Ugor Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Istina, ali igrani film je mogla da snimi i o Oluji npr., ali ona je izabrala da (ne) bude objektivna bas na temu srpskih logora u Bosni. Ali ako vec zeli da eksploatise ovdasnje ratove, onda je nekako i logicno da potencira opsta mesta uz nesto grafickog nasilja, da bude veselije. Sto je ok, ali tesko da bas takav film moze da poziva na dijalog, suocavanja i slicno, a i to se moglo cuti u njenim izjavama, i ne samo njenim. To je kao kada bi neko pozivao Ruse da se suoce sa svojom politikom u Avganistanu tako sto ce pogledati film Rambo 3.Ništa, sljedeći put neka ti se prvo javi za dozvolu, pa nek onda krene u snimanje.
Eraserhead Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 :lol: :lol: :lol:Samo se ti smeji, ali i Kurir i Press danas prenose njihove izjave kao da je u pitranju neki Institut koji se bavi naucnim radom.
Nikodije Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Bas je bezveze sto svi mediji unisono pocinju rts-ovski da izvestavaju o Andjelini - pukla, propala, izvizdana... malo previse nepotrebne drzavotvornosti, i zato cu bas film da gledam u bioskopu, iako sam nameravao da ga kupim.
Eraserhead Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Boga mi, mediji i manipulacija njima se pokazala vrlo uspesnom u ovom slucaju. Ne samo da cela nacija ima misljenje o filmu koji nije gledala nego je to misljenje dovoljno jako da je zamena za samo gledanje. Svaka cast.
ArleKino Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Boga mi, mediji i manipulacija njima se pokazala vrlo uspesnom u ovom slucaju. Ne samo da cela nacija ima misljenje o filmu koji nije gledala nego je to misljenje dovoljno jako da je zamena za samo gledanje. Svaka cast.Ako bez gledanja mogu ustanoviti malost Bradove kite...
Dagmar Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Imam ja jedno pitanje. U čemu je problem što je Anđelina snimila taj film? Ima milion filmova o zlim nacistima, zlim Vijetnamcima, zlim Amerikancima, eto sad i taj Anđin o zlim Srbima? To meni ne deluje kao big deal Meni je jedino loše u smislu dizanja prašine po Bosni, ali s druge strane odatle i bez Anđe stalno neka pometnja. Nisam stekla utisak da ovaj fim te poremećene odnose lansira u višu orbitu, ili grešim?
Halvard Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) Evo, sad u dnevniku RTS-a javljaju o brojnosti publike na premijeri filma.Zeznuli smo Anđelinu, još jedna velika srpska pobeda Edited February 23, 2012 by Halvard
Кристофер Лумумбо Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Evo, sad u dnevniku RTS-a javljaju o brojnosti publike na premijeri filma.Zeznuli smo Anđelinu, još jedna velika srpska pobeda kao da srpksim medijima rukovodi john cleese. jebeno neverovatno.
ToniAdams Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 tako jebeno zelim da se cela prica zavrsi. nadam se kakvom cunamiju ili da na terazijama izbije vulkan.
Кристофер Лумумбо Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 tako jebeno zelim da se cela prica zavrsi. nadam se kakvom cunamiju ili da na terazijama izbije vulkan.ne znam da li je gore ovo ili razvod natase i dace.
ToniAdams Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 ma i natasa i andja su prilicno raspale, mada konta da se kod nate moze naci jos malo krtine.
Kreator Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 polemika o filmu koji je rezirala Andjelina DZoli :isuse:+1.
Indy Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Zar nije ipak daleko čudnije da je ovo polemika o (još uvek masovno) neodgledanom filmu?
Recommended Posts