Jump to content
IGNORED

Vojna akademija

Howard Moon

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

21

• Frank Pembleton

11

• steins

10

• gone fishing

6

Posted

Jednom metla uvek metla.Oces da letis na metli ili avionom :lol:

Posted

Pomešali su ragbi i fudbal... :isuse: Sve ostalo 10/10...

Posted

jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.

Posted
Jel tako? I meni se učinilo da je ovo sada bila lopta od Engleskog ragbija, a ne od onog Američkog, koji se zove fudbal :P
Posted
nisu jedini i dušica :wub: je u jutarnjem programu isto tako pogrešila u razgovoru sa glumicom koja glumi igračicu rukojajeta i pravom kadetkinjom koja se bavi tim sportom i koja je bila inspiracija za tu ulogu - čak je postavila ovoj kadetkinji pitanje (nakon isčuđavanja izborom sporta) ima li nekih ženstvenih elemenata u handegg-u
Posted
jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.
kapetan ce se smuvati sa mladjom kuvaricom, milicom mihajlovic. to je barem ocigledno. sleep.gif
Posted
Tako je u vojsci. Težak rad i romansa. Tzv RomRad.
Posted

RTS 1 04:55Војна академија, серија.

Posted

nista, moracu da ustanem u cik zore, taman ce mi to pribliziti dojam vojskovanja

Posted

:Dimaš reprizu sledeće subote u 16:00

Posted
nista, moracu da ustanem u cik zore, taman ce mi to pribliziti dojam vojskovanja
taman posle epizode, pod utiskom produzis na ciscenje snega. da se zna red.
Posted
Mislim da su upareni ona mladja servirka (mihajlovic milica) i bandovic...
Posted

Za Dunju, eve ti jućub:http://www.youtube.com/watch?v=VkOiLftAaj0Leka posto general...