Jump to content

Featured Replies

pizdun, pobego od tj-a, treba ga isutirati van. bez zajebavanja, meni se svidjaju mogucnost trejdova jer ovako borci ostanu zarobljeni.

• 2 weeks later...

Jacare kao Aldo.

Kako nije  kada ga je bog postedio sigurne  kome  u vidu Jacare-a. Volkov bi pruzio bolji otpor u mecu za titulu u teskoj kategoriji od Lewisa.

Edited by Micko8

Weidman bolje da vezba gladovanje pa da se oproba u 170 ili da jede bolje pa u LHW.Kad u stand up Jacare izdominira nad tobom,onda jbga.

Mislim da bi bilo vreme da dovedu Minakova u UFC.On je XXL verzija Khabiba,doduse sa jacom desnicom.

Nisam znao da je Adesanya Kiwi po nacionalnosti.I da je Novozelandska skola kickboksa.

Pa i nije, nigerijac je, samo sto ceo zivot zivi tamo

Čak ni to.

Baš zanimljiv životopis ima klinac.

vrhunski kikbokser, steta sto je presao na mma...

što? dobro mu ide. a kikboks i tako niko ne gleda.

Prica se o mecu Conor vs Cowboy.E sad,ako to nije scenario za namestenu borbu,onda ne znam sta je.Cowboy hoce samo kes i tukao se sa vrlo polovicnim uspehom zadnjih godina.155 cut bez mandze mu ne ide,za170 nije dovoljno jak,a i pomator je.Dobio klinca.Sta bi mu h-falilo da uzme dodatnih pola milijuna i kupi si kucu,plus mu Dana ubaci jos par meceva nakon toga.

al ko bi to realno gledao?

leprikon vise nije prva zvezda, i ne verujem da ce ikad vise i biti, osim ako ne nokautira kebaba u prvoj, u nekom mogucem revansu, a pre toga zgazi bubasvabu.

i jedno i drugo je realno nerealno.

Kao sto rekoh,Cowboy kao Alvarez podmetne vugla na pola druge i malo zakoluta ocima..

Bubasvaba sa svojim ludackim obaranjima i gardom je poraz u najavi.O revansu sa Cevapom ni ne bih.Konor ako ne moze da napuni levicu i pogodi iz kontre,nema sta da trazi u 155.A sto bi mu bilo koji bolji borac pruzio mogucnost da napravi distancu za udarac kada moze da ga drzi u klincu i izbija mu kardio kroz  mix udaraca i drzanja?

Ovako dobije zajebanog Cowboya,hype machine Rogan &co pocinju da se dive kako je on to super izveo i eto nova tura nova avantura.Mozda GSP borba za titulu u 165 ili neki slican vasar?Sta znam.Gde ima volje i para,bice i nacina.Kao borba sa Floydom.

mslim da su protiv ruskog medjeda najbolje namestili, pa onda lazna tuca na kraju, cirkus.

9 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

mslim da su protiv ruskog medjeda najbolje namestili, pa onda lazna tuca na kraju, cirkus.

Hehhe,da.Khabib je imao malo rasola sa cveklom na zavojima ispod rukavice i zato je u stvari Conor bio onako plavkasto ruzicast kad ga je Khabib stegao.