Jump to content

U zemlji propagandnog filma

Featured Replies

No najbolje od svega je sto ga ni jedna a ni druga jos uvek nisu gledale :isuse:
jebiga, moraju mizerna spisateljica i krajnje nebitna glumica da javnosti stave do znanja da su jos zive.
Jel si gledao film?
jesam

Otkud sad AJ kod nas vazi za neku mrsavu rugobu? Ja jos uvek vidim sisetine i guzio bih za sve pare. Kad se to menjalo i jel i Lara Kroft jos segs sinbol ili je i ona stradala u borbi za isitinu o srpskom narodu?

Otkud sad AJ kod nas vazi za neku mrsavu rugobu? Ja jos uvek vidim sisetine i guzio bih za sve pare. Kad se to menjalo i jel i Lara Kroft jos segs sinbol ili je i ona stradala u borbi za isitinu o srpskom narodu?
Pa ne znam, prosudi sam. Ovo ti je valjda the latest:1329516024_brad-pitt-angelina-jolie-article.jpg

Ih. Ko da to MP40 ne bi lako rešio sa malo slaninice. Čas posla bi bila prava jeja.

gde je mirjanin tekst?

• Author
gde je mirjanin tekst?
Ako se misli na Mirjanu Karanovic, tu je i njeno vidjenje, dakako cvrsto na liniji odbrane.http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/80856-intervju-mirjane-karanovic-kultne-glumice-i-borca-protiv-nacionalisticke-srbije-zele-mijenjati-historiju.html

Edited by Nikodije

• Author
post-4413-132982704004.jpeg

Da je vise ljudi kao sto je Mirjana, Srbi nebi bili genocidni, ali sta je tu je...jebiga :(

Ako je verovati paparaco fotkama koje izadjose u Bravo casopisu pre 15-tak godina tesko su se ogresili o coveka :naughty:
Dakako čvrsto na liniji odbrane.
Pa ne znam, prosudi sam. Ovo ti je valjda the latest:1329516024_brad-pitt-angelina-jolie-article.jpg
možda se ponavljam...glf-mantis-27b.jpg