kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dodaj slobodno u tu grupu i one koji su sluzili dok je vrhovni komandant bio JBT <_<
Filipenko Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Eh, ali tada je bila vojska, a moraju ovi što se kurče "služenjem" nečega što je bio bedan izgovor za vojsku i sredstvo za smanjivanje broja studenata na demonstracijama da se prave važni. Tako su i sport gde se znojavi i zadihani muškarci bacaju jedni preko drugih urlajući i noseći helanke dole i armoroliki kostim gore proglasili za muški, dok raja nije jadac prepoznala. Nije ni čudo što je vama koji ste imali šansu da dostojanstveno služite istinskoj rodnoj grudi što se o plodovima svojim starala ova serija rogobatno smešnjikava.
Muwan Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Kul. Ko gleda ovo, može da donese raznorazne korisne zaključke, počev od onog da su svi Romi kradljivci sekundarnih sirovina a čak i oni koje država velikodušno uzme pod svoje da od njih nešto napravi, ne mogu da spreče svoje roditelje da i dalje kradu sekundarne sirovine čak i kada im forvarduju čitavu vojničku platu.Mater vam skrnavu nacističku. Niste vredni cipele da čistite Romima sa kojima sam čitav vojni rok proveo pod punim naoružanjem i konstantnom uzbunom, i koji su mi čuvali leđa kao i ja njima. Nabijte tri kilograma sekundarnih sirovina Tijaniću tamo gde sunce ne sija, a i on vama. Ološu pogani.
Prospero Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dajte klip iz emisije "Dozvolite" gde po pisti rola Super Galeb a u pozadini ide onaj gitarski solo iz Viktorijine pesme "Gde da krenem, gde da prenocim" tj. domaci ripoff Top Gun-a"Dozvolite" vs. "VA" = Top Gun vs.http://www.youtube.com/watch?v=2nKuoNhihh4
teacher Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Epizoda je bila sjajna, kao i do sada, mada je ovo sa Romima ispala svinjarija, to priznajem. Malo mi smeta što se svaki put kad neki od likova napravi glupost, ponavlja kliše: "Sledeći put™ ćeš za ovo biti kažnjen". Pa onda plakanje zbog matematike i traženje od profe da spusti kriterijum.
steins Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 pih, vi ste licemeri - smeta vam rasno neprikladne šale o romima, a nikome ne smetaju seksističi pogledi sproću žena.
gone fishing Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kako regrutacioni materijal prave drugi
Dr Arslanagić Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Е овако се то ради!http://www.youtube.com/watch?v=cH_E6YSQqTo
Svarog Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 mene ovi Gabonci odmah podsetili na film Cadencehttp://www.youtube.com/watch?v=uR2G1801PAo
Frank Pembleton Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Sinoc na RTS bio "Neprijatelj" koji je rezirao Zecevic....Sada na drugo gledanje me malo smorio, a i tehnicki su nesto sjebali u prebacivanju izgleda, malo je slika bila "isprana"....
April Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Kul. Ko gleda ovo, može da donese raznorazne korisne zaključke, počev od onog da su svi Romi kradljivci sekundarnih sirovina a čak i oni koje država velikodušno uzme pod svoje da od njih nešto napravi, ne mogu da spreče svoje roditelje da i dalje kradu sekundarne sirovine čak i kada im forvarduju čitavu vojničku platu.Mater vam skrnavu nacističku. Niste vredni cipele da čistite Romima sa kojima sam čitav vojni rok proveo pod punim naoružanjem i konstantnom uzbunom, i koji su mi čuvali leđa kao i ja njima. Nabijte tri kilograma sekundarnih sirovina Tijaniću tamo gde sunce ne sija, a i on vama. Ološu pogani.Pri tome se nisu potrudili čak ni da pronađu etničkog naturščika koji bi u toj ulozi izvesno pokidao, kao ona baba u Domu za vešanje. Mada, posmatrajući preostalu podelu, šta se drugo i moglo očekivati od nadolazećih glumačkih snaga sa viškom diploma i manjkom talenta.
Yoda Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Pri tome se nisu potrudili čak ni da pronađu etničkog naturščika koji bi u toj ulozi izvesno pokidao, kao ona baba u Domu za vešanje. Mada, posmatrajući preostalu podelu, šta se drugo i moglo očekivati od nadolazećih glumačkih snaga sa viškom diploma i manjkom talenta. Lepo dete, ali najgrdje u seriji. Edited March 1, 2012 by Yoda
steins Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ne dozvoljavam da ovaj topić spadne theres something u dont see every day u poslednjoj epizodi - Drago Čuma obrijao glavu! Izgleda ko Kodžak. :D
porucnik vasic Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Потпуна је неправда да овако битна серија буде скрајњута и да падне на другу страну. Елем док сам био на одмору у Катанги поштено сам уживао (оно као guilty pleasure) у овом сочињенију финансираном не парама претплатника РТС-а већ пореских обвезника. Подсетих се неких лепших епизода из мојих војничких дана. Снимано је у згради у којој сам провео четрес дана обуке, на стрелишту где сам макар на кратко дужио снајпер,у амбуланти где сам лежао први од три грипа које су ме те године дохватили, заклетву смо полагали на истом хелиодрому. Изненадило ме да су прешкири и пижаме исти и ономад пре двадесет година.
Recommended Posts