od ovih tvojih u trefu za 6900. a ove tvoje crvene su svakako lepse od sivih
vladavsnarod Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nema lepih patika. Osim, eventualno, vako neke, ako mora
Recommended Posts