Jump to content

Vojna akademija

Featured Replies

Ova je još bolja nego prethodna!

Jednom metla uvek metla.Oces da letis na metli ili avionom :lol:

Pomešali su ragbi i fudbal... :isuse: Sve ostalo 10/10...

jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.

Jel tako? I meni se učinilo da je ovo sada bila lopta od Engleskog ragbija, a ne od onog Američkog, koji se zove fudbal :P
nisu jedini i dušica :wub: je u jutarnjem programu isto tako pogrešila u razgovoru sa glumicom koja glumi igračicu rukojajeta i pravom kadetkinjom koja se bavi tim sportom i koja je bila inspiracija za tu ulogu - čak je postavila ovoj kadetkinji pitanje (nakon isčuđavanja izborom sporta) ima li nekih ženstvenih elemenata u handegg-u
jako mi se dopada serija. najviše me zanima da li će se servirka jelica i bandović rođen star smuvati do kraja. nastaviću da gledam.
kapetan ce se smuvati sa mladjom kuvaricom, milicom mihajlovic. to je barem ocigledno. sleep.gif
Tako je u vojsci. Težak rad i romansa. Tzv RomRad.

propustila sam epizodu! :(kad je repriza?

RTS 1 04:55Војна академија, серија.

nista, moracu da ustanem u cik zore, taman ce mi to pribliziti dojam vojskovanja

:Dimaš reprizu sledeće subote u 16:00

nista, moracu da ustanem u cik zore, taman ce mi to pribliziti dojam vojskovanja
taman posle epizode, pod utiskom produzis na ciscenje snega. da se zna red.
Mislim da su upareni ona mladja servirka (mihajlovic milica) i bandovic...

Za Dunju, eve ti jućub:http://www.youtube.com/watch?v=VkOiLftAaj0Leka posto general...