January 17, 201213 yr ako me ista odbija od te australije to su insekti kao rode, a zmije kao dobar dan
January 17, 201213 yr Morate da se divite ovom Hjuitu, čovjek godinama igra samo da bi došao na ovaj turnir i pošteno se oznojio protiv nekog anonimusa a pritom dobio ovacije od publike kao da igra finale. Još kada se zna da je prije petnaest godina igrao ovde protiv Serhija Brugere (da, tog Brugere) tek tada dobija na težini.Troicki izgleda preokrenuo, ipak je i Ferero u godinama. Ja sam pratio livescore, čini mi se da je spasio i neke meč-lopte..?
January 17, 201213 yr Morate da se divite ovom Hjuitu, čovjek godinama igra samo da bi došao na ovaj turnir i pošteno se oznojio protiv nekog anonimusa a pritom dobio ovacije od publike kao da igra finale. Još kada se zna da je prije petnaest godina igrao ovde protiv Serhija Brugere (da, tog Brugere) tek tada dobija na težini.Troicki izgleda preokrenuo, ipak je i Ferero u godinama. Ja sam pratio livescore, čini mi se da je spasio i neke meč-lopte..?meni je hjuit mrzak načisto, ali danas, posle onog preokreta u četvrtom setu, želela sam mu pobedu. i to je valjda jedini put ... čini mi se da je viktor branio jednu meč loptu, na svoj servis. veliki uspeh za njega, ovo danas, bez obzira na huanovu krštenicu.
January 17, 201213 yr ja kad sam učio školu i deset je bio dvocifren broj... ono jeste bilo mnogo davno, moguće da se nešto izmenilo u međuvremenu. Kako sam ja pročitao "dvadesetak" - pojma nemam
January 18, 201213 yr Author Fish izgubio od Alehandra. Ali branio je samo 45 poena, pa ce Tipsa morati jos malo da se strpi.
January 18, 201213 yr Author Valjda ga stiže Tipsa ako dodje do QFNa to i mislim. Nece ga prestici po defaultu, nego mora preko Ferera do 1/4finala.Dimitrov ce mozda zabeleziti prvu ozbiljnu pobedu u karijeri protiv lucky bastardaAlmagra. Edited January 18, 201213 yr by anantaram
January 18, 201213 yr Isner po starom kanda... opet pobeda u 5, 10-8 u petom vs Nalbandian... Dzanko ce da popizdi, krade mu covek TM :D
January 18, 201213 yr Author Dolgo opet u pet setova. Cini mi se i da je morao da spasava mec lopte na 5-6.