Jump to content
IGNORED

Exit

kokota

Recommended Posts

Posted

budvanski leftover egzita je smece.

Jel otkinuo Džemerokvaj™?

dzejkvejresizeis5.jpg

Posted

:(

najvise me raduju stray dog i lovely quinces na sea rocku u kotoru.

Posted (edited)

Jel otkinuo Džemerokvaj™?

dzejkvejresizeis5.jpg

dzeme je bio nesnosno dosadan. da je ovo pravna drzava kaznili bi ga zbog toga, vratili mi pare i teleportovali me pred tv da gledam seriju umjesto sto se potucam po budvama da evociram mladalacke uspomene.

edit, carski je ovaj clanak. koje su novine, ne prepoznajem? :D

Edited by morgana
Posted

dzeme je bio nesnosno dosadan. da je ovo pravna drzava kaznili bi ga zbog toga, vratili mi pare i teleportovali me pred tv da gledam seriju umjesto sto se potucam po budvama da evociram mladalacke uspomene.

Hahaha!

Zato ja više ne idem na koncerte.

Posted

edit, carski je ovaj clanak. koje su novine, ne prepoznajem? :D

Novosti

Posted (edited)

^^tako cu i ja.
proglasavam ulazak u srednje godine, zbogom smaranje, dobardan tugo!

krajnje je vrijeme da pocnem da kupujem novosti.
guzva neizostavna  :s_w:

Edited by morgana
Posted

:(

stray dog

izdao je štalu najstrašnije vido sam ga kako pekmezi u jutarnjem programu bastilje pašnjak iz ded :fantom:

Posted (edited)

guzva neizostavna  :s_w:

Već prvi taktovi probudilili su emocije, i glas koji izaziva emocije  :s_w: 

ali nećeš lako naći ovakav primer, ovo se retko desi. ovo nastaje kada nema korektora u redakciji, kada se tekst diktira telefonom sekretarici u poslednjem trenutku...

Edited by Грешни Василије
  • 4 months later...
Posted

Petnaesti rođendan najboljeg evropskog festivala proslavićemo u velikom stilu: EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

ROCK@EXIT festival, koji je lansiran s velikim uspehom mesec dana pred EXIT 2014, iduće godine biće posebna celina u okviru EXIT festivala. Stoga, u čast rokenrola, a na zahtev armije ljubitelja tvrđeg zvuka, predstavljamo prve izvođače za 15. rođendan EXITa: britanske hevi metal legende MOTÖRHEAD, kojima je EXIT jedna od stanica na slavljeničkoj turneji povodom 40. godina postojanja, i kalifornijske rok šmekere EAGLES OF DEATH METAL, dok će boje domaće scene braniti GOBLINI, EYESBURN i ŠKRTICE!

http://www.exitfest.org/sr/news/motorhead-proslavljaju-40-godina-postojanja-na-jubilarnom-15-rodjendanu-exit-festivala

Posted

ja načuo da spremaju u lanu del gej

Posted

Wow skrtice [emoji99] [emoji99] [emoji99] [emoji99]