Bright Billy Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 prvi put sam danas gledao ovog velickovica. cvrst momak, nema sta. i ne forsira parter, sto mu je takodje veliki plus.
vladavsnarod Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Ode i Mousasi u Bellator. Nadam se da je to pocetak "izliva mozgova" :) https://www.youtube.com/watch?v=cljSg_04AMk&t=384s
Sestre Bronte Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 UFC je sebi napravio problem sa drugim borcima zbog suma koje zarađuje McGregor, očekujem da ovo nije poslednji prelazak u Bellator.
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 bellator im daje velike ugovore, plus imaju mnogo vecu zaradu od sponzora. bezveze, vise volkim da su svi u istoj organizaciji. UFC 214 ce biti vrhunski, samo da ne bude neke povrede.
askeladden Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 UFC ugovor sa Reebokom je onako epski upropastio zaradu borcima.Lavovski deo ugovora ide Dani,ili sadasnjim vlasnicima,a borci dobijaju bas sitnis.
Sestre Bronte Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 26.08. nate diaz izlazi sa flojdovim timom na borbu, stockton motherfucker
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 za dva dana jedan od boljih ppv u poslednjih nekoliko godina i verovatno njaznacajnija borba.
ToniAdams Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 za dva dana jedan od boljih ppv u poslednjih nekoliko godina i verovatno njaznacajnija borba. isusek, kako si podlozan hajpu
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 isusek, kako si podlozan hajpu kakav hajp, verovatno najbolji borac svih vremena i dc koji je u samom vrhu all time.
askeladden Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Pogledati gostovanje Jon Jonesa kod Rogana na podcastu,pa ako ti je jos uvek gotivan posle toga,onda jbga.Lik je priznao da namerno nabija prste u oci drugim borcima,roide je rokao od samog pocetka. Talentvan je strasno,ali licnost,ko da ga je Vujosevic rodio a Danilovic pravio.
ToniAdams Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 ma lik je megatalentovani megasaban. plus ga je gustavson lepo izmlatio. i dalje mislim da je dzons nezasluzeno tu pobedio. sto se roidsa tice, bio sam ubedjen da se cepa ko stoka posle borbe sa vitorom, kad ga je oborio, vitor svoje monstruozne rucarde stavio preko lica, a ovaj ih sklonio sa lakocom, kao da se bije sa nekom devojcicom u pubertetu. ja čekam da se bori nurmagomedov ce se nacekas, odbio fajt sa fergusonom. sve manje ga cenim jbg.
Recommended Posts