Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012

anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ako me ista odbija od te australije to su insekti kao rode, a zmije kao dobar dan

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

77

• freakns

44

• duda

43

• Garnirung

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Morate da se divite ovom Hjuitu, čovjek godinama igra samo da bi došao na ovaj turnir i pošteno se oznojio protiv nekog anonimusa a pritom dobio ovacije od publike kao da igra finale. Još kada se zna da je prije petnaest godina igrao ovde protiv Serhija Brugere (da, tog Brugere) tek tada dobija na težini.Troicki izgleda preokrenuo, ipak je i Ferero u godinama. Ja sam pratio livescore, čini mi se da je spasio i neke meč-lopte..?

Posted

Dobro ce doci ovakav preokret Troickom da malo ojaca psihu...

Posted
Morate da se divite ovom Hjuitu, čovjek godinama igra samo da bi došao na ovaj turnir i pošteno se oznojio protiv nekog anonimusa a pritom dobio ovacije od publike kao da igra finale. Još kada se zna da je prije petnaest godina igrao ovde protiv Serhija Brugere (da, tog Brugere) tek tada dobija na težini.Troicki izgleda preokrenuo, ipak je i Ferero u godinama. Ja sam pratio livescore, čini mi se da je spasio i neke meč-lopte..?
meni je hjuit mrzak načisto, ali danas, posle onog preokreta u četvrtom setu, želela sam mu pobedu. i to je valjda jedini put ... cool.gif čini mi se da je viktor branio jednu meč loptu, na svoj servis. veliki uspeh za njega, ovo danas, bez obzira na huanovu krštenicu.
Posted
unsure.gif ja kad sam učio školu i deset je bio dvocifren broj... ono jeste bilo mnogo davno, moguće da se nešto izmenilo u međuvremenu.biggrin.gif
post-5264-13268152655595.jpgKako sam ja pročitao "dvadesetak" - pojma nemam :isuse:
Posted

Fish izgubio od Alehandra. Ali branio je samo 45 poena, pa ce Tipsa morati jos malo da se strpi.

Posted

Valjda ga stiže Tipsa ako dodje do QF

Posted

Karolinica :wub: objasnila opet! in your face haters! :bee:

Posted (edited)
Valjda ga stiže Tipsa ako dodje do QF
Na to i mislim. Nece ga prestici po defaultu, nego mora preko Ferera do 1/4finala.Dimitrov ce mozda zabeleziti prvu ozbiljnu pobedu u karijeri protiv lucky bastardaAlmagra. Edited by anantaram
Posted

Isner po starom kanda... opet pobeda u 5, 10-8 u petom vs Nalbandian... Dzanko ce da popizdi, krade mu covek TM :D

Posted

Dolgo opet u pet setova. Cini mi se i da je morao da spasava mec lopte na 5-6.