July 16, 201410 yr Jel otkinuo Džemerokvaj? dzeme je bio nesnosno dosadan. da je ovo pravna drzava kaznili bi ga zbog toga, vratili mi pare i teleportovali me pred tv da gledam seriju umjesto sto se potucam po budvama da evociram mladalacke uspomene. edit, carski je ovaj clanak. koje su novine, ne prepoznajem? :D Edited July 16, 201410 yr by morgana
July 16, 201410 yr dzeme je bio nesnosno dosadan. da je ovo pravna drzava kaznili bi ga zbog toga, vratili mi pare i teleportovali me pred tv da gledam seriju umjesto sto se potucam po budvama da evociram mladalacke uspomene. Hahaha! Zato ja više ne idem na koncerte.
July 16, 201410 yr ^^tako cu i ja.proglasavam ulazak u srednje godine, zbogom smaranje, dobardan tugo!krajnje je vrijeme da pocnem da kupujem novosti.guzva neizostavna Edited July 16, 201410 yr by morgana
July 16, 201410 yr :( stray dog izdao je štalu najstrašnije vido sam ga kako pekmezi u jutarnjem programu bastilje pašnjak iz ded
July 16, 201410 yr guzva neizostavna Već prvi taktovi probudilili su emocije, i glas koji izaziva emocije ali nećeš lako naći ovakav primer, ovo se retko desi. ovo nastaje kada nema korektora u redakciji, kada se tekst diktira telefonom sekretarici u poslednjem trenutku... Edited July 16, 201410 yr by Грешни Василије
December 13, 201410 yr The winner of the top prize at the last European Festival Awards was EXIT, a vibrant celebration of music tucked away in a corner of the old continent better known for historical turmoil than progressive techno beats -- Serbia.
December 13, 201410 yr cia, kuba, revoloucija, exit, hip-hop, rajko jebeni božić US agency infiltrated Cuban hip-hop scene to spark youth unrest http://www.theguardian.com/world/2014/dec/11/cuban-hip-hop-scene-infiltrated-us-information-youth
December 14, 201410 yr Petnaesti rođendan najboljeg evropskog festivala proslavićemo u velikom stilu: EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori. ROCK@EXIT festival, koji je lansiran s velikim uspehom mesec dana pred EXIT 2014, iduće godine biće posebna celina u okviru EXIT festivala. Stoga, u čast rokenrola, a na zahtev armije ljubitelja tvrđeg zvuka, predstavljamo prve izvođače za 15. rođendan EXITa: britanske hevi metal legende MOTÖRHEAD, kojima je EXIT jedna od stanica na slavljeničkoj turneji povodom 40. godina postojanja, i kalifornijske rok šmekere EAGLES OF DEATH METAL, dok će boje domaće scene braniti GOBLINI, EYESBURN i ŠKRTICE! http://www.exitfest.org/sr/news/motorhead-proslavljaju-40-godina-postojanja-na-jubilarnom-15-rodjendanu-exit-festivala