Jump to content

Featured Replies

prvi put sam danas gledao ovog velickovica. cvrst momak, nema sta. i ne forsira parter, sto mu je takodje veliki plus.

Popi batine Aldo

• 1 month later...

UFC je sebi napravio problem sa drugim borcima zbog suma koje zarađuje McGregor, očekujem da ovo nije poslednji prelazak u Bellator.

bellator im daje velike ugovore, plus imaju mnogo vecu zaradu od sponzora. bezveze, vise volkim da su svi u istoj organizaciji.

UFC 214 ce biti vrhunski, samo da ne bude neke povrede.

UFC ugovor sa Reebokom je onako epski upropastio zaradu borcima.Lavovski deo ugovora ide Dani,ili sadasnjim vlasnicima,a borci dobijaju bas sitnis.

• 2 weeks later...

26.08. nate diaz izlazi sa flojdovim timom na borbu, stockton motherfucker

za dva dana jedan od boljih ppv u poslednjih nekoliko godina i verovatno njaznacajnija borba.

On 27. 7. 2017. at 21:45, Кристофер Лумумбо said:

za dva dana jedan od boljih ppv u poslednjih nekoliko godina i verovatno njaznacajnija borba.

isusek, kako si podlozan hajpu

On 27. 7. 2017. at 21:47, ToniAdams said:

isusek, kako si podlozan hajpu

kakav hajp, verovatno najbolji borac svih vremena i dc koji je u samom vrhu all time.

kopac ociju i steroidas :fantom:

protiv debeljka

ja čekam da se bori nurmagomedov

Pogledati gostovanje Jon Jonesa kod Rogana na podcastu,pa ako ti je jos uvek gotivan posle toga,onda jbga.Lik je priznao da namerno nabija prste u oci drugim borcima,roide je rokao od samog pocetka.

Talentvan je strasno,ali licnost,ko da ga je Vujosevic rodio a Danilovic pravio.

ma lik je megatalentovani megasaban.

plus ga je gustavson lepo izmlatio. i dalje mislim da je dzons nezasluzeno tu pobedio.

sto se roidsa tice, bio sam ubedjen da se cepa ko stoka posle borbe sa vitorom, kad ga je oborio, vitor svoje monstruozne rucarde stavio preko lica, a ovaj ih sklonio sa lakocom, kao da se bije sa nekom devojcicom u pubertetu.

On 28. 7. 2017. at 5:43, Braća Strugacki said:

ja čekam da se bori nurmagomedov

ce se nacekas, odbio fajt sa fergusonom. sve manje ga cenim jbg.