Ryan Franco Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 čekajte, ovde se govori o pravoj vojski, a žene su u njojzi? tu neko nekog zajebava onda.
teacher Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 čekajte, ovde se govori o pravoj vojski, a žene su u njojzi? tu neko nekog zajebava onda.To su srpske žene, a poznato je da su one potomke Amazonki, odn. Amazonke su bile Srpkinje. Jedina mana ovima u seriji, osim čestitoj lekarki Gotovuši, upada u oči da imaju nestvarno male sise.
Sludge Factory Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Pa Amazonke i nemaju velike sise! Sta bi ti, hibride?
teacher Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Pa Amazonke i nemaju velike sise! Sta bi ti, hibride?o da
Sir Oliver Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 pa ima ovaj glavonja što sanja tetku. ubedljivo najbolji glumac u seriji...mene podseca na mimu karadžića ^_^
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 +1, mnogo je smešan.Btw, za one koji su bili u pravoj vojsci, a ne u mama-supa-gsp-perem babe i dede u staračkom domu-kupujem-burek-jogurt-tetkicama vojsci, sinoćnja epizoda je donela mnogo poznatih situacija. Ne, to nije nalaženje grudnjaka veličine A na poligonu...u pravoj vojsci bi zaglavili zatvor za kradju, pogotovu kad te vlasnici vijaju lovackim puskama i pucaju na tebe. Nema ovo veze sa pravom vojskom
Čutura Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 u pravoj vojsci bi zaglavili zatvor za kradju, pogotovu kad te vlasnici vijaju lovackim puskama i pucaju na tebe. Nema ovo veze sa pravom vojskoma jok, kod porucnika milosevica( komandir prateceg voda druge cete drugog pogranicnog bataljona) takvo ponasanje bi bilo okarakterisano kao snalazenje na terenu u neprijateljskom okruzenju, a poenta bi bila sve je dobro kad se dobro svrsi
MayDay Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 nisam bas gledala u svaki kadar, vise mi islo u pozadini dok sam chukala druge stvari, ali meni je serija bas interesantna.mislim, nije savrsena i ima nekih gluposti, ali mi se ne silji patka nad ovim. ja zadovoljna!
freakns Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ali mi se ne silji patka nad ovim. ja zadovoljna!pa to kada nemas patku i nisi bila u vojsci!
hazard Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Odgledah dobro parce najnovije epizode....o mila majko, o tempora, o mores...kakva neuverljiva gluma, ko da su skupili 20 likova i likusa iz kraja da glume...Jedini uverljiv lik je onaj jedan sto ga je cale naterao da upise akademiju...onaj "dobrocudni dzin", rekao bi da je Bosanac (logicno, jel).Saundtrek takodje "vrhunski" a efekti su...vrhunac neuverljivosti. Granate kada puknu ko da je bacena omanja petarda...al sam izvalio da je pirotehnicar neki lik za egzoticnim (arapskim?) imenom...E da simpaticni Rom salje celu prvu platu kevi i prica joj da se ne hvali po kraju...ne daju mu da izadje iz kasarne da izvrsi uplatu pa zato to radi umesto njega pozrtvovani oficir...vojska pomaze siromasnim ugnjetanim manjinama, smrc, smrc, dirljivo.Realno, "Dozvolite" je bila bolja emisija od ovoga.
Filipenko Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) Realno, "Dozvolite" je bila bolja emisija od ovoga. :lol:To je taj punchline koji mi je falio i koji sam tražio... :D Edited February 13, 2012 by Filipenko
Dr Arslanagić Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 <_< oni JNA edukativni filmići koji su išli u okviru emisije Dozvolite su materijal za Sandens u odnosu na ovo.
Zabalujev Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Serija je do jaja. I naravno, Ekskalibur je sranje.
hazard Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Dajte klip iz emisije "Dozvolite" gde po pisti rola Super Galeb a u pozadini ide onaj gitarski solo iz Viktorijine pesme "Gde da krenem, gde da prenocim" tj. domaci ripoff Top Gun-a
teacher Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nema, jasno je da samo ovi što su tražili veze za izbegavanje služenja otadžbini imaju neke zamerke na seriju. Oni i žene, ali to u Srbiji dođe na isto.
Recommended Posts