bergasa19 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jednom metla uvek metla.Oces da letis na metli ili avionom
teacher Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Pomešali su ragbi i fudbal... Sve ostalo 10/10...
slepa živana Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.
Arkadija Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Pomešali su ragbi i fudbal... Sve ostalo 10/10...Jel tako? I meni se učinilo da je ovo sada bila lopta od Engleskog ragbija, a ne od onog Američkog, koji se zove fudbal :P
gone fishing Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Pomešali su ragbi i fudbal... Sve ostalo 10/10...nisu jedini i dušica je u jutarnjem programu isto tako pogrešila u razgovoru sa glumicom koja glumi igračicu rukojajeta i pravom kadetkinjom koja se bavi tim sportom i koja je bila inspiracija za tu ulogu - čak je postavila ovoj kadetkinji pitanje (nakon isčuđavanja izborom sporta) ima li nekih ženstvenih elemenata u handegg-u
Takeshi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.kapetan ce se smuvati sa mladjom kuvaricom, milicom mihajlovic. to je barem ocigledno.
teacher Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.Tako je u vojsci. Težak rad i romansa. Tzv RomRad.
dunja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 nista, moracu da ustanem u cik zore, taman ce mi to pribliziti dojam vojskovanja
Takeshi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 nista, moracu da ustanem u cik zore, taman ce mi to pribliziti dojam vojskovanjataman posle epizode, pod utiskom produzis na ciscenje snega. da se zna red.
Frank Pembleton Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.Mislim da su upareni ona mladja servirka (mihajlovic milica) i bandovic...
giuseppe Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Za Dunju, eve ti jućub:http://www.youtube.com/watch?v=VkOiLftAaj0Leka posto general...
Recommended Posts