Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012

anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Isner po starom kanda... opet pobeda u 5, 10-8 u petom vs Nalbandian... Dzanko ce da popizdi, krade mu covek TM :D
Pri tom, koliko sam video, igrao na jednoj nozi barem poslednjih tih nekoliko gemova, jedno 5, 6 koliko sam pratio, mada komentator kaže da je to trajalo i duže.
  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

77

• freakns

44

• duda

43

• Garnirung

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Isner po starom kanda... opet pobeda u 5, 10-8 u petom vs Nalbandian... Dzanko ce da popizdi, krade mu covek TM :D
Izgleda da je onaj sporan servis zaista bio u autu. Jbg, Nalbandijan je sam kriv, premišljao se pola sata da zatraži čelendž na najvažnijem poenu u meču.
Posted

kako Querrey i TomiK smaraju... ladno sam zadremao gledajuci :isuse: jebote, da su mi upali u kancelariju, najebo bi po vise osnova :D

Posted
Izgleda da je onaj sporan servis zaista bio u autu. Jbg, Nalbandijan je sam kriv, premišljao se pola sata da zatraži čelendž na najvažnijem poenu u meču.
aut ko kuca... kapiram da se Nalbandian sasro zbog promasaja i ostanka bez istog, ali tu covek nema sta da se razmislja
Posted

Morace Federer da zaustavi derana. Dolgo je verovatno mrtav nakon 2 petosetke.

Posted

Muka mi je više od ovih balvan tipa Izner, Karlović... što samo šibaju servis a neke elementarne stvari ne znaju...

Posted

Džoni itekako zna dosta toga...

Posted
:lol: a navijaci rodzera se odmah iznervirali i brze-bolje dislajkovali video jer im je povredio njkv... :fantom:
Posted (edited)

Kirstea i Kirilenko na parkingu. <_<

Edited by anantaram