bus Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 (edited) Study: Wearing High Heels May Give Women Healthier Sex Lives... and So May Blond Hair and So May Large Knockers. :mellow:EDIT: Oh, ... Not to Mention a Bit of Cleavage and a Propensity for Wearing Slutty Outfits. Dakle, pun naslov članka treba da glasi:Study: Wearing High Heels May Give Women Healthier Sex Lives and So May Blond Hair and So May Large Knockers; Let Alone a Bit of Cleavage and a Propensity for Wearing Slutty Outfits Edited March 16, 2008 by crveni autobus
A_PACH Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 hippie, diskasting je ta obuca koju kupujes po USA doduse ni u Beogradu nije nista za muskarce bolje sem:1) ako zelis vrlo sjajne i vrlo spicaste. Nisu za hodanje ali mozes da poziras negde sa njima(okretanje na peti not included). Voznja onemogucena. Barem sigurna voznja.2) ako zelis sa metalnom snalom i/ili kicankama u nekom obliku slicnom kao diskasting par za posao sa tvoje slike. Mislim ovde da se pojavis na poslu u njima oprostili bi ti samo ako imas preko 55.
Allegra Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 (edited) hippie, diskasting je ta obuca koju kupujes po USA doduse ni u Beogradu nije nista za muskarce bolje sem:1) ako zelis vrlo sjajne i vrlo spicaste. Nisu za hodanje ali mozes da poziras negde sa njima(okretanje na peti not included). Voznja onemogucena. Barem sigurna voznja.2) ako zelis sa metalnom snalom i/ili kicankama u nekom obliku slicnom kao diskasting par za posao sa tvoje slike. Mislim ovde da se pojavis na poslu u njima oprostili bi ti samo ako imas preko 55. Edited March 18, 2008 by Allegra
pcelica Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 i Rampage sa ibeja stigle.... za citavih $1.79 -_- ti si ekshuali platila da ovo dobijesh :o trebalo je oni tebe da nagrade sto si voljna nositi to, neshto
Nicol Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 2) ako zelis sa metalnom snalom i/ili kicankama u nekom obliku slicnom kao diskasting par za posao sa tvoje slike. Mislim ovde da se pojavis na poslu u njima oprostili bi ti samo ako imas preko 55.dok onaj tko se ravna mišljenju uredskih baba ima puno većih problema od ukusa u cipelama ovdašnja se menadžerija raspametila (kolektivno, da kako će?) za ovakvim modelima tenisica, sa vezanjem sa strane
nisam ja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ja umalo ove da uzmem za trchanje, isto ima to koso shniranje ali se odluchih za ruzznije i skuplje NB
Hippie Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ti si ekshuali platila da ovo dobijesh :o trebalo je oni tebe da nagrade sto si voljna nositi to, neshto meni su se, ekšli, toliko svidele te cipelice da sam odma kupila jos jedan par.. u drugoj boji......mislim da su idealne za jurcanje pokraj jezera Erie.. kraduchi deci zmajove i jurechi sarene leptirove
msmodesty Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 mislim da su idealne za jurcanje pokraj jezera Erie.. kraduchi deci zmajove i jurechi sarene leptirovesve su cipele lepe ako im se nadje prava namena :)nazalost do aprila meseca ovde ce i dalje da budu aktuelne samo chizme <_<
gospa buba Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 meni su se, ekšli, toliko svidele te cipelice da sam odma kupila jos jedan par.. u drugoj boji......veri najs cipelice :D(ja redovno kupujem iste stvari u vishe boja )
Pixie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 nazalost do aprila meseca ovde ce i dalje da budu aktuelne samo chizme <_<Malo li je? :D
Pixie Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nije.*Ali znala sam da ce se tebi dopasti, Hipice. :) *(Mada su mi leopardice tiha patnja. :D)
morgana Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 obozavam gumene cizme :wub:no, doslo doba za baletanke. vidjela sam divne krempita-zute,, al obula bih ih cca 5x. i sad razmisljam da li da budem racionalna :(
msmodesty Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 obozavam gumene cizme nista lepse od skakanja po baricama dok ostali pokusavaju da ih zaobidju za moje, jesu crne, ali su lepe no, doslo doba za baletanke. vidjela sam divne krempita-zute,, al obula bih ih cca 5x. i sad razmisljam da li da budem racionalna :( <_< nisu ni u planu za sad.... <_<
Recommended Posts