Jump to content

Australian Open 2012

Pobednik? 58 members have voted

1. 1. ATP

2. 2. WTA

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
Reci mi da si gledala Tipsu na parkingu. :) I da imas slike.
  • Replies 403
  • Views 33k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

nego, sto ova Duda ne spomene kako je Karolinica :wub: pokazala snagu i moc prve nositeljice?
ma sačekaj malo dok ti stigne ljubimica do jj, ako stigne :fantom: . ima jelka da joj pokaže kako musa dere jarca :P gaze partizani al' gaze i nemci. vidim, i raonić objasniotmbravo za tipsu, nisam uopšte sumnjala.žene su čudo, ovi raspadi posle osvojenog slema su izgleda postali pravilo <_< .
Reci mi da si gledala Tipsu na parkingu. :)
parking je inače tm by jj iz meča na wimbldonu sa tanasugarn koji je izgubila, a sve zbog toga što se vozila pola sata do terena kojeg je ''jedva pronašla'' i što se carica osećala ''kao da igra na parkingu'' :D
Reci mi da si gledala Tipsu na parkingu. :) I da imas slike.
Nisam nazalost. :-/ dosla tek posle posla, on je odavno zavrsio.
  • Author
parking je inače tm by jj iz meča na wimbldonu sa tanasugarn koji je izgubila, a sve zbog toga što se vozila pola sata do terena kojeg je ''jedva pronašla'' i što se carica osećala ''kao da igra na parkingu'' :D
Secam se toga. I to je bio isti ovaj kobni Court no.18. Bojao sam se da nece Tipsa da izgubi zbog slicnih prohteva."I almost need a helicopter to go to my court"

Edited by anantaram

ana razbucava ovu domingez a čak i ne deluje da se trudi preterano. a njena protivnica, osim što je tek u drugom setu osvojila prvi gem, izgleda kao domaćica iz nižeg staleža, koja je upravo u pola posla oko generalnog spremanja kuće <_< .

kad ce biti onma tipsina emisija?kako igraju istomin i conga, istomin je na nekim drogama :D

gledao Djokovica do 2:1 u gemovima za Lorencija, ovaj nas krenuo da trlja oci ko protiv Nadala, reko necu da se gnjavim. sta bi?¿

posle se iznervirao i izudarao 17 0 u trening modu

kad ce biti onma tipsina emisija?kako igraju istomin i conga, istomin je na nekim drogama :D
valjda bilo juče Video: GAME SET AND MATS : Tipsy timeana je zbilja slučaj. čim malo teže postane, ona se pogubi. užas. koja ona oružja ima, morala je i drugi set sa ovom prosečnom teniserkom da završi kao i prvi.

Edited by duda

A joj ovaj teren 18 je tik pored shina lol. Bas parking!

Ferero opsovo puta mierda ovim nesnosnim bubama na terenu 18 i dobio warning :-Dinace posto su svetla nisko bube na terenu bukvalno mogu da se disu.

Edited by estel

obzirom da svi znamo sta je puta, a pretpostavljam da je meirda isto sto i shit, ne vidim kakva mu je to psovka??? ili vice bubi posrana kurvo? :D

Letece bubasvabe od 3cm setaju terenom.

Letece bubasvabe od 3cm setaju terenom.
pokazivali su juče te bubašvabe u krupnom planu. ima ih svuda <_< . neka teniserka, zaboravih koja, se juče užasnuto branila od njih :D