Jump to content
IGNORED

U zemlji propagandnog filma

Nikodije

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nikodije

22

• Indy

20

• kim_philby

18

• Eraserhead

11

Posted
No najbolje od svega je sto ga ni jedna a ni druga jos uvek nisu gledale :isuse:
jebiga, moraju mizerna spisateljica i krajnje nebitna glumica da javnosti stave do znanja da su jos zive.
Posted

Otkud sad AJ kod nas vazi za neku mrsavu rugobu? Ja jos uvek vidim sisetine i guzio bih za sve pare. Kad se to menjalo i jel i Lara Kroft jos segs sinbol ili je i ona stradala u borbi za isitinu o srpskom narodu?

Posted
Otkud sad AJ kod nas vazi za neku mrsavu rugobu? Ja jos uvek vidim sisetine i guzio bih za sve pare. Kad se to menjalo i jel i Lara Kroft jos segs sinbol ili je i ona stradala u borbi za isitinu o srpskom narodu?
Pa ne znam, prosudi sam. Ovo ti je valjda the latest:1329516024_brad-pitt-angelina-jolie-article.jpg
Posted

Ih. Ko da to MP40 ne bi lako rešio sa malo slaninice. Čas posla bi bila prava jeja.

Posted (edited)
gde je mirjanin tekst?
Ako se misli na Mirjanu Karanovic, tu je i njeno vidjenje, dakako cvrsto na liniji odbrane.http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/80856-intervju-mirjane-karanovic-kultne-glumice-i-borca-protiv-nacionalisticke-srbije-zele-mijenjati-historiju.html Edited by Nikodije
Posted

Da je vise ljudi kao sto je Mirjana, Srbi nebi bili genocidni, ali sta je tu je...jebiga :(

Posted
post-4413-132982704004.jpeg
Ako je verovati paparaco fotkama koje izadjose u Bravo casopisu pre 15-tak godina tesko su se ogresili o coveka :naughty:
Posted
Pa ne znam, prosudi sam. Ovo ti je valjda the latest:1329516024_brad-pitt-angelina-jolie-article.jpg
možda se ponavljam...glf-mantis-27b.jpg