Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 budvanski leftover egzita je smece. Jel otkinuo Džemerokvaj?
morgana Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 :( najvise me raduju stray dog i lovely quinces na sea rocku u kotoru.
morgana Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) Jel otkinuo Džemerokvaj? dzeme je bio nesnosno dosadan. da je ovo pravna drzava kaznili bi ga zbog toga, vratili mi pare i teleportovali me pred tv da gledam seriju umjesto sto se potucam po budvama da evociram mladalacke uspomene. edit, carski je ovaj clanak. koje su novine, ne prepoznajem? :D Edited July 16, 2014 by morgana
Indy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 dzeme je bio nesnosno dosadan. da je ovo pravna drzava kaznili bi ga zbog toga, vratili mi pare i teleportovali me pred tv da gledam seriju umjesto sto se potucam po budvama da evociram mladalacke uspomene. Hahaha! Zato ja više ne idem na koncerte.
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 edit, carski je ovaj clanak. koje su novine, ne prepoznajem? :D Novosti
morgana Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) ^^tako cu i ja.proglasavam ulazak u srednje godine, zbogom smaranje, dobardan tugo!krajnje je vrijeme da pocnem da kupujem novosti.guzva neizostavna Edited July 16, 2014 by morgana
Hella Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 :( stray dog izdao je štalu najstrašnije vido sam ga kako pekmezi u jutarnjem programu bastilje pašnjak iz ded
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) guzva neizostavna Već prvi taktovi probudilili su emocije, i glas koji izaziva emocije ali nećeš lako naći ovakav primer, ovo se retko desi. ovo nastaje kada nema korektora u redakciji, kada se tekst diktira telefonom sekretarici u poslednjem trenutku... Edited July 16, 2014 by Грешни Василије
Indy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 The winner of the top prize at the last European Festival Awards was EXIT, a vibrant celebration of music tucked away in a corner of the old continent better known for historical turmoil than progressive techno beats -- Serbia.
Ravanelli Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 cia, kuba, revoloucija, exit, hip-hop, rajko jebeni božić US agency infiltrated Cuban hip-hop scene to spark youth unrest http://www.theguardian.com/world/2014/dec/11/cuban-hip-hop-scene-infiltrated-us-information-youth
maheem Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Petnaesti rođendan najboljeg evropskog festivala proslavićemo u velikom stilu: EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori. ROCK@EXIT festival, koji je lansiran s velikim uspehom mesec dana pred EXIT 2014, iduće godine biće posebna celina u okviru EXIT festivala. Stoga, u čast rokenrola, a na zahtev armije ljubitelja tvrđeg zvuka, predstavljamo prve izvođače za 15. rođendan EXITa: britanske hevi metal legende MOTÖRHEAD, kojima je EXIT jedna od stanica na slavljeničkoj turneji povodom 40. godina postojanja, i kalifornijske rok šmekere EAGLES OF DEATH METAL, dok će boje domaće scene braniti GOBLINI, EYESBURN i ŠKRTICE! http://www.exitfest.org/sr/news/motorhead-proslavljaju-40-godina-postojanja-na-jubilarnom-15-rodjendanu-exit-festivala
spina Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Wow skrtice [emoji99] [emoji99] [emoji99] [emoji99]
Recommended Posts